Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

som si kupila po dlhych rokoch baretku..taku svetlu maslovu..som bola s kamoskou v obchodaku a poskusali sme kde co..este si kupim nejaku tmavu som sa rozhodla..

• Odpovedí 47
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

14

• Vilma Flinstonova

10

• D'Ady

7

• Hellé

6

Zverejnené

ako ja len závidím ľuďom, čo môžu dať na hlavu čokoľvek...

prajem ti tie baretky, budeš  za hviezdu :)

Zverejnené

barety (nie baretky!) sme mali kedysi v robote ako neoficialnu sucast uniformy; take tie klasicke cierne...

raz ma oslovil chlap v PRIORe (alebo to uz existovalo TESCO ?), ze ci poznam Che Guevaru, a ze ci viem, preco sa ma na to pyta... no bodaj by som nevedel - v tom case som mu bol velmi podobny - dlzka vlasov, brada, cierny baret a este aj khaki zelena parka so zdvihnutym golierom :D

neskor sme presli na zelene barety, ale postupne, ako sa menilo osadenstvo pracoviska, tak uz sme tam asi len dvaja veterani

v Bratislave na zaciatku 80 rokov existovala kapela Halušky, ktori mali nazov podla tych "anteniek" =  halusiek na baretkach a tieto aj isty cas v zaciatkoch nosili... podobne ako neskor Lojzovci, akurat, ze hudba Halušiek bola rockova

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Flinstone mi z Kórey doniesol červený klobúk. Je nastaviteľný, takže ho aj budem nosiť. ke´d nebude fúkať, aby som ho nemusela naháňať po ulici. 

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

moja baretkova zbierka sa rozrastla na 4 kusy /smotanova, cervena, siva a navy modra/ 

modra je suvenir z Rigy lebo tam fukalo a kapucna nestacila 

vcelku mi moj vyzor pochvalilo viac ludi :detektiv: a je to prakticke nelezu mi vlasy do ksichtu a je v tom teplo

este si kupim nejaku..idu vypredaje

Zverejnené

ako dobre niekomu, kto môže nasadiť na hlavu aj dekel od... a pristane mu to :)
gratulujem k baretkám, moja mama ich bosí celý život, a nesmierne jej pristanú .... aj potomok je taký, aj neter... čokoľvek dajú na hlavu, je to úžas :)

ja mám od rodiny zakázané čiapky, klobúky a baretky, lebo sa nechcú za mňa hanbiť... no čo sa zabijem? 

zostávam pri šáloch a šatkách, v tých sa vyžívam, keď v inom nemôžem :)

Zverejnené

odhodlávam sa na baretrku, ale nejak mi to nedje, zato zimná  šiltovka, tých mám tiež 3 kusy. Béžovú, fialivú a šedú.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

a pribudol klobúčik...som normálna? Už mi to začína prerastať cez hlavu. Moc nechýbalo, a bola by som si kúpila aj čiapku veľmi zvláštneho strihu, aj mi na rozdiel od iných čiapok, celkom opasovala, ale váhala som, a ked som potom tam vzala Flinstona, nech mi poradí, už bolo zatvorené. osud to vyriešil za mňa. 

Zverejnené

v pohode, Vilmuš, ja už mám toľko šálov kdejakých hodvábov a vĺn a farieb a z polky sveta, že to nedokážem vynosiť...
a to som okrem častých drobných revolúcií pred takými 10 rokmi robila velikánsku revolúciu v skrini,
všetky len skladované a už dávno nenosené a veľké nemoderné a tak išli het....

už zasa sú plné krabice.... -_-

Zverejnené

decká si už zo mňa robia srandu, že už mám klobúkovú skriňu...no, mám v jednej skrini dve police na klobúky.

Pred pár rokmi som robila štatistické spracovanie súboru jednému doktorovi, a ked sme sa stretli po neviemkoľkýkrát, to sme si ešte vykali, ale prejavil zmysel pre humor, ktorý mi sadol, no a obrátil sa ku mne a pýta sa ma, že či sa ma môže na niečo opýtať. Ja že pravdaže, a on sa nadýchol a že " prosím vás, koľko vy vlastne máte..." malá pauza - a ja už som si pripravovala nejakú vtipnú odpoveď k otázke na môj kmeťský vek - a on že "...tých klobúkov?"  :rabbi:  :detektiv:  :klobuk:  :happycap:

• Pridať bod 1
Zverejnené

ku country proste klobuky patria ;)

post-2373-0-14399700-1583615129.jpg

post-2373-0-55653200-1583615144.jpg

a trosku zabavy (a parodie) nezaskodi...

post-2373-0-01299000-1583615203.jpg

• Pridať bod 3
Zverejnené

bez debaty!
ten cow boy v ružičkovom klobúčiku je sladký :)

Zverejnené

bez debaty!

ten cow boy v ružičkovom klobúčiku je sladký :)

tak veru, pupuš :)

Zverejnené

to hrali parodicke scenky na motivy roznych country pesniciek, a zeny / muzi mali vymenene role

Zverejnené

a je to tu..gender sodoma gomora :zubiska:

ehm..pre mna je country svet peklo na zemi. tak uz som ticho

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

Ďakujem @iskra, jemný mäkký horčicový nosím práve teraz v zimných skorých ránach na ruskú bábušku, milujem to  :agree::bingo:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Čistý, jemný, horčicovo sfarbený vlnený šál bez vzoru... to predsa nebudem fotiť  :doh: 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov