lopata555 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 KHL / sezóna 2011-2012 /V sezóne 2011/2012 bude obhajovať titul z minulej sezóny mužstvo Salavat Julajev Ufa. Ale my budeme zvedaví na to ako sa bude dariť nášmu týmu HC LEV POPRAD
lopata555 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 HC LEV POPRAD Zatiaľ sa vraví dačo o týchto hráčoch Brankári: Tomáš Duba, Pavel Falta. Obrancovia: Tomáš Mojžíš, Michal Barinka, Richard Stehlík, Branislav Mezei, Jeff Jillson, Tomáš Klouček, Karel Pilař, Petr Macholda. Útočníci: Ladislav Nagy, Petr Sýkora, Miroslav Hořava, Andrej Podkonický, Róbert Petrovický, Luboš Bartečko, Václav Nedorost, Pavel Brendl, Zbyněk Irgl, Marek Tvrdoň, Mark Bombersback
lopata555 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Trénerom Lev-u bude Radim Rulík. a asistentom bude Vladimir Kapulovskij ...
lopata555 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Lev bude účinkovať v Bobrovovej divízii západnej konferncie, jeho súpermi v skupine budú moskovské kluby CSKA, OHK Dinamo a Spartak, Dinamo Riga a SKA Petrohrad.
lopata555 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 hráči ktorý už podpísali zmluvu z Levom sú ... Rastislav Špirko, Rudolf Huna, Jaroslav Kristek, Stanislav Balán, Tomáš Klouček, Peter Ölvecký
lopata555 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Podľa ruských novín Sovetskij Sport by toto mal by káder Popradského Leva Káder klubu Lev Poprad na Kontinentálnu hokejovú ligu 2011/2012: brankári: Tomáš Duba (naposledy Třinec), Martin Falter (Kladno) - na skúške, Ján Laco (Nitra) - na skúške obrancovia: Tomáš Klouček (Barys Astana), Bohumil Jank (České Budějovice), Ján Tabaček (Košice), Martin Štrbák (OHK Dinamo Moskva), Jiří Hunkes (Liberec), Vladimír Mihálik (Norfolk), Doug O´Brien (Sparta Praha) útočníci: Jaroslav Kristek (Košice), Stanislav Balán (Zlín), Rastislav Špirko (Pardubice), Vojtěch Polák (Třinec), Rudolf Huna (Vítkovice), Ladislav Nagy (MODO), Ľuboš Bartečko (MODO), Róbert Petrovický (Dinamo), Andrej Nedorost (Magnitogorsk), Peter Ölvecký (Kuopio), Marek Melenovský (Karlove Vary), Tomáš Netík (CSKA Moskva), Martin Chabada (Södertälje), Roman Tománek (Banská Bystrica)
lopata555 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Po viacerých možných aj nemožných konšpiráciam kto bude a kto nebude hrať máme súpisku hráčov ktorý budú hrať link
tomassi Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Žerdev ide späť do Ruska - KHL Atlant Mytiščiten bude mať pomaly nacestované viac ako Zikmund s Hanzelkom dokopy
lopata555 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Ľudkovia moji krásni ... neviete kde sa dá kúpiť lístky na Levov ? Lebo čo som zatiaľ našiel ja na nete je len celá pernamentka ... :D
slimak Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 neviem,tiez sa tesim, ked su len pernamentky, a maju lupene nech sa rozpredaju, ale keby bol len jeden listok a cena pernamentky trebare 150 a , jeden zapas 5 euro, tak by sa to mohlo vymienat pred stadionom,aj po zapase na dalsi, ludia by som to len posuvali o 5 euro lacnejsie. Ale tesim sa a pojdem aspon na 5 zapasov, uz som tam dva roky nebol.
lopata555 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 To hej ale to by bolo na mňa veľmi komplikované ... ale už som našiel info o lístkoch :D Od 20. augusta budú v predaji vstupenky na prvé 3 domáce zápasy HC LEV v KHL. Od 6. septembra budú v predpredaji vstupenky na nasledujúci mesiac. V predpredaji je cena vstupenky o 2 eurá nižšia. Predpredaj končí 10 dní pred štartom zápasu zdroj
lopata555 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Takže ja som si už lístok kúpil a to hneď na prvý zápas LEV Poprad - Avangard Omsk ... hádam to bude pekný zážitok
lopata555 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Po turnaji Cassovia Cup ktorý bol poslednou prípravou sa nám uzavrela súpiska .... Brankári: Tomáš Duba (ČR), Ján Laco Obrancovia: Alexander Hellström (Švéd.), Grant Lewis (USA), Jonathan Sigalet (Kan.), Jiří Hunkes, Bohumil Jank, Karel Pilař (všetci ČR), Branislav Mezei, Vladimír Mihálik, Martin Štrbák Útočníci: Rafael Achmetov (Rus.), Dan DaSilva (Kan.), Karl Fabricius, André Hult, Emil Lundberg (všetci Švéd.), Stanislav Balán, Martin Chabada, Jaroslav Kristek, Václav Nedorost, Tomáš Netík, Štěpán Novotný, Jiří Sekáč (všetci ČR), Luboš Bartečko, Rudolf Huna, Juraj Mikúš, Ladislav Nagy, Peter Ölvecký, Rastislav Špirko
aljak63 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Tak toto veru nevyzerá moc dobre na úvod sezóny :kvet: Tregédia! Top KHL squad killed in passenger plane crash in Russia Zrútilo sa lietadlo klubu Lokomotiv Jaroslavľ
slimak Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Takže ja som si už lístok kúpil a to hneď na prvý zápas LEV Poprad - Avangard Omsk ... hádam to bude pekný zážitok Nechce sa mi googlit, ako si ich kupil? Kupil by som nejake, zrejme uz len na oktober. Napis potom ako bolo.
lopata555 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Slimák kúpil som ho cez tieketportal ... ešte je pár vstupeniek na predaj ... Ta tragédia sa nemal stať :kvet: ... to snáď nie je pravda ...
Sniper Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nemám dobrý pocit z toho, *údajne* tam sedel aj Demitra :) No podľa wiki už to má za sebou http://en.wikipedia....i/Pavol_Demitra :kvet:
lopata555 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Plakal si keď si sa s nami lúčil, teraz plačeme my keď sa lúčime s tebou... Krásne to napísali na youtube...
lopata555 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Inak som zvedavý či sa vlastne 10 začne hrať ...
aljak63 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Neuveriteľná tragédia. Ešte doteraz mám z toho zimomriavky... A neuveriteľne ma mrzí, že sa nájdu na nete dementi čo si z toho robia srandu a píšu kecy typu "Aspoň bude mať Lev Poprad o konkurenta menej" a podobné. Toľko skvelých slávnych hráčov, mladých talentov... no a Pavol Demitra :kvet: Môj obľúbený slovenský hokejista, dlhé roky pomáhal Blues k úspechom... neskôr prestriedal Kings, Wild a Canucks ... no a napokon zamieril bohužiaľ do KHL, z čoho som bol smutný že už ho neuvidíme v NHL, no žiaľ - už ho neuvidíme nikdy. Veľmi mi je to smutno a ľúto. No a české trio výborných hráčov Karel Rachunek, Jan Marek a Josef Vašíček, a aj Stefan Liv, Karlis Skrastins, Ruslan Salei, ďalší mladí perspektívni hráči, no a aj ruské legendy pôsobiace v realizačnom teame - Alexander Karpovstsev a Igor Korolev, no a skúsený kanadský tréner Brad McCrimmon. Dochádzajú mi slová... strašné toto všetko. Nech všetci bojovníci a hokejoví hrdinovia Lokomotivu odpočívajú v pokoji... R.I.P.! Alexander Galimov vraj stále bojuje o život, snáď aspoň on tento boj vyhrá.
lopata555 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 sezóna sa nám už začala ... Lev síce prehral prvé dva zápasy ale my veríme že ono to príde ...
lopata555 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Poprad má za sebou prvú peticu zápasov a získal zatiaľ jeden bod ... ale treba povedať že v posledných dvoch zápasoch som videl určité zlepšenie. Chýba mi v mužstve dajaký "rodený" zakončovatel, ktorý by vedel streliť gól v dôležitých momentoch keď sa láme "chleba"... Bartečko je na to sám ... dobre toľko moje mini priblíženie začiatku sezóny
Recommended Posts