Sniper Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 Včera, okrem jednej strely na bránu, Arsenal neukázal absolútne nič. AC včera hralo exhibičný zápas, nečakal som taký hladký priebeh. A kľudne mohlo byť aj 6-7:0, keby poniektorí útočníci AC nesebčili.
Rayiner Zverejnené 20. Február, 2012 Zverejnené 20. Február, 2012 tie dva zápasy pre Arsenal bola jednoducho fraška. nechápem ako môže takýto tím dostať od Sunderlandu 2:0. Arséne by mal niečo robiť pretože toto už nie je s kostolným poriadkom. pokaziť dve súťaže za dva dni? -_-
Ryan Giggs Zverejnené 20. Február, 2012 Zverejnené 20. Február, 2012 Nechapem, kde je problem?! Veď ja som s takym stavom spokojny. :)
Ryan Giggs Zverejnené 21. Február, 2012 Zverejnené 21. Február, 2012 Čo je s nimi? Veď hraju o titul v 2 suťažiach (liga, EL). To je neuspech? O čo hra Arsenal? :)
Sniper Zverejnené 8. Marec, 2012 Zverejnené 8. Marec, 2012 Barca včera zase potvrdila, že je z inej galaxie. A som rád, že APOEL postúpil :D
Ryan Giggs Zverejnené 8. Marec, 2012 Zverejnené 8. Marec, 2012 Z inej galaxie nie su, len Leverkusen hral naivne. V lige s mužstvami, ktore ich poznaju taki suverenni nie su, veď mali veľky problem aj s Getafe teraz v lige. A ani s tymi top timami nie su taki inogalaxiovi. Viď zapasy s Milanom v skupine. 1
Sniper Zverejnené 8. Marec, 2012 Zverejnené 8. Marec, 2012 Na to by som sa nespoliehal, že keď v lige nič nehrajú, tak v LM budú hrať podobne. Práveže opačne, viaceré mužstva v domácich ligách vypustia zápasy aby sa mohli sústrediť na zápasy v LM, kde konečné víťazstvo je oveľa prestížnejšie ako v domácej súťaži.
Ryan Giggs Zverejnené 8. Marec, 2012 Zverejnené 8. Marec, 2012 Lenže to ešte nehrali s poriadnym superom. S vynimkou AC, aj to s nimi mali veľke problemy.
Ryan Giggs Zverejnené 14. Marec, 2012 Zverejnené 14. Marec, 2012 Kua, 5 minut pred koncom, som si vravel, že Inter je schopny dostať gol aj v zavere. Najradšej by som sa za to prefackal. Marseille sa stava expertom na zvraty v zaveroch zapasov. Veď aj do osemfinale postupili 5 minut po 12-tej.
aljak63 Zverejnené 15. Marec, 2012 Autor Zverejnené 15. Marec, 2012 ...::: Odvety osemfinálových zápasov LM :::... Do štvrťfinále Ligy majstrov sa dostali: APOEL FC FC Barcelona FC Bayern Munich SL Benfica Chelsea FC Olympique de Marseille AC Milan Real Madrid CF
lopata555 Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 horšie tie zápasy dopadnúť ani nemohli ... Inter vypadol, Neapol taktiež ... Real postúpil, Chelsea tiež .... :( kúsok zo zápasu Chelsea - Neapol http://www.youtube.com/watch?v=mTnlU1CFlZE&feature=related
Ryan Giggs Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 Od Drogbu sa nič ine očakavať neda. A potom že Ronaldo je najväčši simulant...
game Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 futbal sledujem už nejaký ten piatok, neviem ale, kto je najväčší simulant ... každá doba a výmena ročníkov má svojich najväčších, možno si to odovzdávajú ako štafetu ... :innocent:
aljak63 Zverejnené 16. Marec, 2012 Autor Zverejnené 16. Marec, 2012 ...::: Žreb štvrťfinálových zápasov Ligy majstrov :::... 1.zápasy: 27./28. marec 2012odvety: 3./4. apríl 2012 APOEL FC vs. Real Madrid CF Olympique de Marseille vs. FC Bayern Munich SL Benfica vs. Chelsea FC AC Milan vs. FC Barcelona ...::: Žreb semifinálových zápasov Ligy majstrov :::... 1.zápasy: 17./18. apríl 2012odvety: 24./25. apríl 2012 Olympique de Marseille / FC Bayern Munich vs. APOEL FC / Real Madrid CFSL Benfica / Chelsea FC vs. AC Milan / FC Barcelona
aljak63 Zverejnené 28. Marec, 2012 Autor Zverejnené 28. Marec, 2012 ...::: Prvé štvrťfinálové zápasy Ligy majstrov :::...
aljak63 Zverejnené 4. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 4. Apríl, 2012 ...::: Odvety štvrťfinálových zápasov Ligy majstrov :::... V semifinále sa stretnú: FC Bayern Munich vs. Real Madrid CF Chelsea FC vs. FC Barcelona
Sniper Zverejnené 5. Apríl, 2012 Zverejnené 5. Apríl, 2012 Ináč nechápem načo ten madridský (meno neviem, ale to je jedno) futbalista vyrobil tú penaltu za stavu 4:1, keď Real mal ešte k dobru víťazstvo 3:0. Bál sa, že by Apoel ešte nebodaj dokázal otočiť a postúpiť?
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 Prvé semifinálové zápasy Ligy majstrov Bayern - Real 2:1 Včera mi ten Real pripadal akýsi statický, Ronaldo, keby nekopal tých pár priamych kopov tak ani neviem, že tam je. Özil sa mi celkom pozdával, gól si zaslúžil.
Ryan Giggs Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 Pri tom prvom gole Bayernu keby sudca chcel, mohol kyvnuť ofsajd.
aljak63 Zverejnené 18. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2012 ...::: Prvé semifinálové zápasy Ligy majstrov :::... Ani jeden zo španielskych klubov v prvých zápasoch neuspel Uvidíme, čo Real a Barca predvedú na domácej pôde o týždeň
Sniper Zverejnené 19. Apríl, 2012 Zverejnené 19. Apríl, 2012 Včera Chelsea bránila ako o život, ale treba povedať, že mala aj obrovský kus šťastia, to čo Barca pozahadzovala, to nezahodí za celú sezónu.
Sniper Zverejnené 24. Apríl, 2012 Zverejnené 24. Apríl, 2012 Barca - Chelsea 2:2 Mal som strašného ciťáka, že Torres v závere zabezpečí remízu a Barca ani tentoraz nevyhrá :zubiska: Inak veľmi podobný zápas ako proti Realu. Držanie lopty vyše 70% pre Barcu a dobíjanie veľkého čínskeho múru.
game Zverejnené 24. Apríl, 2012 Zverejnené 24. Apríl, 2012 už nebudem veriť svojim inštinktom. alebo hlúpej dobroprajnosti ... tak som im dopriala, a oni takto ... :(
slimak Zverejnené 24. Apríl, 2012 Zverejnené 24. Apríl, 2012 je mi luto kolegu. Prehral 100 eur. Ja som to nevsadzal, lebo, nemam na vsadzanie peniaze. Ale je mi luto , ze nevyhral. Stava sa. Cez vikend vyhral a vsadzal na Slovan a ja som proti nemu prehral 10 eur. Real hral o dost lepsie ako Chelsea, a nie kvoli dosiahnutym golom. Na real nemali v sobotu na vitazstvo. dnes na to mali, kopec prilezitosti.Dnes ich chelsea dokazala dostat na uroven sestnastky a v sobotu si to hadzali okolo polky ihriska. Barcelona nevie rohy, nevie hrat po ciarach, nevie hrat - resp. strielat na hranici sestnastky pod tlakom. Ano mesi aj vie vystrelit,ale nie ked je velmi strazeny. a nemaju utocnika. A preto sa mi ich hra nepaci.Aj ked su najlepsi. prehraju z nejakym realom, ci chelsey, ci mozno v pohari s Bilbaom - muzstvom, ktore vie aj hrat.
Odporúčané príspevky