game Zverejnené 11. August, 2011 Zverejnené 11. August, 2011 Namiesto dlhého názvu domény freespace.sk od istého času existuje doména fspf.sk. viete o nej, využívate ju ? resp. keď existuje nová freespace.sk, dva krátke názvy súbežne sú viacemenej luxus. rozpíšte aj, či to len vyskúšate, raz, alebo kdesi mimo svojho pc použijete raz do roka. / odvtedy existuje aj novšia, ktorá sa celkom osvedčila, ako sa zdá, to je freespace.sk, je pomerne krátka, je .sk, a celkovo príjemne znie /
Sniper Zverejnené 12. August, 2011 Zverejnené 12. August, 2011 Hmmm zaujímavé, že si to nevedel. V oznámeniach to visí už pol roka.
aljak63 Zverejnené 12. August, 2011 Zverejnené 12. August, 2011 Vedel som, že tá doména existuje, ale doma mám všetko riešené cez Favorites (Záložky), takže bežne ju nevyužívam....Jedine tak keď som mimo domova a som na inom počítači.
tomassi Zverejnené 12. August, 2011 Zverejnené 12. August, 2011 nemám vždy toľko času ako teraza ani keď ho mám nepozerám všetko, kopec vecí prehliadam
Sniper Zverejnené 12. August, 2011 Zverejnené 12. August, 2011 Kategóriu Oznámenia treba pravidelne sledovať, občas tam pribudne veľmi užitočná zaujímavosť. Vedel som, že tá doména existuje, ale doma mám všetko riešené cez Favorites (Záložky), takže bežne ju nevyužívam. ...Jedine tak keď som mimo domova a som na inom počítači. Presne ako ja. Keď som u mladej, tak tam na kompe len vyťukám fspf.sk a už som na Fóre. Doma som to tuším ešte nepoužil :thumbsup: Ale chcel som ešte doplniť, že ak sa v ankete ukáže, že to používa len málo ľudí, tak doména sa na budúci rok nepredĺži. Ide sa šetriť a treba financovanie Fóra trochu ozdraviť. Buď sa budú platiť poplatky za každú somarinu a budúci rok sa to nechá zbankrotovať alebo sa vyhodia najmenej dôležité platby a bude to fungovať ďalej. Doména fspf.sk mala zmysel, keď ešte bolo freespace.sk, ale tým, že sa mi v júni podarilo šťastnou náhodou odchytiť doménu freespace.sk, tak veľa vecí sa zmenilo.
littlewitch Zverejnené 12. August, 2011 Zverejnené 12. August, 2011 No vedela som, ze je ale tiez mam forum v zalozkach, takze nevyuzivam...skusim,ako tu bolo spomenute, ked budem mimo svoj komp :thumbsup:
Sniper Zverejnené 13. August, 2011 Zverejnené 13. August, 2011 Skôr to vidím tak, že s najväčšou pravdepodobnosťou sa nechá expirovať. Po zakúpení domény freespace.sk význam fspf.sk klesol prakticky na nulu.
cizy Zverejnené 13. August, 2011 Zverejnené 13. August, 2011 ja ju pouzivam stale, velmi rychlo sa vytuka na klavesnici
Sniper Zverejnené 13. August, 2011 Zverejnené 13. August, 2011 Rýchlo sa to píše, ale aj freespace.sk sa rýchlo napíše. freespace.sk bolo predsa len už veľa pre písanie. Teda ako pre koho, mne to zaberie asi 2 sekundy, ale niektorí iní počas písania musia lúštiť čo za znaky tam vlastne nasleduje.
Tom Zverejnené 13. August, 2011 Zverejnené 13. August, 2011 vyuzivam vzdy ked nie som na svojom PC. Co zas nieje tak casto. :thumbsup:
Sniper Zverejnené 14. August, 2011 Zverejnené 14. August, 2011 Ja som to napríklad práve teraz využil, lebo nie som doma. A keďže je tu iná klávesnica, tak heslo som trafil až na tretí pokus :thumbsup:
Odporúčané príspevky