aljak63 Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 No áno, veľmi pekná spomienková akcia na ľade Blues. Prišlo mnoho legiend, dokonca aj rodina Igora Koroleva, no Demitrovci chýbali... Ale bolo naozaj milé ako si uctili svoje dve legendy, 3 mesiace po tragédií. V St.Louis sa na legendy teda nezabúda. Výborne zorganizované aj preto, že to bol práve zápas proti Chicagu a tak mohli byť prítomní aj Joel Quenneville, Mike Kitchen, a tiež Palov dobrý kamarát Majo Hossa... Aj keď, najradšej by určite všetci boli, aby takáto spomienková akcia nemusela ani vzniknúť... Rest in Peace Pavol & Igor Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 ...::: Výsledky NHL - 9.november 2011 :::... Rangers víťazia po 5.krát za sebou a v tabuľke stále stúpajú. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayiner Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Gáborik za posledné dva zápasy 4 góly.Tomu sa hovorí Slovenský hráč :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 ...::: Výsledky NHL - 10.november 2011 :::... Bruins pokračujú vo svojej víťaznej šnúre - dnes 4.triumf v rade! Minnesota Wild po sérii 5 víťazstiev dnes nestačila na Sharks. Moji Blues proti Maple Leafs dokázali uchmatnúť aspoň 1 bod, bohužiaľ v nájazdoch prehrali, Scrivens bol nad ich sily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 ...::: Výsledky NHL - 11.november 2011 :::... Rangers ťahajú už 6-zápasovú víťaznú šnúru. Vo vedení východu sú stále Penguins, na západe sa do čela vrátili Blackhawks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 ...::: Výsledky NHL - 12.november 2011 :::... Bruins zvíťazili už po 5.krát v rade - v tabuľke sa šplhajú nahor. Moji Blues vyhrali nad Tampou 3:0, tentokrát shutout vychytal Elliott. V bráne Canadiens vychytal Peter Budaj po skvelom výkone víťazstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 ...::: Výsledky NHL - 13.november 2011 :::... Blackhawks opäť zvíťazili a dostali sa na líderskú pozíciu NHL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 ...::: Výsledky NHL - 14.november 2011 :::... Flyers sa po triumfe nad Canes dostali do vedenia Východnej konferencie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 čo vravíte na toto? zákerný zákrok alebo len využitie pravidla o bránkárovi mimo bránkoviska - obyčajný hráč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayiner Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Podľa mňa mu dal dobre.Nemal byť von z bránkoviska.Winnipeg konečne výhra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Práve som rozmýšľal, že to sem dneska hodím na posúdenie ostatným. Podľa mňa Lucic ten súboj dohrával úplne zbytočne! Miller už puk dávno odohral a v tom momente sa mal Lucic stiahnuť - o čo očividne nemal absolútnu snahu... To, že Miller bol mimo bránkoviska ešte nedávalo automaticky Lucicovi právo, aby išiel do súboju takto tvrdo! Napokon za to nedostal ani žiadny dodatočný trest (len 2 trestné minúty), Miller skončil s otrasom mozgu a cca mesiac si nezahrá! :( Bruins som nikdy nemusel, po tomto ich nemusím ešte viac!!! :thumbdown: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 ...::: Výsledky NHL - 15.november 2011 :::... Penguins zvíťazili nad Avalanche 6:3, a opäť sú na čele Eastern. Rangers si pripísali už 7.triumf v rade, Bruins vyhrali 6.krát za sebou. Blues sa opäť podarilo vyhrať, nad Red Wings zvíťazili tesne 2:1! :) (odkedy je tam Hitchcock, tak Blues za 4 zápasy stratili len 1 bod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 ...::: Výsledky NHL - 16.november 2011 :::... Blackhawks zvíťazili 4.krát v rade, dnes zničili Canucks 5:1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 ...::: Výsledky NHL - 17.november 2011 :::... Bruins vyhrali už 7.zápas v rade, dnes zdolali CBJ tesne 2:1 (po nájazdoch)! Flyers sú po tesnom víťazstve nad Coyotes 2:1 späť vo vedení východnej konferencie. Oilers sa nedarí - séria prehier sa natiahla už na 4 zápasy (dnes prehrali so Sens). BLUES opäť víťazne, tentokrát sa im podarilo triumfovať nad Panthers - 4:1! :thumbsup: (Hitchcock so sebou priniesol víťazné kúzlo, za 5 zápasov Blues stratili len 1 bod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 ...::: Výsledky NHL - 18.november 2011 :::... 4-zápasová víťazná séria Blackhawks dnes skončila prehrou v Calgary. Stars sa v poslednej dobe trápia - dnes prehrali už po 4.krát v rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayiner Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ak mám povedať pravdu Boston nemusím ani ja :) A to že má otras mozgu a nezahrá si mesiac počujem prvý raz.Tak potom je to iné, nemal dostan len tie 2 minuty :)Dnes hrá Flyers proti Jets o deviatej (v našom časovom pásme) tak super, konečne si pozriem NHL zápas do konca.Čo myslíte? Ako to dopadne? Posledný zápas týchto dvoch tímov dopadol tak že padlo do kopy 17 gólov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 tak to neviem, ale asi Philadelphia vyhrá :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayiner Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ja si myslím že Jets.Po prehrách prišli výhry, a tento zápas bude určíte víťazný :)O 22:00 (zase nás čas :D ) hrá Detroit proti LA Kings ... myslím si že vyhrajú Kings po sam. nájazdoch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 nie nie vyhrajú červení :) :D ... dokonca si myslím že dosť výrazne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayiner Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 5 minút do konca prvej tretiny a stav 3:1Ale ak to bude takto pokračovať, vidím to zase v pekné vysoké číslo gólov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 ...::: Výsledky NHL - 19.november 2011 :::... Wild vyhrali 4.krát po sebe a dostali sa na líderskú pozíciu celej NHL! O vedenie v lige prišli Blackhawks - dnes dostali od Oilers debakel 9:2. Víťaznú šnúru opäť natiahli Bruins (nad Isles vyhrali 6:0) = 8.triumf v rade. Trápenie Stars pokračuje ďalej - za posledných 5 zápasov nezískali ani bod. Moji Blues dnes mali výhru na dosah, napokon s Wild prehrali až v nájazdoch. (to nieje až také zlé - za posledných 6 zápasov získali z 12 bodov až desať!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 ...::: Výsledky NHL - 20.november 2011 :::... Sharks dnes vyhrali po 3.krát za sebou (zvíťazili nad Avalanche), a pomaly útočia na vrchol NHL, na ktorý strácajú už len 2 body. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 tomuto sa vraví COMEBACK SID-KIDhttp://video.nhl.com/videocenter/console?hdpid=49&id=136808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 ...::: Výsledky NHL - 21.-26.november 2011 :::... Takže dodatočne som sem dal výsledky za posledný týždeň (nech tam nieje diera) Vo vedení NHL sa držia Penguins, v tesnom závese za nimi sú Blackhawks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 ...::: Výsledky NHL - 27.november 2011 :::... Ducks pokračujú v trápení - za posledných 5 zápasov nezískali ani bod! Mojim Blues sa pekne darí, dnes pripísali proti CBJ už 3.triumf za sebou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts