game Zverejnené 6. September, 2012 Zverejnené 6. September, 2012 slovo chlapa ! :agree: ... alebo: v tme je každá mačka čierna, a ponožky v tme nevidno ! :yes_yes:
alarm Zverejnené 6. September, 2012 Zverejnené 6. September, 2012 ...a dajú sa použiť aj na iné veci :zubiska:
iskra Zverejnené 6. September, 2012 Zverejnené 6. September, 2012 krátka suknička je pekná vždy... :dalbysomsi: sukňnička je pekná, nepísal som som o tom, čo je pod ňou :yes_yes: jasné! :smile2: alarm: proste uvidí krátku sukničku a zo samotnej sukničky sa oblizuje až za ušami :smilieee:
game Zverejnené 20. Jún, 2013 Zverejnené 20. Jún, 2013 sezóna ponožtičiek v sandálkach je znovu tu :) podľa toho, čo predvádza na mólach pán vuitón, všetko je v poriadku a dokonale módne, keď ponožtičky aj sandálky budú značky LV a budú rozširovať módne impérium spomenutého pána ... pamätajte : ponožky v sandáloch sú in, keď sú značky luis vuitón / to je ten s tými otrasnými hnedými kabelkami, ktoré falšuje celý ďalekovýchodný orient, a nechápem, prečo ... :innocent:asi nie som in :) ponožtičky v sandáloch á la LV, páni : http://www.news.com.au/entertainment/celebrity/bless-your-cotton-socks-sandals-back-in-fashion/story-fn9076o9-1226253643960
alarm Zverejnené 20. Jún, 2013 Zverejnené 20. Jún, 2013 Ja nemám problém ani z inými značkami, a keď mi bude zima na šlapy, kludne si dám do sandál aj zimné podkolienky :zubiska:
Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Júl, 2013 Zverejnené 13. Júl, 2013 tak vy estéti, aby ste vedeli. :ooops: :cervik: Dnes som šla do obchodu, mala som rifle po kolená, šlapky na platforme, a na jednej nohe som mala silonovú ponožku. :flush: Držala mi elastický obväz, aby mi ho obuv nerolovala. Vyzeralo to síce divno, ale môžem vám dôverne prezradiť, že pohľady ľudí mi zrovna žily netrhali. A pamätám dobu, keď sa nosili krátke hladké sukne do A a k tomu silonové pančuchy a ešte aj froté ponožky, najlepšie s pásikom na okraji, a s teniskami.
game Zverejnené 2. August, 2013 Zverejnené 2. August, 2013 požičala som si jeden obrázok z blogu http://www.modnipeklo.cz/ , tomuto sa nedalo odolať a vôbec nie pre nadváhu slečny ...sme všelijakí, príliš chudí, obézni, viac obézni, moletní, chorí, kdejakí, ale preboha, chodíme medzi ľuďmi - neobliekame sa len pre seba, ale vždy trochu aj pre ostatných ľudí a hlavne kvôli sebe a svojej prezentácii ... keď si dá zelené plutvy, alebo sikhský turban, dobre, bude mať zelené plutvy či turban ... ale čo je moc, je príliš ... handru bez chrbta od vietnamca by nemala táto slečna ani chytiť do ruky, mať štipku filipa a sebeúcty ...zlaté ponožky v sandáloch ... -_- zdroj : modnipeklo.cz 1
game Zverejnené 7. August, 2013 Zverejnené 7. August, 2013 dnes som kdesi čítala, ale nepamätám kde, ktosi sa vyjadril :) : " je také teplo, že už ani Česi nenosia v sandáloch ponožky"
game Zverejnené 8. Október, 2013 Zverejnené 8. Október, 2013 nedávno som sa kdesi dočítala, že ponožky v sandáloch sú rehabilitované :) pri archeologických výskumoch na území Veľkej Británie sa našli zbytky starovekých ponožiek v sandáloch - známe rímske legionárske sandále teplomilným Romanom v britskom podnebí nestačili, do sandálov im dámy v Ríme štrikovali ponožky ... :)Ponožky v sandáloch objavili už starí Rimania ! : ) a naopak, letné čižmy v rozprávkovom štýle "ani nahá - ani oblečená", s ponožkami to bude šik :) :
alarm Zverejnené 8. Október, 2013 Zverejnené 8. Október, 2013 keby to rimania vedeli, že o 2000 rokov ich budú považovať za negusťákov, určite by sa hanbili :happyroll:
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. November, 2013 Zverejnené 2. November, 2013 moje decká nadávajú Flinstonovi, že nosí fusakle do sandálov, ale ten si nedá a nedá povedať! Vraj na holé nohy mu sandále robia otlaky. Musím uznať, prečo by sa mal trápiť kvôli tomu, že väčšine národa sa fusakle v sandáloch nepáčia?
game Zverejnené 11. Január, 2014 Zverejnené 11. Január, 2014 je zima, aj keď teda vlastne nie je, ale je ... a dievčence, a už som niečo také videla aj na nie práve dievke s páperím na zadku - vyťahujú zimné bundy.šľak ma ide trafiť, keď vidím, ako sa zhovaďujú v lesklých čiernych bundách, ktoré vyzerajú ako hurky, ktoré vyrábali chlapi na zabíjačke u starej mamy ...alebo ako príšerné paródie micheliniek nemôžem si pomôcť, je to hrúza. minule som u lekára videla jednu slečnu, štíhla bola ako prútik, a mala na sebe také čosi lesklé ako vrecko na odpadky, nahusto namišelinkované, a dlhé až po kolená.vyzeralo to strašne.nahurkované/ namišelinkované bundy ma strašili vždy, v akejkoľvek farebnej variácii, zdá sa, že tento vzor je nesmrteľný - ale tie čierne lesklé prebíjajú všetko. toto sa mi k tomu hodí / neviem zdroj /,a prečo si myslia dievky, že keď urobia kačací zobák, budú vo svojej bunde z vreca na odpad neodolateľné ?! :smile2: : + + =
alarm Zverejnené 11. Január, 2014 Zverejnené 11. Január, 2014 Mňa strašne iritujú mladé baby, ktoré nosia tie gate, ako keby mali vajcia slona. S peknej baby sa opticky stane zrúda s krátkymi nohami a urobiť krok dlhší ako 30cm je pohroma. .........a niekto tu frfle na ponožky... :smile2:Vilma: pozdrav Flinstona, má moje sympatie :flowers: 2
game Zverejnené 11. Január, 2014 Zverejnené 11. Január, 2014 Mňa strašne iritujú mladé baby, ktoré nosia tie gate, ako keby mali vajcia slona.myslíš zjavnie tieto : http://media.novinky.cz/621/176217-original1-l8hvf.jpg ...v lepších kruhoch sa im hovorí gate n a s r á v a č k y ... zatiaľ som mala šťastie na ulici vidieť také len jedny. moc sa neobzerám.ale veľmi mi to pripomína blahé socistické časy, to teraz úplne vážne: boli u nás v meste bežné cigánske rodiny, kde si mladí potrpeli na módu - vždy boli ich partie v mestečku prvé s akoukoľvek bláznivou módou, či to boli vrecká na sukniach naruby, ružové mrkváče pre chlapcov, samozrejme obligátne biele ponožky a čierne mokasíny ... pepita nohavice, ... hocičo.tieto gate mi to neskutočne pripomínajú ... až na to, že to nosia dnes dievčatá, ktoré špúlia huby do foťáku, a ktoré zároveň obliekajú mišelinové bundy z vreca na odpad ... :happyroll: v tých mrkváčoch akejkoľvek farby sa aspoň dalo chodiť :)
alarm Zverejnené 11. Január, 2014 Zverejnené 11. Január, 2014 ano ,sú to oni, volám ich "vajčáčky" ;) a je to až nechutné..
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. Január, 2014 Zverejnené 11. Január, 2014 alarm: ok, dík, vybavím. teda tiež nepochopím, čo na tých gaťoch ako tu prezentuje game, podaktorá tá mládež vidí. Nielenže to vôbec nie je pekné, ale to aj robí to takú postavu ako z toho vtipu, keď ten maník chytil zlatú rybku a za jej pustenie si prial mať svoj inštrument po kolená, a hľa, nohy sa mu skrátili o pol metra...a ešte ani to nemôže byť praktické. podobne kladný vzťah mám k chalanským gatiam, kde je vidieť pol riti (najlepšie, keď je taká dobre chlpatá), a pudlo je medzi kolenami, veď v tom ani do autobusu nemôže nastúpiť bez problémov, ako vyleze na schody?Tiež neviem pochopiť nedostatok sebakritičnosti u daktorých dám, keď si dajú gate siahajúce tak 10 cm pod pupok, a sádlo im priam preteká ponad opasok. ved aj tučnejšia ženská môže dobre vyzerať, pár kíl navyše ešte nemusí znamenať koniec sveta, ale mala by si dať na seba niečo, čo jej pristane, a nie čo ju zhovadí. 1
D'Ady Zverejnené 11. Január, 2014 Zverejnené 11. Január, 2014 myslíš zjavnie tieto : http://media.novinky.cz/621/176217-original1-l8hvf.jpg ...v lepších kruhoch sa im hovorí gate n a s r á v a č k y ...pre mna je to tiez divna moda, ale to bude asi tym, ze nasa hippie generacia vyrastla na obtiahnutych nohaviciach...moj syn to tiez nosi, nieco podobne, ako je to vlavo na fotke od game, ale ma ich normalne dlhe po clenky a to pudlo je niekde okolo kolien, ono sa v tom daju robit normalne meter dlhe krokymne to sice nesedi, ale on sa v tom citi prijemne - volne; ono to pochadza z Balkanu, aj si prve odtial doniesol, dalsie si kupil v etnoshopoch
trinita Zverejnené 11. Január, 2014 Zverejnené 11. Január, 2014 ehm, teraz ma asi ukameňujete... :-) konkrétne tie, čo sem hodila game sa mi nepáčia, ale zopár takých, čo sa mi páčili, som už stretla...
slimak Zverejnené 12. Január, 2014 Zverejnené 12. Január, 2014 Mna moda nikdy nezaujimala - ja si saty v podstate ani nekupujem. Minule trojo nohavic asi behom polhodiny - nedavno a vcera zena ze si mam kupit nohavice - lebo mi vsetky rifle vyhodila - ja som ich nenosil(ci na brigady). Boli mi male - ale to boli take co som ich mal od 15 rokov. Mna saty nikdy nezaujimali. Ale je daleko zvlastnejsich chvil - zena si ako ucitelka nakupila - ako nech reprezentuje - ale ona ich vymiena a perie ,ci vyhadzuje kazdy den. Neskutocne - na mne tie nohovice mozu kludom byt aj dva tyzdne. Lebo tak sme to mali. U nas deti - saty jeden den - minimalne spodne saty - je to normalne - ponozky , slipy, tielka pre deti kazdy den nove ciste? Ja som si to nepamatal a my sme automaticku pracku mali - u nas je kopa spinaveho pradla a ta pracka ide - alebo su kopy. Pritom som si isty ,ze ona ako dievca to asi nemala - nemali ani pracku - ci by sa na tom namakali. A aky je dvovod?
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. Január, 2014 Zverejnené 12. Január, 2014 pre mna je to tiez divna moda, ale to bude asi tym, ze nasa hippie generacia vyrastla na obtiahnutych nohaviciach...z toho, čo sem dala game ešte tie v strede s tým normálnym pudlom by som náhodou brala, dokonca by som v lete aj bola ochotná také nosiť, tie nie sú zlé...mne len nejak nesedí to pudlo kdesi na kolenách, či nebodaj kdesi u členkov, lebo to robí hrozne škaredú postavu. Aj ja som vyrastala v časoch, keď sa nosilo všetko obtiahnuté a keď som mala decká malé, tak zas všetko plandavé - to zas som mala na voľné chvíle veletričko, velebundu, velekošeľu.Možno nás letné horúčavy donútia nosiť natvrdo tuniky po zem z nejakého dobre savého tenkého plátna, a k tomu "kristusky" naboso, čo ja viem? Chudák Flinstone, zas bude mať otlaky.
game Zverejnené 3. Február, 2014 Zverejnené 3. Február, 2014 taký náhodný úlovok z netu - fusekle na celé telo :)obdivuhodné je, ako niekto okamžite nájde primeraný príklad v prírode ... -_- 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. Február, 2014 Zverejnené 12. Február, 2014 game, tak tento "dvojobrázok" je rozkošný! lesklé bundy "a la odpadkové vrecko" tiež nemusím, ale také tie páperové x-krát prešívané dlhé bundy či kabáty, tie sú celkom fajn. mala som takú dlhú bundu prešívanú vodorovne i zvisle, tak to tvorilo zvislé obdĺžniky, a mala som ju moc rada, jakživ mi v nej nebolo zima a nosila som ju až kým som nepredrala podšívku. Aj teraz mám čosi podobné a celkom rada to mám, ale aj keď tú prvú som kúpila "len" v obchodíku "u číňana", a túto v značkovom, tak tú prvú som mala o kúštilinček radšej.
game Zverejnené 13. Február, 2014 Zverejnené 13. Február, 2014 lesklé bundy "a la odpadkové vrecko" tiež nemusím ...dnes som bola trochu na cestách, cesta tam, v Šali, a späť cez x dedín ...neuveriteľné, ale tá kombinácia dievčaťa hore z tej fotky v čiernej lesklej bunde namišelinkovanej z vreca na odpad + obtiahnuté na stehnách vyšúchané legínsy + kozačky od otrasných bielych cez hnedú a čiernu je klasická dedinská aj malomestská uniforma. tie dievčence vyzerali ako jedna, ako vojsko, bez štipky nápadu a snahy byť aspoň trochu iná ako tisíc ďalších. jediný rozdiel bol sem-tam vo farbe vlasov, nenápadný, vlasy všetky učesané do chvostu, a basta. nerozumiem tomu, nechápem to, ony sa nevidia ? vyzerajú strašne, a sú ich neskutočné šíky. v niektorých dedinách tak vyzeralo 90 % mladých žien, ktoré som po ceste videla. tie zvyšné mali len inú farbu bundy či červené kozačky. také tie páperové x-krát prešívané dlhé bundy či kabáty, tie sú celkom fajn. mala som takú dlhú bundu prešívanú vodorovne i zvisle, tak to tvorilo zvislé obdĺžniky, a mala som ju moc rada, jakživ mi v nej nebolo zima a nosila som ju až kým som nepredrala podšívku.teraz už aj ja nosím bundu, ale nikdy nie prešívanú. proste ich nemusím, ale ako mladá baba som nikdy nebola uniformovaná, nikdy, ... proste som sa radšej trápila a ušila si kabát či sako či plášť či svoju špeciálnu bundu či čokoľvek ... isteže nemusí vedieť každý šiť - trochu sa odlíšiť znamenalo v našich časoch "urob si sám" ... ale dnes je milión skvelých secondhandov, tisíc butikov, odkiaľ sa dá obliecť krásne, a stačí mať jednu dve tri veci, aby sa tie baby odlíšili, nie plnú skriňu! ... a že to tie mladé ženy nejeduje, že vyzerajú ako armáda ... nem chápem ... ale toto, čo robia tieto dievčence, je priveľa ... ako vojačky v mundúroch. a tie lesklé michelinky sú príšerné -_-
D'Ady Zverejnené 13. Február, 2014 Zverejnené 13. Február, 2014 ja sa do toho prilis nevyznam - ale nie je to tym, ze aj v obchodoch to vyzera vsade rovnako ? ja to mozno len nerozoznavam, ale ked vidim 10 vykladov s handrami alebo topankami, tak su vsetky rovnake...(druhy aspekt je - uz to maju tri baby, tak je to moda a musim to mat aj ja...)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz