Skočiť na obsah

Hlasivky

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dobrý deň.

Mám 20 rokov. Pred dvoma rokmi som sa vrátila z USA zachrípnutá a v podstate bez hlasu. Prechladla som a boli sme na kolotočoch a odvtedy som pravidelne zachrípnutá a strácam hlas. Je to dosť nepríjemné. Bola som aj u odborníčky a povedala mi, že mám zhrubnuté hlasivky. Robila som aj nejaké hlasové cvičenia ale nevidela som žiaden výsledok tak som s tým prestala. Už som naozaj zúfala. Bojím sa, že už vždy budem zachrípnutá a pravidelne strácať hlas. Som ochotná postúpiť aj operáciu len to potrebujem nejako vyriešiť.

Budem veľmi vďačná za rady.

Ivona:)

• Odpovedí 2
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• secretka

1

• pink

1

• ivonelka

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Zverejnené

Tému si veľmi nevhodne umiestnila, mala si ju dať medzi zdravotné problémy.

Táto časť "Diskusie o Fóre" je venovaná diskusii IBA o samotnom fóre.

Tí, ktorí majú "pod palcom" túto časť ti tému neskôr presunú tam, kam patri.

Zverejnené

nieco o tom viem :smilieee: mam chronicky zapal hlasiviek a hlas ako barova spevacka :)

bola som na orl, mucili ma tam sondami, ale zaklad - dostala som spreje.. mala som zakrvacane hlasivky, musela som mesiac cusat, ani sepot, nic, ziadne bublinky, ziadne horuce, ziadne studene, ziadne cigarety.. vydrzala som, potom som mala brat kortikoidy a tak som povedala stacilo... pirule neberiem, hulim, pijem bublinkove a nemam nejake velke zhorsenie... spevacka zo mna nebude /:)/, do superstar aj tak uz nemam vek a hlasivky neriesim...

nevladzem velmi dlho rozpravat, a ked musim, tak vincentka v spreji to poriesi..

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov