Skočiť na obsah

Zvláštne zvuky v Kyjeve


Sniper

Odporúčané príspevky

V Kyjeve boli 11.8.2011 vraj zaznamenané zvláštne zvuky, ktoré si nikto nevedel vysvetliť a nedokázal sa určiť ani ich pôvod. Tieto zvuky bolo počuť v Kyjeve už od 3.8. a vraj podobný jav nastal aj inde vo svete. Odhaduje sa, že pôvod zvukov môže súvisieť s razením tunelov pre kyjevské metro, iné konšpirácie hovoria o tom, že sa len niekto hral s editorom videí a zvuky tam pridal umelo :D

 

http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3d433e3c3e3d394338

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O niečom podobnom som už čítala aj v časopise Epocha, aj napríklad tu:

 

Doteraz najhlbší vrt na svete bol vyhĺbený pri meste Zapoľarnij na poloostrove Kola na Kamčatke v Rusku. Práce na ňom začali 24. mája 1970 a skončili v roku 1989, kedy mal hĺbku 12 262 m. Vrt mal slúžiť k predpovedaniu zemetrasení. Taktiež snímali šumy v tektonických doskách. Ruský vedec Dimitrij Assakov prehlásil, že v hĺbke 13 km navŕtali dutý priestor z ktorého pomocou mikrofónu bolo počuť krik ľudských hlasov. Teplota ukazovala 1100 stupňov. Assakov doslova prehlásil: neverím v Boha ani na nebo, ale odteraz verím na peklo. Som presvedčený, že sme navŕtali strop pekla. Počuli sme ľudí, ktorí zavýjali od bolesti - boli to milióny hlasov. Vrtné práce prerušili, lebo pracovníci prepadli panike.

Zdroj:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

The Russian researchers were also surprised at how quickly the temperatures rose as the borehole deepened, which is the factor that ultimately halted the project’s progress. Despite the scientists’ efforts to combat the heat by refrigerating the drilling mud before pumping it down, at twelve kilometers the drill began to approach its maximum heat tolerance. At that depth researchers had estimated that they would encounter rocks at 100°C (212°F), but the actual temperature was about 180°C (356°F)– much higher than anticipated.

The Kola Superdeep Borehole is still a scientifically useful site, and research there is ongoing. The huge repository of core samples are housed at Zapolyarniy, about 10 kilometers south of the borehole. Today the site is managed by the State Scientific Enterprise on Superdeep Drilling and Complex Investigations in the Earth’s Interior as the Deep Geolaboratory.

http://www.damninteresting.com/the-deepest-hole/ ;)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O niečom podobnom som už čítala aj v časopise Epocha, aj napríklad tu:

 

 

Zdroj:

 

To je úplne iný prípad.

 

Trochu som hľadal a pýtal sa a niekoľko Kyjevčanov (len asi dvaja, traja) v diskusiách potvrdili, že tie zvuky sú skutočné a znejú v súvislosti s nejakými podzemnými prácami. Ale keďže zdrojov je málo, tak sa k tomu stále staviam zdržanlivejšie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Vraj takých divných zvukov vo svete pribúda

 

Maďarsko

 

http://www.youtube.com/watch?v=nMe3jwUeqII

 

Colorado

 

http://www.youtube.com/watch?v=JArPkrS4LYQ

 

Mexiko

 

http://www.youtube.com/watch?v=gUCJVwMCV7U

 

Kanada

 

http://www.youtube.com/watch?v=gtLNmdZTf_g

 

Ale myslím si, že skôr niekto využil fenomén roku 2012 a robí si prdel.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov