game Zverejnené 12. Júl, 2015 Zverejnené 12. Júl, 2015 originál ponožky v sandáloch na českých, moravských a dokonca slovenských uliciach :) https://mbasic.facebook.com/Fashion.hell?refid=13
Tomáš Zverejnené 12. Júl, 2015 Zverejnené 12. Júl, 2015 A celkovo aký to má význam tá celá móda... Ešte aj to nám chcú diktovať ako sa máme obliekať? To už čo je? Tak chodím ako je pohodlné. To mi vela ondili že prečo nosím v sandáloch ponožky alebo že aj v botaskách mám mať kotníkové ponožky a nie klasické. Drbem ich nech sa starajú o seba. Dobrý nám je vietnam ;)
D'Ady Zverejnené 17. Júl, 2015 Zverejnené 17. Júl, 2015 originál ponožky v sandáloch na českých, moravských a dokonca slovenských uliciach :) WTF ?sandale vidim len na troch obrazkoch z deviatich...
game Zverejnené 17. Júl, 2015 Zverejnené 17. Júl, 2015 ty si moc malicherný, Ady ... a nevidíš tú podstatnú krásu "neviditeľných" dámskych ponožtičiek v lodičkách k sukni, a nádheru vysokých čiernych ponožiek v svetlých keckách k miniatúrnym pánskym kraťasom a tak ... to všetko beží pod názvom "ponožky v sandáloch" :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Júl, 2015 Zverejnené 27. Júl, 2015 he, to posledné je teda dobrá hrúza! Ale ten prvý obrázok, baba v tmavej sukni s ruksačikom v bielych ponožtičkách a sandálkoch, to tak som aj ja chodila ked som mala tak 25...len tú sukňu som mala bordovú a sandálky biele. Vtedy to bolo úplne bežné. Ponožtičky boli bavlnené, s čipkovým volánikom, mne sa to páčilo. :)Tiež sa pamätám dakedy okolo 1970-2 sa nosila hladká jednofarebná sukňa do A, krátka, nejaký roláčik do toho, silonky, biele froté ponožky s pásikom na okraji, a kecky. A taká dlhá chemlonová vesta, najlepšie červená. Pokúsila som sa aj ja si takú uštrikovať, ale som neodhadla počet očiek, a vesta nakoniec bola veľká aj mojej asi 80kilovej tete (ja som ešte bola decko a mala som asi tak 40 kíl, takže mi ostávalo len ostať bez vesty, alebo si uštrikovať druhú a túto tej tete venovať).
game Zverejnené 14. August, 2015 Zverejnené 14. August, 2015 dva dizajnové nápady, odkukané z prírody a rovno z galérií :) meganasrávačky á la Chip a Dale / pamätáte lietajúce veveričky? / ... a obľúbené ponožky v sandáloch pozdvihnuté na úplne iný level :) zdroj: canadahun.com, nyx.cz
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. September, 2015 Zverejnené 5. September, 2015 hehe, tá ženská v tých megaserigatiach vyzerá ako poletuška pri akcii (pre tých, čo si myslia, že je to nejaká letuška, tak nie, ide o drobného živočícha, podobného veveričke, len má také blany medzi končatinami, roztiahnutie ktorých im potom umožní pekne odplachtiť zo stromu na strom ako rogalo aj do veľkých vzdialeností, ako kormidlo im slúži chvost, ale ten táto slečna asi nemá, na rozdiel od poletúch asi v tých serigatiach ani nevzlietne a už vôbec nebude môcť kormdlovať...
Sniper Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 Čo sa týka obuvi - hlavne u žien: kroksy a žabky. To je obuv, ktorou absolútne a hneď zahodia všetky svoje šance. Pre mňa je to niečo príšerné, ja sa na také nohy nemôžem ani pozerať, ja si u ženách dosť všímam obuv, žena na úrovni, resp. keď chce zaujať, tak jedine klasické čierne lodičky (ideálne bez otvorenej špičky) alebo čierne čižmy na vysokých podpätkoch (viem, že je to nie vždy pohodlné, ale pre krásu všetko), ešte tolerujem nejaké značkové botasky (nemôžu vyzerať, že v nich má našlapaných 18000 kilometrov), s nimi tiež nemám obyčajne žiadny problém. Ak by žena prišla na rande v kroksách alebo žabkách, jednak je to fó pá ako hrom a navyše by si body zrazila takmer k nule. 1
D'Ady Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 ty asi nerandis so zenou niekde na hrebeni Velkej Fatry, co ?
game Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 joj, ale loziť na Fatru v crocsách a šľapkách je aj tak životu nebezpečné :) tam radšej pohorky :)
game Zverejnené 6. November, 2015 Zverejnené 6. November, 2015 a niečo pre tvořilky ... tie sú totiž všade na svete, nielen na mimibazare :) Etsy ponúka niečo pre pánov, tvorené rúčkami nežných dám ... návrat k šesťdesiatkam, sedemdesiatkam, indiánkam, dokonca háčkované nasrávačky,spotrebovanie každého zbytka vlny a pradena, nech nič nevyjde nazmar ... a ono tie kreácie vážne niekto háčkuje, vymýšľa a Etsy predáva,a vôbec nie lacno ... :) na ochutnávku, dámy a páni - háčkovaná pánska móda, vrcholne sexi záležitosť: tu ich je viac, oveľa viac :) https://www.etsy.com/shop/LordvonSchmitt kupujte, objednávajte, a dajte sa v nich vyfotiť, drahí páni ... sexííííí :thumbsup: 1
D'Ady Zverejnené 8. November, 2015 Zverejnené 8. November, 2015 tak ja by som v tom sexy urcite nebol, ale nejake to poncho alebo kabat ako suciastka hippie oblecenia by sa mi pozdavala; asi postnem synovi :D a mam kamaratku, ktora by to urcite uplietla http://www.sashe.sk/pletana (hadam to nie je nepovolena reklama...)
game Zverejnené 12. Január, 2016 Zverejnené 12. Január, 2016 od štýlu k neštýlu. resp. kdesi tu vyššie sú elastické legíny telovej farby ako zlo ... vlastne je to len maskovanie, skutočné zlo sú natiahnuté o číslo či dve menšie čierne a priehľadné legíny ...chudé dievčence si myslia, že keďže sú chudé, je to akurát na ne, silnejšie dievčence od nich dúfajú, že sú elastické, tak ich stiahnu na chudé, ale podstatné je, že do zrkadla zrejme zásadne pozerajú len spredu, maximálne zboku ...pritom podstata je tam vzadu ... :)v legínach bez dlhého svetra či trička či šiat je najlepšie nechodiť po ulici, lebo keď už, tak aspoň odstrihnúť štítok z nohavičiek, nech neruší výhľad ... :happyroll: alebo ako kdesi raz ktosi napísal /netuším už kde a kto/:"hubený holky si myslí, že jsou tlustý, tlustý holky si myslí, že jsou obézní, obézní holky si myslí, že můžou nosit legíny"zdroj: prevažne fashion hell
Vilma Flinstonova Zverejnené 26. Január, 2016 Zverejnené 26. Január, 2016 to neviem pochopiť, ako si taká silná baba môže dať na seba legíny a ešte k tomu bez niečoho dlhšieho, čo by jej zakrylo tie maxišunky...vari nie je na svete dosť iných možností, ktoré by jej svedčali a v ktorých by vyzerala dobre? V legínach vyzerajú ich nohy ako obrovské špekáčky...
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Február, 2016 Zverejnené 8. Február, 2016 ak má baba aspoň aké také nohy, tak nemám nič proti legínam, ale niektoré tie ženské nemajú trochu sebareflexie.
secretka Zverejnené 9. Február, 2016 Zverejnené 9. Február, 2016 Nejlepší sou tepláky! Krásna žena vyzerá výborne aj v teplákoch. Tým ostatným nepomôže ani keby sa v zlatých lupeňoch vyváľali. :smile2: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. Február, 2016 Zverejnené 12. Február, 2016 tie zlaté lupene ma dostali!!! :lach:nedalo by sa to do toho zlatého fondnu dať?
D'Ady Zverejnené 14. Február, 2016 Zverejnené 14. Február, 2016 pri tejto poznamke ma zacina obchadzat hroza, ako okomentujete nase vcerajsie plesove oblecenie...
game Zverejnené 15. Február, 2016 Zverejnené 15. Február, 2016 milý Ady, tak to praskni do masiek, / teda neviem, či to boli masky/, prípadne do príslušnej módnej témy, my to pekne ohodnotíme :)
game Zverejnené 27. Marec, 2016 Zverejnené 27. Marec, 2016 a jeden malý výlet do histórie, na tému ponožky v sandáloch :) historické foto z Červeného násmestia ... iste, je tam celá hromada milicistov a sovietskych vlajok, ale to bolo v tých dobách normálne a patrilo ku koloritu ...ten fešný mladý pán vľavo je švajčiarsky turista, fotka pochádza z r. 1957 ... a sledujte, aký to bol skvelo oblečený frajer! ... vyhrnuté rifle, kožená bunda, foťáky, kamery, ponožky, sandále .... ... :) zdroj: http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. Marec, 2016 Zverejnené 28. Marec, 2016 a ešte aj fešák. ak som to tu náhodou rpehliadla, tak sorry, ale kuk na tento blog: http://sinko.blog.sme.sk/c/383264/4-dovody-preco-su-ponozky-v-sandaloch-najlepsia-vec-na-svete.html a čo tak toto? Proti tomuto nejaké ponožky v sandáloch sú prd zdroj: http://www.pluska.sk/fotogaleria/?foto=&clanok=761325 zdroj: http://www.pluska.sk/fotogaleria/?foto=1.jpg&clanok=761325 a tu máte ponožky v lodičkách, zdroj ten istý. 1
game Zverejnené 12. Apríl, 2016 Zverejnené 12. Apríl, 2016 trochu som si listovala v príbuzných témach po nete ... aby som v tom nezostala sama, chce to kvapku z toho utrpenia aj zviditeľniť ... takže tentokrát to je dosť hrozné pele-mele:- topánky: od budoárových volánkovitých platforiem po nesmrteľného a desivo príšerného Lojza Vujtóna až po zebro/leoparda v letných čižmičkách a celoštrikované kotníčkové ... a pravé kožené Givenchy čižmičky.- a zopár skvostov z ulice - skutočne to vyzerá tak, že čo je na vrchu kopy, to na seba natiahneme, a hajde do mesta robiť parádu ... tie dievčence zjavne nemajú zrkadlo- a ten posledný kúsok: to je úlovok z predaja z druhej ruky - superluxusné saténové šatičky, elegantné a nenosené, vraj vhodné aj na ples, ale zjavne vyrastené, má to desivý strih, šil to diletant, satén sa strihá šikmo, to je základ ... ... podľa mňa ani ako handra na podlahu, umelý satén nesaje vodu :doh: zdroj: nyx.cz
Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Apríl, 2016 Zverejnené 13. Apríl, 2016 na to nemám slov. Onemela som.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz