Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Február, 2014 Zverejnené 13. Február, 2014 ... ako mladá baba som nikdy nebola uniformovaná, nikdy, ... proste som sa radšej trápila a ušila si kabát či sako či plášť či svoju špeciálnu bundu či čokoľvek ... isteže nemusí vedieť každý šiť - trochu sa odlíšiť znamenalo v našich časoch "urob si sám" ... ale dnes je milión skvelých secondhandov, tisíc butikov, odkiaľ sa dá obliecť krásne, a stačí mať jednu dve tri veci, aby sa tie baby odlíšili, nie plnú skriňu! ... a že to tie mladé ženy nejeduje, že vyzerajú ako armáda ... nem chápem ...ale toto, čo robia tieto dievčence, je priveľa ... ako vojačky v mundúroch. a tie lesklé michelinky sú príšerné -_- No to si šikovná, ja som bundy ušila len deťom. zato som veľa štrikovala, okrem seba som kedysi obštrikovala celú famíliu.Keď vidím niečo, čo ma osloví, tak ak na to mám, kúpim si to, a väčšinou to aj potom rada nosím, ale zas ak si niekto iný kúpi niečo podobné alebo nebodaj rovnaké, nedonúti ma to odložiť tú vec - skrátka nosím to, v čom sa dobre cítim bez ohľadu na to, či také čosi má aj niekto v mojom okolí, alebo nie.fíha, normále som zadala že citovať, a takto sa mi to upravilo len po tom, čo som vymazala to, na čo nereagujem...
game Zverejnené 14. Február, 2014 Zverejnené 14. Február, 2014 ale nie :) ... nejde mi o to, že si suseda kúpi rovnaký kabát, alebo v meste stretnem niekoho, kto má rovnakú bundu, alebo sa dve kamošky dohodnú, že si kúpia rovnaké ...nech si kúpi, je mi to ukradnuténenormálne by bolo, keby to čosi kúpené v obchode bolo úplne ojedinelé ... bežné obchody zvyčajne majú dumping tovaru, niekto musí zákonite mať niečo rovnaké. toto je úplne o inom ... toto už ani nie je "móda", to je dokonalý nedostatok súdnosti a lenivosť, natiahne rifle, kúpi tú istú bundu ako desaťtisíce ostatných a pretože je zima, natiahne čižmy. katastrofa je to preto, lebo to robí takmer každá. aj za našich mladých čias existovala móda.napriek tomu sme neboli ako natlačené cez tlačiareň s čb kopírkou. klasika čierna lesklá namišelinkovná bunda + obtiahnuté obšúchané rifle alebo legínsy / čo sú naťahovacie legínovité rifle + kozačky najlepšie úplne nelogicky hnedé alebo biele, v lepšom prípade čierne - uniforma slovenských / aj českých / ulíc. - už som nainfikovala aj syna, dnes bol v BA - vrátil sa s tým, že takto oblečených videl len na ceste autom tam a späť okolo 70 - 80 mladých žien ... a to je úplne desivé. nerozoznateľné od seba, anonymná lesklá riflovo-mišelinková masa. a je úplne jedno - od ranej puberty po baby s deťmi v akomkoľvek veku je to jednoliata bezveká hnusná armáda. takto to vyzerá v celých légiách na uliciach - áno, predávajú tú hrúzu aj online obchody vo veľkom : ale to neznamená, že to treba kúpiť a vyzerať anonymne ako ruská armáda pri prehliadke na červenom námestí jedna ako druhá. to nie sú dve či tri, toho sú plné ulice, tisíce dievčat v každej dedine a každom meste, mladé baby, probůh. táto slečna je jedna z mnohých z tej druhej, oveľa menšej skupiny, menej lenivej, ktorá nemieni zapadnúť do lesklej mišelinkovej masy a nakupuje za skutočne smiešnych pár českých korún či eur prevažne v secondhandoch a na skutočných blších trhoch a vo výpredajoch a ukazuje, ako to ide ináč : ale stačí mať pár kúskov kombinovateľných vecí, nemusí to byť retro a ťipťop ako blogerka, ... ale je oblečená ako rozoznateľný človek, a nie je povinné kupovať každý týždeň - a skutočne sú to smiešne sumy. zdroje: http://mezinebemazemi.blogspot.sk/ a x online obchodov na nete.
Vilma Flinstonova Zverejnené 15. Február, 2014 Zverejnené 15. Február, 2014 noo, moje bývalé kolegyne chodili do sekáču (nazvali to že Tuzex), ke´d mali veci najnižšie ceny, a vždy dobre nakúpili. neďaleko nás zasa bývajú výpredaje, občas tam zájdem a keď ma niečo osloví, tak to kúpim, niekedy sa tam naozaj dajú celkom pekné a nositeľné veci kúpiť za lacný peniaz. Niektoré takto zakúpené pulóvre či tričká som nosila celé roky...ale rifle mi najlepšie sadnú tie z F&F, preto ak potrebujem, tak tie najradšej kupujem tam.Skúšala som si aj nejaké veci v H&M či terranove, ale nesedeli mi. Neviem, čím to je, ale kedysi keď ešte existovala Makyta Púchov a podobné naše ustanovizne, tak mi moja veľkosť sedela jak riť na šerbeľ, či už som pribrala alebo schudla, teraz tie nové akože kvalitné veci buď sú hore malé a dolu veľké alebo naopak.
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. Marec, 2014 Zverejnené 11. Marec, 2014 joooj, ľudia, včera ste mali kukať správy, len som zabudla, kde, tuším na JOJ, ale vy ste šikovní a určite to budete vedieť. Ukazovali tam presne to, čo tu mnohým oči kole, vraj toto leto bude in mať ponožky v sandáloch. Ponožky biele s čipkovým volánikom (aj ja som v 80. rokoch také nosila k sukni a bielym sandálom!), ale tiež farebné - pestré farby rôznych vzorov - no to sa ťažko opisuje, to treba vidieť...
trinita Zverejnené 11. Marec, 2014 Zverejnené 11. Marec, 2014 ono nie sú ponožky ako ponožky a sandále ako sandále - estétom obyčajne oči kolú hnusné ponožky v hnusných sandáloch
game Zverejnené 13. Marec, 2014 Zverejnené 13. Marec, 2014 čo je vivobarefoot ?! je to také zlé ako ponožky v sandáloch ?! :)
game Zverejnené 17. Marec, 2014 Zverejnené 17. Marec, 2014 chvíľu trvalo, kým som na to prišla, čo vlastne na tej fotke je, že je medzi čudnými fotkami a zhovadilosťami ... :innocent: legíny.tieto ale musím dať do spoilera, lebo sem môžu zablúdiť aj neplnoletí ... aj pre dospelých je to šok, pozor ... :odpadnem:
dead Zverejnené 17. Marec, 2014 Zverejnené 17. Marec, 2014 ludia sa nevedia obliect a my od nich cakame, ze budu volit s rozumom :) 1
game Zverejnené 20. Marec, 2014 Zverejnené 20. Marec, 2014 špeciálne pre potechu oka - nasrávačky / na mimibazare dokonca nasrávajdy /, obnosené, vyťahané, na predaj z druhej ruky, no nekúp to :) tie červené sú vraj univerzálna veľkosť, pás na všívanú gumu, roztiahnu sa bárskoľko, a ten zvyšok netreba riešiť, tam sa toho zmestí ... :)tie druhé sú z ušetreného čínskeho úpletu z trhu, plus niečo aj pre pánov, aby im nebolo ľúto, alarm :) zdroj: mimibazar.cz
secretka Zverejnené 21. Marec, 2014 Zverejnené 21. Marec, 2014 Keď tieto gate objavia naše spouobčianky, to sa im už len bude chodiť "nakupovať"! ;)https://www.google.sk/search?q=turecke+kalhoty&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=iMkrU4agJ4Sr7AaSr4GADg&ved=0CCoQsAQ&biw=1106&bih=713
alarm Zverejnené 21. Marec, 2014 Zverejnené 21. Marec, 2014 také gate nepotrebujem....nemám do nich čo dať :smilieee: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 25. Marec, 2014 Zverejnené 25. Marec, 2014 ááááá - ja som malý trpaslíček, za pásom mám lampášiček...nie, nie, nie, to nemusím.V sobotu som sa cestou z roboty stavila v Tescu, lebo som si v Slovenke chcela kúpiť bavlnené tričko. A videla som tam ponožky, aké sa budú nosiť do sandálov. Veru boli pekné, mať o 10 rokov menej, aj si ich kúpim...
game Zverejnené 24. Máj, 2014 Zverejnené 24. Máj, 2014 pri milovníkov háremových gatí jedna overalová mutácia :)votocvohoz.cz
alarm Zverejnené 24. Máj, 2014 Zverejnené 24. Máj, 2014 tak toto sa bude predávať... má to integrovanú aj nákupnú tašku :zubiska:
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. Jún, 2014 Zverejnené 5. Jún, 2014 panenko svatohorská...tak toto keby aj celé Slovensko nosilo, nič pre mňa. Nemôžem si pomôcť, ale tá móda serigatí mi nie je po chuti...e-é.
game Zverejnené 1. Júl, 2014 Zverejnené 1. Júl, 2014 a to sú aspoň gate, v ktorých je človek oblečený ... síce čudne, ale móda je občas čudná :)ale keď je ako "chytrá horákyne" ani vyzlečená, ani oblečená, len aby si človek dokázal, že nie nie, nepribrala, veď ešte natiahne gate, čo nosila na základnej škole, tam prestáva sranda ...alebo začína ... v tomto sa predsa nemôže cítiť dobre. minimum o tri - až štyri čísla menšie šortky a narvané tričko spred 15 kilo ... nevadí, že má nadváhu, má ju kdekto, ale primerane oblečená by vyzerala ako žena ... :innocent: zdroj: net, obrázok s podobnými z rovnakého súdka obieha už pekne dlho
game Zverejnené 2. Júl, 2014 Zverejnené 2. Júl, 2014 toto mi pripomenulo, že raz, kedysi strašne dávno, som mala jedny podobné, v ktorých malíčky nechceli zostať ani za svet, nevhodne navrhnuté pásiky na sandáloch. zakrátko, aj keď to bolo za socizmu, a nie trhové od vietnamca, smerovali do koša - boli nenositeľné. dokonale ozdobné, dekoratívne sandálky, ktoré vyzerajú dobre len na stole dizajnéra a vo výklade ... : to žieňa nešťastné muselo trpieť ako jób - herečka Julliane Moore na fesivale v Cannes :
littlewitch Zverejnené 3. Júl, 2014 Zverejnené 3. Júl, 2014 mozno by stacilo obut o cislo vacsie a bolo by po problemoch :D
trinita Zverejnené 3. Júl, 2014 Zverejnené 3. Júl, 2014 štylistu by mala prepustiť! má sandále nevhodného tvaru - má rímske chodidlo a špicatú úzku špičku na sandáloch, potrebuje buď niečo so širšou špičkou aby sa jej tam zmestili prsty, alebo, ak je ochotná trpieť, aspoň širšie pásiky cez prsty, ktoré stlačia a "skrotia" prsty... takto to vyzerá enormne hnusne a vidlácky, nech už má k tomu akokoľvek nádherné šaty... 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Júl, 2014 Zverejnené 4. Júl, 2014 dnes som videla takú tetu, cca 40, asi tak 80-kilovú a mala na sebe také tie serigate, natesno okolo pása a bokov, a potom na nohách už voľné. A popod tesné tričko boli vidieť bohaté pretekajúce faldíky= pneumatiky, aspoň dve, a ´dalšia jedna pod tými serigaťami. Nuž, farebne to bolo celkom pekné, ale inak jej to moc nepristalo.
alarm Zverejnené 5. Júl, 2014 Zverejnené 5. Júl, 2014 u nás to voláme pretekárske gate... pretekajú...
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. Júl, 2014 Zverejnené 5. Júl, 2014 a my zasa taký pupok voláme pretekársky, že preteká cez okraj gatí. :)
game Zverejnené 9. Júl, 2014 Zverejnené 9. Júl, 2014 no ešte jeden úlovok háremových gatí ... pre potešenie milovníkov :)toto dostalo aj mňa, aj autora, ktorý ich hodil na web ... tieto gate sú extra smiešne aj pre hárem ... a cenovo sú tam, kde normálne značkové dobre padnúce rifle :) http://www.divatportal.hu/extrem-harem-nadrag.html 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz