Skočiť na obsah

Utrpenie estétov, čiže ponožky v sandáloch a iné zhovadilosti

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ešte pár skvostov z ulice ... dámy zhodili michelinkované superlesklé čierne zimné bundy, začínajú sa odhaľovať, prišla jar, ide leto ...

zľahka sa na to pripravujme :) :

post-3-0-26838400-1461418018.jpg   post-3-0-40061200-1461418016.jpg

zdroj: hellfashion, nyx.cz

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

japonský vynález ... :)

pančucháče, ktoré nafarbia nechtíky na nožičkách ... vyrábajú sa v mnohých variantách "lakovania", aby si mohla vybrať každá podľa chuti a vkusu pančucháče do sandálkov ... zdiaľky oklame, z blízka vyzerá podivne :)

v pôvodnom zdroji je celá galéria podivných akoženechtíkových pančucháčov, kto  už len by to vymyslel, keď nie japonci? :)

post-3-0-64167800-1463580051.jpg   post-3-0-77010400-1463580052.jpg

post-3-0-01541900-1463580054.jpg   post-3-0-38728900-1463580055.jpg

podľa článku v boredpanda

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

v sobotu som sa tulala mestom a vliezla som kvoli nejakej malickosti do panskej mody zn. Adam.. :zubiska: ..asi poznate hnusne kosele a priserne obleky http://www.adamaeva.eu/

no a zazila som toto..bolo tam pomerne malo ludi, viac predavaciek ako zakaznikov a vsetky sa venovali chlapikovi, ktory vyliezol z kabinky..chlapec vcelku pohladny, okolo 30-35 rokov a zjavne sa siel zenit a vyberal si oblek, v ktorom tuto zivotnu udalost spacha..buduca nevesta sa zatial prehrabovala v koseliach..

No takze vyliezol pred kabinku v nejakom lesklom obleku, v ktorom vyzeral ako vacsina slovenskych muzov, ked si oblecie oblek..oblek tak o 2-3 cisla vacsi, dlhe rukavy a nohavice/ tie aj o 15cm/..v ramenach mu to bolo velke..proste cele zle :agree:  a zahlasil, ze mu to je dobre..len nohavice su trocha vacsie v pase ale to spravi opasok :lol: ..tak som sa tam ostala motkat, ze reku toto vyzera na fajn srandu..zabavim sa trocha....

Nastastie predavacky boli aspon trocha pricetne, dali mu o cislo mensi oblek /aj ked rovnako vizualne priserny/ a zaliezol do kabinky....predavacka od kosiel na mileho zenicha este zvolala, ze ake ma cislo kosele..genleman z zabinky zahlasil, ze asi taku ako cislo obleku tak  cislo 52-54..to uz sa aj predavacky rozrehotali, ze teda to urcite nie...z kabinky sa vynorila ocerveneta hlava, a ze teda cislo L ?..chudaka uviedli do rozpakov znova, ked za nim naklusala predavacka s metrom okrutila mu ho okolo krku na na celu predajnu zavolala kolegyni, ze pan ma cislo 41..dalej som uz nevydrzala a radsej odisla

a tak sa teda pytam, kto mladeho muza obliekal doteraz?? a kto ho bude obliekat po svadbe,..vazne u nas muzi ani netusia ake maju velkosti odevnych zvrskov?? fakt im staci na cely zivot velkost L??? a na vsetko?

naozaj su u nas dospeli chlapi, ktori si na seba nevedia kupit padnuce oblecenie??..sak hej jasne..len pozrice co sa nam to za matohy tara po uliciach..a pritom to bol pekny chlap s dobrou postavou..ten by v padnucom vlnenom obleku a pricetnej koseli vyzeral ocarujuco......skoda :P

• Pridať bod 1
Zverejnené

Mojmu ex nakupovala mamicka.

Po kupeni hrubeho starodavneho pyzama na Vianoce som si povedala dost :D a bola som jedinou, ktora sa starala o jeho satnik..

Zverejnené

... a tak sa teda pytam, kto mladeho muza obliekal doteraz??

a kto ho bude obliekat po svadbe,..

vazne u nas muzi ani netusia ake maju velkosti odevnych zvrskov??

fakt im staci na cely zivot velkost L???

a na vsetko?

číňan

číňan

netušia

stačí

na všetko

70 percentám chlapov stopercentne na celý život ... keď priberie, bude to XL.

tak nádherné a vôbec nie drahé veci dostať v obchodoch je ich mraky, výpredaje - nech je to Mango, Reserved, H&M, nemusí to byť ani náhodou najdrahšia značka, a ešte ich je celá záľaha,  kabáty, košele, boty ani nespomínam - na objednávku akékoľvek, a nestojí to veľa.

pre bežného chlapa stačí mať dve tri nohavice, pár košieľ a tričiek a kombinovať.

a často výpredaje a znížené ceny, niekedy úplne neuveriteľné ceny, prakticky porovnateľné s číňanom, stačí sledovať a pokukať z času na čas ... nádherný kabát za tridsať štyridsať eur je často normálny nákup.

najdrahšie v Mangu sú zvyčajne kravaty.

ale mne to často pripadá, akoby sa hanbili obliecť. na dedine sa neoblečie, lebo do kostola má jeden oblek, to stačí, a na čokoľvek ostatné nekonečné nezničiteľné na každú príležitosť dobré rifle, rifle, rifle, rifle a rifle od číňana, plus pseudopláťáky trojštvrťové kraťasy na leto, odrbané tenisky na zimu a trekové sandály na leto, a päť tričiek v balíku z jarmoku to spraví. plus bunda z tajwanu a šatník dokonaný.

jaj ... zabudla som šedé ponožky od vietnamca. : )

• Pridať bod 1
Zverejnené

tak to teda prrrrrr

ziadne šedé ponožky od vietnamca !

Zverejnené

takmer

oblekov som mal za zivot asi 4
najcastejsie som mal na sebe ten vysokoskolsky, v ktorom som chodil na skusky; tie ostatne som mal vacsinou na sebe raz a kym som ho o niekolko rokov potreboval znova, uz mi bol maly

triciek mam viac ako 5, aby stihli vyschnut po oprati, kym sa nosi dalsia varka

po zodrani sa presunu na domace pouzitie, po dalsom na pracovne

bundy su sice mozno z Tajwanu, ale co uz, ked to fasujem v robote ? kedze som setrny, tak tu najnovsiu nenosim do terenu, ale do "kostola"

nohavice detto

za to do lesa si potrpim na kvalitu - americka vojenska bunda M65, origo australsky olejak Scippis a pod.

• Pridať bod 1
Zverejnené

helle,  ja si kupujem sam a netusim,  alebo tusim len velmi neurcito.   To je jednoducho oblast kde sa vyznaju len metrosexuali

Zverejnené

ale to nie, nie ... slušné a vkusné nečíňanové, netrhové oblečenie pre pánov s metrosexuálmi  nemá vôbec nič spoločné ... vonkoncom nič.

mimochodom, metrosexuáli sú už hodne out, pekne oblečení páni sú naopak in ... aby som použila trochu tej správne zrozumiteľnej terminológie : )

Ady sa pohybuje hodne po prírode, a vzhľadom k jeho zamestnaniu sa oblieka tak, ako to zamestnanie vyžaduje. ten austrálsky kabát sa mi vážne páči.

nakoľko sa pohybuje aj mimo, netuším,

ale k tomu slúžia tie "nie rifle", trebárs chinos, a iné kraťasy ako trhové balónové trojštvrťové šedobežovej farby, ktoré nosí každý od číňana za tri eurá, ženy aj muži a vyzerá to hrozne ... a podobne. aby bol aj muž oblečený pekne, primerane príležitosti a prostrediu.

to nemá s metrosexuálmi vôbec, ale vôbec nič.

stačí hrabnúť do fotiek starých pár desiatok rokov, v akomkoľvek kúte sveta - videla som ich stovky, hrabnem len námatkovo ... keď sa ľudia dokázali obliecť podľa toho, čo situácia vyžadovala ... a ten svet vyzeral ináč. dnes je to u nás na uliciach takmer komplet všade vyťahané rifle a tričká a tenisky. človeka to núti otočiť sa, keď je niekto oblečený ináč ... našťastie sa to pomaličky pomaličky miestami mení : )

1950 - Paríž http://www.amtuir.org/06_htu_bus_100_ans/oa_1940_1950/images/18966_ratp.jpg
1963 - Stockholm http://www.gettyimages.com/pictures/people-walking-on-a-street-in-stockholm-stockholm-1963-news-photo-496247980#people-walking-on-a-street-in-stockholm-stockholm-1963-picture-id496247980

1960 - Roma http://media.gettyimages.com/photos/street-scene-in-via-veneto-in-rome-italy-circa-1960-picture-id501903256

Zverejnené

Ako obyčajne, som bol robiť skušobneho panaka. Alarmica dlho skumala jedno tričko. Už som obrastal machom...ani, že ho berieme, ani zavesiť ho späť.

Potom to z nej vypadlo..."bude sa ti to hodiť k tym hnedym kraťasom".

Bože!!!

Tričko prepotim za jeden deň, čo sa potom udeje s hnedymi kraťasmi???

Idem do prace, otvorim skrinku, vyberiem horne tričko, oblečiem včerajšie kraťasy a nič neriešim. Už to zistila, potvora, a preto niektore trička po opratí vloží na spodok :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

game,  "slušné a vkusné nečíňanové, netrhové oblečenie pre pánov",     v tom sa vyznam ako v laponskej poezii.   

Ale aby som nebol za burana, tak raz za cas musim vliezt do nakupneho centra,   vyberiem si obchod strednej cenovej triedy  a necham na predavacku nech mi preda co uzna za vhodne.

Kazdy chlap co dokaze roznat co je in, co k comu ladi je  mi podozrivy :)  ,   ja k tomu potrebujem zenu.

Zverejnené

Kazdy chlap co dokaze roznat co je in, co k comu ladi je  mi podozrivy :)  ,   ja k tomu potrebujem zenu.

nejde o to, čo je in .. to nie je podstatné ..  k  ladeniu:  mne nie je podozrivý chlap, ktorý sa vie pekne sám obliesť,  a nerobí mi " vrásky"    ani chlap, ktorý aj keď niečo trebárs spacká, nedoladí,  aj to môže byť  milé, roztomilé .. proste  osobnosť aj  s nedokonalosťami ..   kto by už chcel  pána dokonalého?  :happyroll:  nech  je zdravo sebavedomý, má charizmu, nech sa cíti spokojne, komfortne v tom, čo má oblečené ..  :)

žena samozrejme môže poradiť, ak má o to chlap záujem,  ale to predsa platí aj opačne  :)

Zverejnené

Vtedy mávam ponožky v sandáloch keď sú tie dni že poobede keď idem do práce je horúco ako v lete a ráno keď sa vraciam je zima že sú obrovské výkyvy a tak aby som nemusel nosiť ešte aj topánky v taške tak dám ponožky do sandálov. Ale už našťastie začali byť tie teplá že už aj ráno o 5:40 sú také že dá sa byť v krátkom a sandáloch.

Zverejnené

tak to musím Flinstona pochváliť. jemu tiež nakupovala veci kedysi mamička, ale náhodou zvládol sám si ušiť gate, a boli dobré, aj slušne vypracované. Ako sme sa zobrali a osamostatnili, tak sa naučil si sám kupovať, svoju veľkosť pozná, tú má odkedy sa poznáme, rovnakú, a myslím, že vyzerá celkom dobre. Vie si nakúpiť, občas mu dačo aj ja kúpim, ale väčšinou si nakupuje sám a nemá s tým problém. Akurát ma serie, že si od mamky nechá nanútiť veci po nebohom otcovi, má taký kabát, v ktorom vyzerá ako komisár Clussoe z Ružového pantera - či ako sa to píše...ako keby si myslel, že nebožtík ho príde strašiť, ked to vyhodí alebo venuje bezdomovcom. nebožtík bol totiž o pol hlavy vyšší a asi o 10 kíl ťažší, možno aj o viac. Ale to už som ho poinformovala, že ak si tie veci po otcovi oblečie, tak ja s ním nikam nepôjdem. Howgh!

• Pridať bod 1
Zverejnené

:) chvalim, vycviceny:) ja sa spolieham na predavacky

Zverejnené

Lenze, zial, u nas nie su predavacky dobre vycvicene :-)

Zverejnené

No vy esteti so sandalmi, co by ste povedali na taku modu ze ked sa mi roztrhli sandale tak som to pripevnil so zdrhovadlom, teraz sa roztrhli v predu tak aj tam... Same zdrhovadlo ale sandal funguje...

post-3-0-87351400-1467314165.jpg

Zverejnené

jednoducho..si prakticky muz, ktory si poradi v kazdej situacii...a modu beries ako zabavu.. :zubiska: ..a co myslis, kolko zdrhovadiel tvoj skrpal este znesie?

Zverejnené

a univerzalnu opravarsku pasku nemas ?  :) 

helle,   niektore su vycvicene,  len sa to prejavi na cene :)   Kamaratka na modu by ma vysla lacnejsie

Zverejnené

Tomáš by si mohol hovoriť slovenský MacGyver. :smile2:

Ak mu dôjdu zdrhovadlá, príde na rad sekundové lepidlo, alebo spinky zo zošívačky /samozrejme, "buchnuté" správnym smerom/.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ano dróduvat fóduvat to ja robím... Aj na bicykli hrkotal blatník tak som zasilikónoval to keď stvrdne je univerzálne pružné atď. Ale to je už do nejakej kutil témy. Brat si kupuje veci v polovníckom obchode alebo v rybárskom tam sú gate aj kratase tak prešité že sa to neroztrhne pri prvom klaknutí atď.

Zverejnené

MacGyver je ok, pomôž si človeče, aj pámboh ti pomôže ...

otázka je iná - toto:

No vy esteti so sandalmi, co by ste povedali na taku modu ze ked sa mi roztrhli sandale tak som to pripevnil so zdrhovadlom, teraz sa roztrhli v predu tak aj tam... Same zdrhovadlo ale sandal funguje...

takto lepíš a zdrhuješ odkedy? a dokedy ? ako pozerám na totálne popraskanie celého sandálu - to asi nie je núdzové dnešné macgyverovské zdrhovanie konkrétne dnes, lebo to dnes prasklo, že nie?

v tomto ani po dvore v robote, maximálne v ten jeden deň, keď sa ten sandál roztrhol. 

takto si robíš meno, potom sa čuduješ, že ťa za nič nemajú.

to nie je o ponožkách v sandáloch, to je o tom, že odpustiť si jeden kebab, jednu nanukovú tortu a jednu kolu, a kúpiť si u vietnamca v sobotu na trhu nové treky. už a okamžite je aj neskoro.

v týchto sandáloch chodíš aj na rande?

Zverejnené

Nie. Mám sviatočné oblečenie čo je odložené na také prípady. Som ako dedinčania z komédie že som stále zababraný od farby, oleja, lepidla, a jak sa vraví obrazne dám si kostolné oblečenie...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov