Skočiť na obsah
  • 0

Inštalácia Windows

Otázka

Zverejnené

Dobry den prosim o pomoc vie niekto ako sa instaluje windous xp na pc dell? Viem ze niekde v biose musi dat ze cez cd aby to bralo ale neviem to najist tak by som poprosil navod vdaka

• Odpovede 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• game

2

• elfant

2

• Gabriel89

2

• valcik

1

Top Posters For This Question

6 odpovedí na túto otázku

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

off topic :

jedna otázka, čo je windous ?

na moment som myslela, že to je niečo nové ... pardon, ale slovo windows napísať v tomto tvare, aj keď len z recesie, ale toto sa mi ako recesia nezdá ... ale toto je názov témy, a za chvíľu ho opravím, lebo si o nás niekto pomyslí svoje. takže tu nie. :birthday:

• 0
Zverejnené

To je taky kulovy slang, mozes pouzit aj windowz/windowzy alebo okna :birthday:

• 0
Zverejnené

pochopila som, newspeak supercool, ale ne tu v názve témy :birthday: no dobre, tak k téme, upravenej, keď to mladého coolového pána ešte zaujíma :)

• 0
Zverejnené

Gabriel,

ono je to u každého počítača podobné. Vlez do BIOS-u a pohľadaj tam položku [boot], prípadne Boot Priority, Boot Sequence, Boot Device.. Tam treba nastaviť poradie, v ktorom bude BIOS hľadať systémový disk po spustení počítača. Ako prvé zariadenie nastav optickú mechaniku (DVD ROM), pevný disk nastav ako druhý. Potom už stačí len všetky nastavenia uložiť a reštartnúť počítač.

Ak máš v mechanike vložený inštalačný disk, po reštarte sa z neho automaticky načítajú systémové súbory.

• 0
Zverejnené

Dakujem všetkym za pomoc mam dell 1500 optyflex240 sat to moze aj volat prosim ja som tela tak posledny prispievajuci keby mi mohol napisat skratky ako napr: f2 atd dakujem

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov