trinita Zverejnené 8. September, 2014 Zverejnené 8. September, 2014 hm, tie mačacie sú super, akurát že ani v dvadsiatke som na ne nemala nohy... :-(
game Zverejnené 8. September, 2014 Zverejnené 8. September, 2014 ani ja, ale to by nevadilo, teda asi by som to ja nenosila, zásadne nosím dlhé sukne od asi trinástich rokov - len sa mi páčia ... a myslela som na ešte mladšie dievčence, takú pubertu a miernu postpubertu :) ...a sazmozrejme skvelé nohy k tomu ... :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. September, 2014 Zverejnené 11. September, 2014 joooj, keď som mala 17, nosila som krátke sukne, niektoré tesne pod zadok, ale o takom dačom ako je na tom obrázku, nebolo chyrovať, keby bolo, určite by som bola také nosila. V 20 už som nosila dlhé sukne, to tak došlo do módy. A tiež ponožky s čipkovaným okrajom a biele sandálky. ôbec som si nepripadala zhovadilo...a tuším je to tu zas, videla som predávať také ponožtičky s čipkovaným okrajom, pekné, no, z toho uhla pohľadu škoda, že nemám 20...
game Zverejnené 20. September, 2014 Zverejnené 20. September, 2014 dámy a páni, najprv som zbadala tento obrázok, v maličkom formáte /menšom než tu/, chvíľu som pozerala, co to probúh je ... :) potom mi to nedalo, rozklikla som to, lebo, síce sa dokonale hanbím, ale nebola som si istá, čo to je ... to sú prosím pekne nohavice.keby ... keby som to videla zo superkvalitnej látky ako úlet niekoho z haute couture, samozrejme s dokonalým strihom, oni občas majú uletené modely - kolekcie, tak jo ... beriem ako humor. toto úplne nepodarené veľdielo ktosi predáva na bežné nosenie - ale ok, nech to nosí kto chce, nech sa o to dámy hoci aj pobijú ... ale je to nepodarok. chcel to byť "model", len nevyšlo. a ako vyšlo, tak predáme, nech to už teda nevyjde nazmar, no nie ?že tento typ gatí je už dokonale demodé, ešte do českých a slovenských luhov a hájov nedošlo, ani že látka je krčivý grc, no nevadí, tak si to ešte užime ... /hrôza/ aha, a predáva sa to pod názvom " SUPER BOMBA STŘIŽENÉ POLONASRÁVAČKY " http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=74109039 :klobuk: :)
iskra Zverejnené 20. September, 2014 Zverejnené 20. September, 2014 hm.. krčivé, nevkusné mako baggy gate.. skôr na škodu ako na osoh vizuálny efekt, lebo babenka zdá sa má celkom dobrú postavu...ale proti vkusu žiaden dišputát :smile2:
D'Ady Zverejnené 24. September, 2014 Zverejnené 24. September, 2014 mne to pride ako zaujimavy napad...
Vilma Flinstonova Zverejnené 25. September, 2014 Zverejnené 25. September, 2014 možno tak dakam na mólo, ale na praktické nosenie...asi nie. Moc ma to neoslovilo...
game Zverejnené 22. Október, 2014 Zverejnené 22. Október, 2014 gate sa vyzlečú a je pokoj, ponožky v sandáloch predýchame :)nevhodná obuv je horšia. zničené nohy od neustáleho nosenia exkluzívnych a nevhodných ihličiek najviac vidieť na celebritách ... sú na rane. a nehodní fotografi sa na ne zameriavajú mimoriadne radi. ale keď vidím boľavé zničené nohy Sarah Jessicy alebo Kate Moss, priam to bolí. Sarah Jessica sa v posledných rokoch dáva počuť, že má úplne zničené a boľavé nohy, ale ako ikona opätkov zo Sexu v meste nevie prestať.odraté a boľavé a zničené nohy nie sú práve med. možno preto sa Victoria neusmieva. vážne bolí aj pohľad :( http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20120607/deformalt-labfej-sztarok/
Hellé Zverejnené 22. Október, 2014 Autor Zverejnené 22. Október, 2014 krasa, otlaky, kladivkove prsty, haluxy... :zubiska: tiez sa tym bavim, ked kukam fotky modeliek v zenskych magazinoch...grafik sa pri nohach vacsinou uz na photoshop vykasle..a kdejake deformacie ostanu :agree: ..ja pre vlastnu blbost mam tiez trochu zdeformovany stvrty prst na nohe...no tie sproste mokasiny sa neroztiahli ani po 3 rokoch... :smile3: mladost pochabost uz som dostala rozum a kupujem ak sa da kozene topanky ..vegani nech si trhnu nohou...a kedze u nas je vyber topanok vacsinou tragicky presla som na anglicke eshopy...mozem si vybrat nielen dlzku ale aj sirku topanky bez problemov.. 1
game Zverejnené 22. Október, 2014 Zverejnené 22. Október, 2014 tak ...kedysi strašne dávno som mala prekrásne topánky, na 14 cm ihlách (jo, mladá a blbá)... po jednej pretancovanej noci si to odniesol malíček na jednej nohe, ale statočne.trvalo celé mesiace, kým sa z toho spamätal a prestal bolieť, pri náhodnom nesprávnom kroku bolel ešte hodne dlho ... to boli posledné ihly ... aj lodičky potom už boli len na rozumnejších výškach, a už dlhé roky si boty kupujem nižšie, 3 - 4 cm, a pokiaľ je to len možné, kožené.a dnes si podobne ako Hellé objednávam takisto len tam, kde sa dá vybrať šírka ... to je neporovnateľné, kúpiť si topánky o pár mm širšie - vidieť to nie je, ale noha ďakuje :) 1
trinita Zverejnené 22. Október, 2014 Zverejnené 22. Október, 2014 ja nenosím podpätky, respektíve nosím len naozaj výnimočne a to len rozumnú výšku a len tak dlho, ako je nevyhnutne nutné - moje nohy ma za to milujú 1
game Zverejnené 19. November, 2014 Zverejnené 19. November, 2014 ešte zopár topánok z každej strany - od ulice po červené koberce - v ktorých si dámy radi ničia nohy.tieto nohy asi priveľmi neďakujú ... au. zdroj: google kdekade
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. November, 2014 Zverejnené 28. November, 2014 kedysi som si teiž kúpila také tie špicaté, na vysokom podpätku, boli pekné a na státie to celkom šlo, ale keď som v nich vyliezla na ulicu, musela som sa držať Flinstona, aby som bola schopná aspoň prešmatlať na zastávku autobusa...nikdy viac.Sranda je, že keď som mala tak 17, som mala také vysoké lakovky na vysokom podpätku, pokojne to mohlo byť tých 12 cm, mala som pocit, že v nich určite nie som tučná a vyzerám v nich lepšie ako v ktorýchkoľvek iných topánkach, a v tých som vedela chodiť bez problémov, dokonca som v nich vedela aj bežať, ozlomkrky som brala schody po 3...a nikdy som v nich nespadla ani nič podobné. Dnes je to celkom inak.
game Zverejnené 29. Január, 2015 Zverejnené 29. Január, 2015 a ešte jedna nová dávka ... zjavne nikdy nekončiaca - mrzačených nôh, zbytočných prekážajúcich malíčkov, dám, ktoré by mali trikrát premýšľať a radšej raz kúpiť boty,červené koberce a ulice plné nezdarov, a dizajnérov a výrobcov, pre ktorých najprv musí evolúcia alebo pámbožko stvoriť nový dizajn dámskej nožky ... :happyroll: bolí už aj pohľad ... brrr. http://www.reflex.cz/clanek/foto/61863/znetvorene-nohy-pro-krasu-se-musi-trpet-ale-prilis-vseho-skodi , html http://nowaygirl.com/fashion/toes-aint-loyal-15-photos/ bolíííí :(
sahara Zverejnené 29. Január, 2015 Zverejnené 29. Január, 2015 keď také vidím, vždy si spomeniem na Borisa :) : 1
game Zverejnené 12. Marec, 2015 Zverejnené 12. Marec, 2015 a jedny sexi šaty z internetu ... dávno je známe, že parádne modely z renomovaných dielní, ktoré vyzerajú na obrázkoch úchvatne, možno za lacný peniaz cez pofidérne firmy objednať z Číny ...ušijú akékoľvek modely, že ako, je zvyčajne otázka, keď šaty prídu: je to na prvý pohľad iný materiál, iný dekor, iné sklady, a hlavne rýchlopráca zle alebo nijako platených šičiek z nejakej čínskej dielne ... dáma reklamuje sexyšatičky ... v tomto prípade to ale bude nielen čínskym fake oblečkom ... otvoriť na vlastnú zodpovednosť :) http://tn.nova.cz/clanek/zena-si-stezuje-na-saty-z-internetu-problem-bude-ale-asi-jinde.html?utm_source=bleskcz&utm_medium=article_box&utm_campaign=detail#g_481091
Vilma Flinstonova Zverejnené 15. Marec, 2015 Zverejnené 15. Marec, 2015 presne toto mi včera Flinstone ukazoval, sme sa na tom pobavili...úchvatné čosi!
Hellé Zverejnené 5. Jún, 2015 Autor Zverejnené 5. Jún, 2015 vcera som videla nieco neuveritelne..predstavujte si...cca 170 cm vysoka a 100 kil vaziaca ehm dama ...vsimla som si lodicky take tie ako do bordelu a na tucnych /tucnejsich ako mojich jupii/ nohach mala navlecene ruzove leginy prasiatkovej farby, a pod nimi gatky s tigrovanym vzorom..z ktorych este aj trcala obrovská visacka..čo mala oblecene vyssie netusim, lebo jej rit moj pohlad pritiahla a nikam inam nepustila... :w00t: a podobne som valiala oci na vcelku sympatickeho mladika v sortkach, pricetnej farby a velkosit aj strihu a v modrobielej koseli letnej..vsetko OK..uplna klasika..a bum ho pohlad na nohy..a tam cierne ponozky a nie nie sandale..ale spolocenske snurovacie topanky?? to co malo byt??? :w00t: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Jún, 2015 Zverejnené 6. Jún, 2015 noo, tak daktoré tety úplne strácajú súdnosť, tá v prasiatkových legínach s tigrovanými gaťkami s visačkou a veľkou prdeľou zjavne nemá doma zrkadlo, alebo má, a nejaké veľmi milosrdné...ja sa ani nevzrušujem pri pohľade na osobu, ktorá je viac široká ako dlhá, s pneumatikami snáď všade, ale má obtiahnuté tričko, najlepšie tak, aby jej jedna tá pneumatika vykúkala, a tesné gate 10 cm pod pupok - samozrejme "pretekársky" (t.j. že jej preteká cez tie gate). nechápem síce, ako málo sebareflexie tie baby majú, ale zasa žily mi to netrhá...
game Zverejnené 12. Jún, 2015 Zverejnené 12. Jún, 2015 nová vlna čudného módneho trendu sa šíri tentokrát z Ameriky, k videniu už sem tam aj u nás ... bedrové gate, visiace sadlo, vyčuhujúce zadky, zaryté tangáče, odokryté podprsenky a pánske trencle už nestačia, je tu ilúzia holých zadkov - telové legíny ...legíny sú pod paľbou kritiky hodne dávno, a to si kdekto myslel, že keď stokilová dáma natiahne čierne legíny na kvietkované tangáče a na sadlo, že to je najväčšie fópa pri nedostatočnej sebakritike ... telové tangáče to vysoko prebíjajú: https://www.google.sk/search?q=telov%C3%A9+leg%C3%ADny&biw=1366&bih=634&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CB4QsARqFQoTCKm89MaRisYCFUe6FAodbsYAIg&dpr=1
Tomáš Zverejnené 14. Jún, 2015 Zverejnené 14. Jún, 2015 Reagujem na úplne prvý príspevok... Lebo keď idem do práce ráno je na sandále zima ale poobede je už zase horko takže ponožky do sandálu sú stred že ani zima mi tak ráno neni a poobede si ich buď ani nedám alebo stále lepšie sú vetrané nohy ako v celých topánkach... 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Jún, 2015 Zverejnené 14. Jún, 2015 game: no to je hrúza, nechápem, ako tak vôbec mohli tie ženské vyliezť na ulicu, to tu už by mi nepomohlo ani moje obľúbené Komu sa nepáči, nech sa nedíva...lenže tu by sa asi každý kukol. Čo je moc, to je moc. Gaaspi: súhlasím - keby mi bola zima, pokojne si aj ja dám fusakle do sandálov. :) Flinstone ešte aj na kúpalisko nosí fusakle - to síce nechápem, ale nič s tým nenarobím, tak nech si ich má.
pink Zverejnené 26. Jún, 2015 Zverejnené 26. Jún, 2015 musela som :smilieee: http://sinko.blog.sme.sk/c/383264/4-dovody-preco-su-ponozky-v-sandaloch-najlepsia-vec-na-svete.htmlHellé, pozdravujem :ahooj:P.S. - tie telove leginy je horsia vec ako ponozky v sandaloch... :lol: 1
alarm Zverejnené 27. Jún, 2015 Zverejnené 27. Jún, 2015 konečne ... už som si myslel, že idem sám proti prúdu 1
Hellé Zverejnené 27. Jún, 2015 Autor Zverejnené 27. Jún, 2015 Chodte si ako chcete, ja som v Milane a tu som zatial nikoho v oponozkovanych sandaloch nevidela..uzivam si to 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz