game Zverejnené 29. Jún, 2015 Zdieľať Zverejnené 29. Jún, 2015 ehm. antichuťovka, resp. návod, ako radšej nie ... :nienie:tanier plný párkov príp. špekačiek ako veľmi rýchly obed, samozrejme kečupíček tam nesmie chýbať: POTŘEBNÉ PŘÍSADYpárky nebo buřty ( množství je na Vaší spotřebě), kečup sladký, 1/2 lahve jakéhokoliv piva, cibulePOSTUP PŘÍPRAVYDo zapékací mïsky dáme na půl rozříznuté párky ( buřty), nadrobno nakrájenou cibulku. To vše zalijeme kečupem a pivem. Promícháme a dáme do trouby péct / doba pečení záleží na barvě párků/. Podáváme s bramborem či pečivem.... tak to vypadá po upečení http://www.mimibazar.cz/tisk_receptu.php?id=8118 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
tyso Zverejnené 30. Jún, 2015 Zdieľať Zverejnené 30. Jún, 2015 nevies co je dobre :), v trochu lepsom podani zapecene na ciernom pive a pikantne si to davam na patronke :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 30. Jún, 2015 Zdieľať Zverejnené 30. Jún, 2015 och tyso, musí to byť mňam, ... aj zapečené spolu s kečupom? tomu neverím :) na čiernom pive ano, utopence ano, párky ano, špekačky nakrájané na ježka ano ... a ešte kdejako ano, ale ten tanier ani len nevyzerá dobre ... upečený kečup :innocent: :nienie: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 30. Jún, 2015 Autor Zdieľať Zverejnené 30. Jún, 2015 :zubiska: game, toto je zbastardene mimibazarom..ale ked sa to spravi dobre /ako vsetko/ tak je to mnamka..aj napriek kecupu http://www.mytaste.cz/click/index/373875/ :thumbsup: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 30. Jún, 2015 Zdieľať Zverejnené 30. Jún, 2015 Hellé, veď to vravím aj ja :)ten kečup tam je nevyhnutná mimibazarovská nadpráca, bez vegety a kečupíčku a zapečeného syra tam niektoré dámy nedajú ani ranu ... ale zapečený kečup?! :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 30. Jún, 2015 Autor Zdieľať Zverejnené 30. Jún, 2015 ale ked to budes varit tak ten kecup tam daj..nejaky normalny a nie zafarbeny pretlak z jablk..a fakt je to dobre jedlo..alebo len ja som teraz straasne hladna Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 30. Jún, 2015 Zdieľať Zverejnené 30. Jún, 2015 nemám vonkoncom nič proti kečupu, ani proti špekačkám, ani párkom, ani čiernemu pivu ako pomocníkovi kuchára ... tá misa je sama osebe tak, ako tam je, divná. mimochodom, dostala som chuť na špekačky na pive :) tak ešte jedna, zdroj bol kdesi na FB - je to jedlo zo školskej jedálne, a má to byť kôprová omáčka s knedľovými nudlami ... a vyzerá to takto: chuť môže byť ok, servírovanie vyzerá nevábne, aspoň tie inovované knedle mohli zostať radšej neinovované ... a masko chýba, alebo tam kdesi je zatajené? :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
tyso Zverejnené 1. Júl, 2015 Zdieľať Zverejnené 1. Júl, 2015 game, neviem ci tam davaju kecup, skor nie :) ked je to zapecene tak to nespoznam. A preto zrejme aj v tomto recepte nevadi, aj ked je zbytocny, sladkost da cibula, pikantnost chilii. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 4. Júl, 2015 Zdieľať Zverejnené 4. Júl, 2015 veď preto je to pekelný recept, akosi je ... celý vedľa :) podobne ako nasledujúci počin - kdesi tu už máme tanier s modrou omáčkou, fialovými cestovinami a zeleným mäsom :) očarenie potravinárskymi farbami nedá niektorým kucharinkám spávať - modrá bábovka servírovaná príhodne na modrom tanieri, človek musí poriadne pozrieť, čo to tam na tom zabordelovanom stole vlastne ponúkajú :) modrá bábovka, pôvod asi na MMB, obe na https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202522138054722&set=gm.1775773919313572&type=1&theater možno spolupôsobili deti a potajomky potešili mamku? až tak moc :) a ešte jedna ... ona je skutočne fialová, to nie je chyba v programe, len v pečení, chudera nezvládla asi to množstvo farby: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 5. Júl, 2015 Zdieľať Zverejnené 5. Júl, 2015 a jeden gustiózny koláč - zrejme si ho vynútili orgie hospodyniek, ktoré pečú už mesiac pred vianocami celé krabice kdečoho, čo potom nemá kto zjesť.videla som pred minulými vianocami pár fotiek s napečeným "cukrovím", tie kopy boli neuveriteľné. napr. TU a TU a TU .....zrejme im celé kilá zostali ešte na veľkú noc, tak niektorá "šetrná" gazdinka myslela, až vymyslela, a gratulovala si, aká je super gazdinka ... dobrú chuť: Litá buchta z cukroví Budete potřebovat: zbytky cukroví, mléko, vaječný koňak, ½ prášku do pečiva Postup: Rozmočte cukroví v mléce – můžete jakékoli druhy. Rozmočené cukroví dejte do mixéru a rozmixujte na kaši. Přidejte ½ prášku do pečiva. Poté zřeďte mlékem na takovou hustotu, jako je těsto na bábovku, nalijte na vymazaný plech a upečte. Po vychladnutí můžete ozdobit polevou, namazat marmeládou a podobně. http://www.ahaonline.cz/clanek/recepty/103064/co-s-vanocnimi-zbytky-lita-buchta-z-cukrovi.html :doh: tohto smajlíka som ešte nikdy nepoužila ... až teraz: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 8. Júl, 2015 Zdieľať Zverejnené 8. Júl, 2015 a znovu farebný svet ... zvyčajne si kreatívne tvorenie odnášajú bábovičky, sýto tyrkysový jahodový koláč je novum :)a dúhové knedlíčky ku knedlo - vepřo/slanino - zelo ... ale netuším, či sú na oslavu OH alebo ako veľkonočný obed, alebo ... neviem :innocent: :) druhotný zdroj: okoun.cz Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 22. Júl, 2015 Autor Zdieľať Zverejnené 22. Júl, 2015 ktoreho muza by nieco take potesilo??? http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=158634 :zubiska: ..dufam, ze to pristalo darkyni na hlave Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 16. Január, 2016 Zdieľať Zverejnené 16. Január, 2016 :hmmm: ..... mám dôležitú otázku ... kde je tam tá Čína?! Rizoto po čínskuPOTŘEBNÉ PŘÍSADY25 dkg rýže, 30 dkg vařeného uzeného masa( může být i dušené vepřové), 1 větší cibule, 4 vejce, 4 lžíce oleje, lžička kari, 1/2 lžičky soli, zelená petrželka , nastrouhaný sýrPOSTUP PŘÍPRAVYOpranou rýži zalijeme vodou, osolíme a uvaříme . Maso nakrájíme na menší kostičky. V hluboké pánvi rozpálíme olej orestujeme na něm nakrájenou cibuli najemno. Přidáme rýži, kari a kostičky masa- vše společně promícháme. Nakonec vmícháme osolená , rozšlehaná vejce a necháme je srazit. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem a zelenou petrželkou. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=157898 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Hellé Zverejnené 16. Január, 2016 Autor Zdieľať Zverejnené 16. Január, 2016 a tymto by sa to mohlo zapit http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=160164 :zubiska: Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 16. Január, 2016 Zdieľať Zverejnené 16. Január, 2016 Helle, ty sadistka... uvedomujes si, ze takto vlastne zvysujes navstevnost pochybnych stranok ?priznam sa, neodolal som a otvoril :D a toto mazaujalo: 1. Kondenzovaná mléka (zavřená!!!) dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byla úplně zatopená a vaříme 2hodiny, aby mléko zhoustlo a zkaramelizovaloako, to fakt funguje ? Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
flora Zverejnené 16. Január, 2016 Zdieľať Zverejnené 16. Január, 2016 D´Ady Fakt tu funguje.Neviem čo kde teraz kupujú na mimibazár, ale už dávno pradávno mama tak robila plnku do karamelového koláča. To myslím, že Salko sa varilo dve hodiny v hrnci s vodou. Normálne celá konzerva Salka. Potom to bolo také husté karamelové a hrozne sladké. Tie farebné koláče čo dala Game vyššie, to je fakt hnusné. Neviem si predstaviť, že toto jem. Neznášam, ak je jedlo nejakej inej divnej farby. Modrá bublanina? To kto môže tak dodrbať koláč.A už nevravím o tom, že je to všetko umelovina. môžu mi vravieť, že je to potravinárske farbivo neškodné. Nevidím dôvod farbiť jedlo. Bŕŕ. 1 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. Január, 2016 Zdieľať Zverejnené 17. Január, 2016 flóra, možno že tam - to mi napadá po dnešku - pridali šťavu z červenej kapusty (keď som do hrnca po červenej kapuste naliala vody bez saponátu, po chvíľke tá voda dostala fialovú farbu, ktorá sa zmenila až ta modrú a prešla na tyrkysovú, to som teda čumela!Tiež si viem predstaviť prídavok čučoriedok, špenátu (šak bez ochutenia nemá chuť), cviklovej šťavy...To len uvažujem, čo by sa dalo do bublaniny/bábovky pridať na zafarbenie iné ako hnedé, sama som to neskúšala a ani neviem, či vôbec také chcem, tiež mi to príde divné, že zelená bábovka, a na tyrkysovú by mi asi oko vypadlo... Pozn. - mali sme dnes k obedu červenú kapustu ako jednu z príloh. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
flora Zverejnené 17. Január, 2016 Zdieľať Zverejnené 17. Január, 2016 :-) máš pravdu, voda z červenej kapusty hraje všetkými farbami.My robíme segadín nie len z kyslej, ale niekedy aj z hlávkovej kapusty, niekedy pol na pol. No robili sme aj z červenej a úžasnu farbu to malo :-) vyskúšaj uvidíš. Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
tyso Zverejnené 23. Január, 2016 Zdieľať Zverejnené 23. Január, 2016 kapusta je vyborny ph meter, ak cbces cervenu, tak trochu octu, ak do modra pridaj cukor Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Február, 2016 Zdieľať Zverejnené 8. Február, 2016 nedávno som robila paradajkovú kapustu, do tej klasickej bielej som pridala čo som mala zvyšok červenej, nech nevyjde nazmar, malo to zaujímavú farbu... Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 8. Február, 2016 Zdieľať Zverejnené 8. Február, 2016 výtvory tejto dámy menom špagetka na jednom variacom portáli sú inšpirácia pre gastrobarbarov - vyšší level .... :doh: chudák manža je z toho zjavne zmagorený, keď chce utopiť tie blivajzy, najprv to musí utopiť kečupom: Bílé špagety dle detektiva doba přípravy: 15 minut 400 g zeleninových špaget1 cibule2 stroužky česneku50 g Hermelín s chilli nastrouhaný50 g Camembert nastrouhaný2 vejce uvařená natvrdoprovensálské koření dle chutiolej Postup přípravy receptuŠpagety si připravíme dle návodu na krabičce (propláchnout horkou vodou a dát je na 5 minut do mikrovlnky)V kastrole si na oleji rozvoníme nakrájenou cibuli a 1 stroužek česneku. Přidáme špagety, provensálské koření, druhý stroužek česneku nakrájený na plátky a asi 3 minuty promícháváme a opékáme.Na talíř dáme špagety, doprostřed nastrouháme vejce a obložíme sýrem.PoznámkaVariace na recept z detektivky J. Ptáčkové – Spravedlnost má zpoždění. V detektivce vyšetřovatel ohlásil rokfór, já musela dát, co jsem měla doma. Manžel si to ještě zaplácl kečupem. nielen že zmenili v čudnú farbu zelené biele špagety ... a teraz si tam na tom všetkom predstavte ešte ten kečup: https://www.toprecepty.cz/recept/45908-bile-spagety-dle-detektiva/ Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
D'Ady Zverejnené 8. Február, 2016 Zdieľať Zverejnené 8. Február, 2016 vsetko by bolo v poriadku, teda az na tu mikrovlnku ;) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 10. Marec, 2016 Zdieľať Zverejnené 10. Marec, 2016 s hellé sme sa zhodli, že niektoré kuchyne sa ani nehnú bez kečupu, strúhaného eidamu a vegety ... v tejto svätej trojici sa dá utopiť čokoľvek, a nejako to už chutiť bude.vskutku, tie najneuveriteľnješie kvalitné recepty sú domrvené tradične kečupom - aj keď len tri lyžice, ale musia to tam mať. no nič ... pri tom veľkom hľadaní podivností som ale natrafila na gastronomickú literárnu perlu ...omáčka môže byť dobrá, bez debaty,ale nemožno očakávať, že si niekto aspoň hodí do googlu správny názov, ke´d už s tým lezie na verejnosť, keď pre neho celé tie internety sú mimibazar, tam sa varí, radí, lieči, zamestnáva, robí právne poradenstvo, tam je stred vesmíru :) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=159096 Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. Marec, 2016 Zdieľať Zverejnené 12. Marec, 2016 no čo, zložený výraz:vol + chester ---> volčester (foneticky)to je logiocké, nie? :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
game Zverejnené 22. Apríl, 2016 Zdieľať Zverejnené 22. Apríl, 2016 jedno veľmi podivuhodné jedlo ... na tanieri vyzerá fotogenicky, ale po prečítaní ingrediencií trochu stratíme glanc ... aj chuť. obyčajný perkelt by to spravil lepšie, neodvážim sa napísať že aj obyčajná "čína" by to spravila lepšie, lebo tu sme v tejto téme už videli číny, ktoré ... boli hodne neobyčajné.tak podme na to ... na tej ryži je toto: ZELNÁ SMĚS S RÝŽÍSuroviny na 1 porci:1/4 malé hlávky bílého zelí,uzený špek 3 - 4 tenší plátky,1 malá cibule,trvanlivý salám 4 kolečka např. Vysočiny,15 - 20 rozinek, sůl,1/4 kostky maggi - extra silného bujónu ( nebo masox ),1/4 lžičky sojové omáčky,mletý zázvor,mletý pepř,červená paprika,kari koření,koření na drůbež,škrob na zahuštění.zdroj: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=160859 aj maggi, aj zázvor, aj korenie na hydinu, aj sójová omáčka, aj kapusta, plus kolieska vysočiny plus hrozienka ... :niee:ale vlastne ... myslím, že môžeme byť radi, že tam nie je kečup a vegeta :) Odkaz na príspevok Zdieľať na iných stránkach Ďalšie možnosti zdieľania...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz