Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2011/2012)


aljak63

Odporúčané príspevky

Inak ako pozerám na Nova Sport a plán vysielania, tak tam NHL nefiguruje...takisto ani na Sport 1...práve, keď som si dal "záväzok", že túto sezónu si pozriem podstatne viac zápasov ako minulú sezónu...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No neviem. Take jednoduche to asi nebude. Stači čitať zahranične portali. Vysielacie prava na NHL ma nejaka nova spoločnosť. A ta vraj požaduje horibilne sumy. Keď ani take stanice ako ESPN zatiaľ prava nemaju, tak Nova to asi mať tak ľahko nebude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

akurát pozerám nočné zostrihy

a na toto sa skutočne žiadna liga nechytá a ani chytať nebude

 

Jarda Jágr inheď zaknihoval 1600. bod kariéry - je to proste fenomén

možnože sa mu zopakovať úspechy, keď do NHL len vstúpil

(už sa teším na Pensylvánske derby)

 

vraveli, že Chára by mal zo začiatku sezóny hrať pomenej

icetime- 24:35

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pekne! Konečne to všetko začalo. Som zvedavý či to Jágrovi v NHL pôjde, ale vyzerá to tak, že Flyers mu celkom sadne. Ale aj tak som najviac zvedavý čo nám túto sezónu predvedú Blues - od lockoutu sa im počas 6 sezón podarilo dostať do play-off len v sezóne 08/09, takže je najvyšší čas na to aby sa tam znovu dostali. V príprave si počítali vcelku dobre (3 výhry a 2 prehry), ale až teraz sa to začne. Cez leto prišli skúsení hráči ako Arnott a Langenbrunner (bolo by fajn keby získali ďalší SC), no a prišiel aj Jonathan Cheechoo, ktorému sa v Sens absolútne nedarilo a skončil napokon až na farme - bodaj by v Blues opäť nadobudol svoju skvelú formu... No a samozrejme sú tu ešte ďalšie hviezdne stálice Blues: Backes, Berglund, Steen, McDonald, D'Agostini, Oshie, Stewart, Pietrangelo, Shattenkirk, Jackman, no a v bráne snáď bude Halák riadne žiariť (novou dvojkou je Elliott). Káder vyzerá konkurencieschopný, tak dúfam že túto sezónu to bude minimálne postup do Play-off!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najprv nechceli, ale názor fanúšikov napokon zavážil najviac

a tak sú Jets naspäť. Aj keď premiéra im zrovna moc nevyšla.

 

btw. výsledky nočných zápasov hodím asi až zajtra večer

lebo idem skoro ráno do školy, takže preto až neskôr.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak predsa len sa to podarilo a NHL už bude aj v TV: NHL je zpět na NOVA SPORT!

 

Dlouhé vyjednávání nakonec přineslo úspěch a i další ročník severoamerické National Hockey League budeme moci sledovat až do jejího vyvrcholení v podobě bojů o Stanley Cup na kanálu NOVA Sport. V jubilejní desáté sezóně (včetně vysílání na Galaxii sport), kterou NOVA Sport odvysílá, navíc nabídne dosud nejvyšší počet přímých přenosů - každý týden pět zápasů. Přímé přenosy se objeví také na portálu VOYO.cz a vybraná utkání rovněž v hlavním programu TV Nova.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov