Skočiť na obsah

Liga Majstrov (sezóna 2011/2012)

Víťaz Ligy Majstrov  

5 členovia hlasovali

1. 1. Koho favorizujete na celkový triumf v Lige Majstrov 2011/2012?

• FC Bayern München
    • Chelsea FC

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Včera, okrem jednej strely na bránu, Arsenal neukázal absolútne nič. AC včera hralo exhibičný zápas, nečakal som taký hladký priebeh. A kľudne mohlo byť aj 6-7:0, keby poniektorí útočníci AC nesebčili.

Zverejnené

tie dva zápasy pre Arsenal bola jednoducho fraška. nechápem ako môže takýto tím dostať od Sunderlandu 2:0. Arséne by mal niečo robiť pretože toto už nie je s kostolným poriadkom. pokaziť dve súťaže za dva dni? -_-

Zverejnené

Nechapem, kde je problem?! Veď ja som s takym stavom spokojny. :)

Zverejnené

Čo je s nimi? Veď hraju o titul v 2 suťažiach (liga, EL). To je neuspech? O čo hra Arsenal? :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Barca včera zase potvrdila, že je z inej galaxie.

A som rád, že APOEL postúpil :D

Zverejnené

Z inej galaxie nie su, len Leverkusen hral naivne. V lige s mužstvami, ktore ich poznaju taki suverenni nie su, veď mali veľky problem aj s Getafe teraz v lige. A ani s tymi top timami nie su taki inogalaxiovi. Viď zapasy s Milanom v skupine.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Na to by som sa nespoliehal, že keď v lige nič nehrajú, tak v LM budú hrať podobne. Práveže opačne, viaceré mužstva v domácich ligách vypustia zápasy aby sa mohli sústrediť na zápasy v LM, kde konečné víťazstvo je oveľa prestížnejšie ako v domácej súťaži.

Zverejnené

Lenže to ešte nehrali s poriadnym superom. S vynimkou AC, aj to s nimi mali veľke problemy.

Zverejnené

Kua, 5 minut pred koncom, som si vravel, že Inter je schopny dostať gol aj v zavere. Najradšej by som sa za to prefackal. Marseille sa stava expertom na zvraty v zaveroch zapasov. Veď aj do osemfinale postupili 5 minut po 12-tej.

Zverejnené

Od Drogbu sa nič ine očakavať neda. A potom že Ronaldo je najväčši simulant...

Zverejnené

futbal sledujem už nejaký ten piatok, neviem ale, kto je najväčší simulant ... každá doba a výmena ročníkov má svojich najväčších, možno si to odovzdávajú ako štafetu ... :innocent:

Zverejnené

...::: Žreb štvrťfinálových zápasov Ligy majstrov :::...

1.zápasy: 27./28. marec 2012

odvety: 3./4. apríl 2012

• Obrázok APOEL FC vs. Obrázok Real Madrid CF

• Obrázok Olympique de Marseille vs. Obrázok FC Bayern Munich

• Obrázok SL Benfica vs. Obrázok Chelsea FC

• Obrázok AC Milan vs. Obrázok FC Barcelona

...::: Žreb semifinálových zápasov Ligy majstrov :::...

1.zápasy: 17./18. apríl 2012

odvety: 24./25. apríl 2012

• Olympique de Marseille / FC Bayern Munich vs. APOEL FC / Real Madrid CF

• SL Benfica / Chelsea FC vs. AC Milan / FC Barcelona
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ináč nechápem načo ten madridský (meno neviem, ale to je jedno) futbalista vyrobil tú penaltu za stavu 4:1, keď Real mal ešte k dobru víťazstvo 3:0. Bál sa, že by Apoel ešte nebodaj dokázal otočiť a postúpiť?

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Pri tom prvom gole Bayernu keby sudca chcel, mohol kyvnuť ofsajd.

Zverejnené

Včera Chelsea bránila ako o život, ale treba povedať, že mala aj obrovský kus šťastia, to čo Barca pozahadzovala, to nezahodí za celú sezónu.

Zverejnené

Barca - Chelsea 2:2

Mal som strašného ciťáka, že Torres v závere zabezpečí remízu a Barca ani tentoraz nevyhrá :zubiska: Inak veľmi podobný zápas ako proti Realu. Držanie lopty vyše 70% pre Barcu a dobíjanie veľkého čínskeho múru.

Zverejnené

už nebudem veriť svojim inštinktom. alebo hlúpej dobroprajnosti ... tak som im dopriala, a oni takto ... :(

Zverejnené

je mi luto kolegu. Prehral 100 eur. Ja som to nevsadzal, lebo, nemam na vsadzanie peniaze. Ale je mi luto , ze nevyhral. Stava sa. Cez vikend vyhral a vsadzal na Slovan a ja som proti nemu prehral 10 eur.

Real hral o dost lepsie ako Chelsea, a nie kvoli dosiahnutym golom. Na real nemali v sobotu na vitazstvo. dnes na to mali, kopec prilezitosti.

Dnes ich chelsea dokazala dostat na uroven sestnastky a v sobotu si to hadzali okolo polky ihriska.

Barcelona nevie rohy, nevie hrat po ciarach, nevie hrat - resp. strielat na hranici sestnastky pod tlakom. Ano mesi aj vie vystrelit,ale nie ked je velmi strazeny. a nemaju utocnika. A preto sa mi ich hra nepaci.

Aj ked su najlepsi. prehraju z nejakym realom, ci chelsey, ci mozno v pohari s Bilbaom - muzstvom, ktore vie aj hrat.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov