Vilma Flinstonova Zverejnené 22. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 22. Apríl, 2016 náhodou včera som mala baklažán, tak som ho mierne vykuchala, posypala vegetou a sušeným cesnakom (nechcelo sa mi strúhať čerstvý), do tých vyhĺbenín som šupla koleska klobásy, kolieska rajčín, na to nivu a ta to kyslú smotanu. I šupla som to na olej na panvicu, prihodila krumplíky aj so šupkou umyté a nakrájané na kolieska trochu posolené, osmahla a podliala i zakryla deklom s ventilom. Sama som bola zvedavá, čo z toho vylezie, dnes som si to vzala na obed do roboty. A čuduj sa svete, celkom som si pochutnala. Len ma mrzelo, že som tam zabudla dať sušené slivky. A dúfam, že aj Flinstone. Lenže došla som domov z roboty a čo nevidím, ten už balil fidlátka, no, zasa šúľance. Povedala som mu, že by ich mal robiť aspoň 3x do týždňa a pokaždé odniesť mladým. Ale to už je iná téma. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 22. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 22. Apríl, 2016 náhodou šúľance patria do témy "Gastrobarbari", najma ked su 3x do tyzdnadufam, ze nie su este aj s makom, brrrrrrrr Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 23. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 23. Apríl, 2016 veď zato som mu to povedala, aby mu dcéra, kvôli ktorej to robí, povedala, že sa toho už prejedla a že nech jej už nenosí. Šúľance s makom mám rada, ale zas nie furt. mak milujem. A odporučila som mu, aby ich robil tam, pre koho ich robí. :)predtým mal zasa mániu, že furt robil perkelt. Nič proti perkeltu, ale furt k tomu museli byť halušky, ako keby nestačili cestoviny, ktorých máme plnú špajzu. A potom sme sa 3 dni tlačili haluškami...ja viem, že to myslí dobre, ale prečo tak často a tak veľa???najlepšie bolo, ked mal gulášovú mániu...mal by sa preorientovať zasa na guláš. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Ryan Giggs Zverejnené 24. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 24. Apríl, 2016 posypala vegetouToto by malo byt v tejto teme uplne na vrchole ako cislo 1. A v kazdej podobnej teme o antijedle. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 24. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 24. Apríl, 2016 blafov a gastrobarbarských jedál je na mraky ... a stále nové, nekončiaci rad. aj reflex.cz vyhlásil "súťaž" o najväčší blaf na tanieri, ktorý čitatelia dostali ako požívateľné jedlo za drahé peniaze v reštauráciách a jedálňach ... cca 140 odfotených jedál ... ale upozorňujem, niektoré sú skutočne len pre silné žalúdky. ... takže profesionálni gastrobarbari to robia takto: Galerie blafů :klobuk: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 25. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 25. Apríl, 2016 jeden podivuhodný recept ... gastrobarbarská dobrotka, ktorá je poskladaná zjavne z kdečoho, čo bolo doma ... ale prečo? prečo všetko?! zaujímavé je, že obrázok je stiahnutý z netu, ale patrí k úplne inému receptu - vlastne už od pohľadu to nie je to, čo je popísané v recepte -ten obrázok je vegánske jedlo - je to pôvodne krémová hustá polievka menom Yellow Split z hrachu, kelu a sladkých zemiakov ... v podaní inovatívneho maglajzu vzniklo z toho toto - čo je pozoruhodné, vo vymenovaní ingrediencií tam polovica použitých ingrediencií nie je ... tie nasledujú až v samotnom recepte, asi aby to na prvý pohľad zrejme neodstrašilo ... ale potom je to vážne kombinácia kombinácií ... http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=129566 veľmi mi to pripomína prípravu "žrádla" do válova pre prasiatka ... takto sa povarilo dokopy kdečo, čo vystalo z kuchyne, ale nebol to až taký maglajz Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 28. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 28. Apríl, 2016 po dvoch receptoch táto osoba prestala s pridávaním svojich roztodivností ... bola totiž samotnými užívateľkami MMB tak zkritizovaná, že či už to bolo mienené vážne, alebo si niekto robil vtipy, prestal s tým ... ale nemyslím, že to boli vtipy.podobné veci sa tam z času na čas objavujú, hlavne odkedy české mamynky viaria podľa Ládi Hrušky a majstra menom Babica, ktorí zbohatli na tom, že ukazovali, ako variť zo šlichty blafy a ešte pri tom vzdychať, aké je to skvelé. pri týchto receptoch nie sú fotky, ale vlastne so všetkým, čo tam je / obaľovaná paštéta, vyprážané hranolky ... som sa stretla už aj inde, takže je reálne, že je to vskutku myslené reálne: 1.**Super mňamka** - pikantní mini Big burgerPRO INSPIRACIPOTŘEBNÉ PŘÍSADYsezamová bulka, paštika (plátek), gothaj (50g), plátkový tavený sýr, hranolky, cibule, rajče, kyselá okurka, ledový salát, vejce, mouka, strouhanka, kečup, tatarka, sojovka, chilli omáčkaPOSTUP PŘÍPRAVYPaštiku a gothaj obalíme v trojobalu a osmažíme, totéž uděláme s hranolkama - a tady pozor, hranolky už musí být hotové( trouba nebo friťák) je to opravdu výborný . Bulku rozřízneme a lehce osmahneme vnitřní strany, přidáme kečup a tatarku a sojovku( pár kapek) , smaženou paštiku, plátek sýru, plátek bulky(na zbůsob big macu), gothaj a další plátek sýru, cibuly, rajče, okurka a nakonec zakápneme chilli omáčkou. Jako přílohu podáme vynikající obalované hranolky a zeleninovou přílohu dle chutí.Když neviíte co uvařit, tímhle překvapíte a zabodujete!! 2.Falešný zajíc na černo - obr mňamkaPOTŘEBNÉ PŘÍSADY4 kuřecí horní stehna (špalíčky), 10 dkg slaniny (nebo junior, godhaj, prostě co je k dispozici), 200 ml povidla (nebo jiná marmeláda), strouhaný perník, perníkové koření, kečup, sojovka, vegeta, worchester, tymián, sůl, pepř, olej. sušené švestky, kolečko citronu a brusinky na ozdobuPOSTUP PŘÍPRAVYmaso okořeníme a ovegetujeme. zprudka osmahneme na oleji s uzeninou a tymiánem, podlijeme a 20 minut dusíme. přidáme ostatní ingredience a vytvoříme hustou tmavou omáčku. dochutíme solí a pepřem. podáváme s kroketama nebo houskovým knedlíkemteď začíná sezóna zvěřiny, ale manžův známý myslivec nedávno umřel a zvěřina je drahá. tak jsem vymyslela tohle a taky si moc pochutnal.http://www.mimibazar.cz/recepty.php?user=397675 och. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 29. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 29. Apríl, 2016 ale no, toto vsetko je prudko jedle, inovativne a nekonvecne... nevies uz, co hlasal Petr Novotny ? "Nebojte se experimentovat!" a vobec - vyborne tipy pre slameneho vdovca, ci osameleho muza (zeny na to maju primalo kucharskej fantazie)akurat som sa zakuckal, ked som si precital nazov "Falešný zajíc" - mozes raz hadat, co mi napadlo ako prve :D Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 29. Apríl, 2016 Autor Zdieľať Zverejnené 29. Apríl, 2016 ja dufam, ze nik na tejto planete nie je az tak opusteny aby toto jedol... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 29. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 29. Apríl, 2016 aj Novotný občas varil podivnosti, a áno, rozhodne hodne experimentoval ... trochu by ma zaujímalo, čím všetkým inšpiroval, čo všetko sa podľa jeho experimentovania dodnes varí a koľko sa toho vyskúšalo :)a viem, že chlapi sa neboja experimentovať, smelo používajú korenia a nerobí im problém nasypať trochu toho, trochu hentoho ... ale na druhej strane taký slamený vdovec má možnosť nakuknúť do kychyne a niečomu sa priučiť, dokonca aj mládenci ... toto oceňujem na mojom synovi - je to dupľa: nebojí sa experimentovať, na jednej strane, na druhej sa nevyhýba kuchyni ani pri pečení ani pri varení, takže vyslovené blafy á la Hruška vyrábať nikdy nebude, toho sa nebojím ... také paštéty vyprážané v trojobale ... :) tak a je tu jeden recept ... a tu ma vskutku zaujíma, nakoľko je to stále prijateľný experiment pre slamených vdovcov ... a mňamka pre deti ... :) a vážne a zodpovedne priznávam dobrovoľne, mne by toto nenapadlo nikdy - neviem, ako by som vyriešila prázdnu chladničku, ale táto dáma sa vážne nebála experimentovať - rohlíkové polievky poznali aj babky, v prípade potreby, ale to boli polievky s krutónmi, opečenými kockami z rohlíkov, bylinkami, pridávali zeleninu ... staré rohlíky a staré žemle sa ľahšie a chutnejšie spotrebujú v polievke s rohlíkovými alebo žemľovými guľami, ale k tomu treba aj vajíčko : ) ... ten tavený syr je tam trochu zúfalý ... : ) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=91420 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 29. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 29. Apríl, 2016 a ešte jeden s vyprážanou paštétou ... úplne čerstvý : ) Smažený sýr s paštikouPOTŘEBNÉ PŘÍSADY4 plátky sýra,150g játrové paštiky,trochu sladké papriky,na obalení hladká mouka,vejce,strouhanka,olej na smaženíPOSTUP PŘÍPRAVYPlátky sýra potřeme paštikou ,překrojíme a přitiskneme k sobě.Potom plátky posypeme jemně paprikou a obalíme v trojbalu( mouka,vejce,strouhanka). Ve vyšší vrstvě oleje, sýr rychle usmažíme do růžova.Podáváme s americkým bramborem nebo vařeným,se zeleninou a tatarkou.Je to chutná změna.http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=161013 kde na tie trojobalované vyprážané paštéty došli? kdesi museli, toto sa šíri ako požiar. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 2. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 2. Máj, 2016 na prvom receptre mi vadi muskatovy orech a to, ze to mixuje a na druhom ? neznasam pecenovku :D Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 3. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 3. Máj, 2016 no ... tak ešte jeden hochgastronomický recept, na spravenie chute takto pred obedom :) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=105144 na foto nie je vidieť, čo je vo vnútri tej zmesi na tanieri, pozrite si ho v odkaze, keď máte náladu. ja si myslím .... že ale sú rybacie polievky a rybacie jedlá, ktoré bez problémov zvládneme aj v našich končinách, ktoré nespôsobia nevoľnosť už pri čítaní receptu ... :hmmm: :niee: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 3. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 3. Máj, 2016 tak som cakal, kedy das nieco, co ma rozhodi...uz to prislo :D 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 3. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 3. Máj, 2016 k tomu to smerovalo ;) nikto nie je až tak odolný, ako sa na prvý pohľad zdá ... ale nie nie ... :) ... toto je skutočne podpodlahové dno gastropeklíčka, aj čítať je to hrozné :smile2: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 3. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 3. Máj, 2016 odporucim kamaratovi, ten je na toto expert Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 3. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 3. Máj, 2016 keď to uvarí a odobrí, prosím daj nám vedieť ... toto nedali ani bydlenky, okrem tej jedinej, autorky :) ------- a znovu zapekané a pečené paštétky, to je najnovší bydlenkovský mor :(neviem, či to len vyzerá strašne, alebo je fotka zlá, ale už aj popis toho, čo tam z toho pri pečení vytieklo, je vskutku gustiózny ... http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=157019 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
secretka Zverejnené 5. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 5. Máj, 2016 Možno keby to, čo pani Dáša K. nazvala drůbeží závitek se syrovou nádivkou uložila na tanier, pridala zemiaky a oblohu, skrátka, keby jedlu dala aj štábnu kultúru, lebo "jesť musí aj oko", možno by to vyzeralo aj ako celkom jedlé; takto to žiaľ vyzerá ako niečo pripravené na vyhodenie pred umytím plechu. :ermm: Navyše, stačilo si k tomu "pohľadu" prečítať čo to všetko obsahuje ... a aj chuť na jedlo prešla. Trošku som si pani Dášu prelustrovala ... keby takéto kuchárske "úspechy" zverejňovali čerstvo vydaté mladučké dámy, dalo by sa to ešte s prižmúrením všetkých očí tolerovať, ale pani Dáša K. je pani v rokoch, chváli sa fotkami svojim vnúčencami, záhradkou, svojimi "výročnými" tortičkami, takže od nej sa očakávajú predsa len podstatne šikovnejšie ruky. Kto vie čo všetko už pani Dáša tomu svojmu predložila na stôl, či je pán nenáročný stravník, pretože vyzerá dobre živený, možno je pre "dědu" dôležitejšia kvantita ako kvalita, ale možno je už tak otrlý, že rezignoval a bez reptania skonzumuje všetko "co máma" navarí. Či to čo pani Dáša predviedla mohlo byť chutné, to si ani nedovolím ohodnotiť, akurát, že to vyzerá "biedne". ;) Ale tak či tak ... rybičková sardinková polievka je aj tak víťaz; :ociska: raz darmo ... www.zlatyceskyrucicky :smile2: 2 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 5. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 5. Máj, 2016 tak tie mňamky ešte zapijeme, nie? :) medzitým ovšem autorka stiahla svoj recepis, takže link nemám, ale recept na "bladymery" je mocinky dobrá kečupová paráda sama osebe, tak ideme na to: zdroj: mimibazar.cz na zdravie :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 9. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 9. Máj, 2016 toto sice nie je barbarske a ked, tak len na prvy pohlad, nech sa paci recepis na koktail pre vaznych zaujemcov link na origo zdroj http://ulozto.cz/x4Ecfipc/piti-rar (pw: piti) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 9. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 9. Máj, 2016 toto vyzerá hrozne ... presne také príšerné klkovité útvary, aké vonkocom nemusím, robí sa mi z nich zle, takže špeciálne pre mňa je to mimoriadne gastropeklo :shifty: ... komu toto napadlo :doh: ---ako večeru k mozgu by sme mohli dať ďalšiu smaženú paštétu - odkazy na tieto paštétové recepty pomaly a iste po čase miznú, ani bydlenky nemajú priveľké pochopenie pre vyprážané paštičky ... recept bol pôvodne na mimibazar.cz :) brú chuť :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 9. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 9. Máj, 2016 ja neviem, preco vymyslaju s pastikou take strasne komplikovane recepty... staci uvarit (sackovu!) RYZU a zamiesat do nej pastetu (velku!) PALI. Pre zvyraznenie chuti pridat CIBULU nakrajanu na (hrube!) kocky, na zjemnenie naopak primiesat kocku SYROKREMU ;) dobru chut, je to fakt mňamka... lacna a rychla :D Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 11. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 11. Máj, 2016 D'Ady, natrafila som na zlatý důůůl - rozhodne niečo pre Adyho, partu trampov a údolí užovek pri ohníčku ... už tam vidím ten potenciál, akoby táborníci našli :) sledujte túto stránku: pribúdajú tam pomaly superlacné superrýchle super "za prdlačku" recepty so supermírou ... tedy s Mírou ... :) odporúčam tatarák z akéhkokoľvek salámu, klasickú pizzu zo zbytkov v kuchyni, a české lacné fondue, tohto chlapa budú zbožňovať všetci... teda pri tom fondue som už aj ja slintala - ale som pred večerou :) ( čo zatiaľ oceňujem /okrem tej pizze/, uvidíme, ako ten humor povedie ďalej - ako sledujem, sú to vlastne profesionálne spracované bydlenkovské sporovlivé recepty, kus humoru, ok, a hlavne skutočne nie každý má precpanú peňaženku, a radšej toto než bydlenkovské blafy ... tá pizza sa premlela už na sto spôsobov oveľa nechutnejšie na príslušných weboch ... Míra predvádza, že to ide aj bez svätej trojice: Vegety, Kečupu a Eidamu rozhodne je menej blivajsový ako povestný Láďa Hruška ) ... a recepty by ľavou zadnou zvládol aj Tomáš, lacno, rýchlo, a bez predražených kebabov ... dajte mu niekto vedieť, nech len nešpekuľuje furt, ale aj praktizuje :agree: Vaříme s Mírou edit.tak som dostala na xate :) áno, jasné, je to gastropeklíčko. kontrapunkt k luxusu na talíři, a preto je to v tejto téme ... :) :myslím, že keď ľudia vážne varili podľa Hruškových a Babicových nehorázností, čo je čistokrvný hnoj, podľa tohto budú variť mnohé bydlenky a mnohé zadlžené maminy z emimina, to je viac než isté :) Míra je zatiaľ proti tým dvom manna nebeská :innocent: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 13. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 13. Máj, 2016 tak poďme na tú skutočnú falošnú pizzu :) s touto vecou mám vlastne len jeden veľký problém - ten samotný názov pizza, a ešte 4 poschodová a nasiaknutá vajíčkom, to je úplne z cesty, "zapečené pečivo či rožky so syrom" či len "zapečené rožky" či čo ja viem ... by úplne stačilo : )kečup samozrejme musí byť. keď už Pizza, tak aj Kečup.celé to utopiť vo vajíčkach je už nadpráca - a dokonca v komentároch pridávajú dámy aj lečo :) pizza ako vyšitá :) mimochodom, samotné zapečené čosi nie je zlé jedlo ... kedysi sme to raz robili u mamy, keď sme došli domov uzimení zo záhrady, a chcelo to teplé jedlo - koliesko salámy a plátok syra na prepolený rohlík natretý trochou masla, zapečený na pár minút v trúbe s čajom napravili chuť do života. ale nazvať štyri poschodia rožkov namočených do vajíčka s kečupom pizzou je prinajmenšom trochu srandovné. zdroj tentokrát mimibazar, ale slovenský http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22234 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 16. Máj, 2016 Zdieľať Zverejnené 16. Máj, 2016 jedno zvláštne varenie ... pre ten výsledok, čo je na tanieri, tak veľmi komplikovaný a pracný recept aj s tými gramážami a so všetkými ingredienciami a vkladaním jedla na panvicu a na tanier a späť na panvicu a na tanier a na panvicu a zasa a dokola ... :hmmm: zdroj: MMB, už tam ale link nie je, druhotný zdroj aj s pôvodným capslockom z receptu: okoun.cz Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz