Jump to content
  • 0

Mikrofón - pripojenie

Carry

Question

caute...nvm ci je toto spravne miesto kam miestit tento druh prispevku ale .. :) ........takze ...som vokalista ..zacinajuci ........kupil som si dynamicky mikrofon ...s XLR konektorom .....a chcel by som nahrat par veci rovno do pc ....a tak moja otazka znie .....je nejaky kabel ktory ma tento XLR konektor ..a na druhej strane koncovku do PC? ..ci uz USB alebo ako maju repraky? ...[proste aby rovno co naspievam slo a nahravalo sa do PC alebo potrebujem na to mixpult???? ...

• Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

• Carry

3

• Ryan Giggs

2

Popular Days

Top Posters For This Question

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

V každom obchode pre muzikantov najdeš kabel xlr - jack. Vždy je lepšie taketo nahravanie riešiť cez nejaku externu zvukovu kartu pre muzikantov. Tie maju aj priamy xlr vstup pre mikrofony. Pokiaľ sa tomu chceš venovať seriozne, je to nutnosť. Tie integrovane zvukovky v PC za veľa nestoja.

• 0

no tak seriozne to myslim a chcem docielit cim najlepsi zvuk ...takze normalne kupi tu externu zvukovu kartu napojit k nej mikrofon a pripojit ju napr USB portom k PC ?

no a chcem sa opytat este ...ak si vezmeme mixpult ....a tu externu kartu ......tak ten mixpult tam ma daky ten ekvalizer, upravu hlasu a tak ....ale inak plni tu hlavnu funkciu nahravania kvalitneho zvuku do pc ? ....tak co je lepsie kupit ten mixpult alebo tu kartu a k tomu stiahnut daky program ako audacity?

• 0

Software na nahravanie či upravu zvuku zvukne byť sučasťou takych kariet. K niektorym sa dodavaju aj profesionalne SW. Zvyknu sa predavať ako zvyhodneny set zvukovky a toho softveru. Mixpult by bol samozrejme vyborne riešenie, ale to je drahy špas. Všetko je zaležitosť financii.