damor Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 vedeli by ste poradit najvhodnejsiu podlozku aj padsurfers pre tuto mysku? hlavne na hry pozerala som ponuku na nete, ale mam v tom trochu chaos, taktiez neviem aky je rozdiel medzi padsurfers a skatez? dik
0 Darkman Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Osobne momentalne pouzivam podlozku STEELSERIES Steel Pad 4D. Moja skusenost je taka, ze aj dalsia podlozka bude steelseries (a asi coskoro, lebo tato ma uz 3 roky). Sucastou balenia boli aj padsurfers, ktore k podlozke pefektne sadli.
0 damor Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 teraz mam tiez od steelseries len QcK mini a dva roky, tak hladam medzi steelseries alebo razer, s nim skusenost nemam
0 damor Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 tak nakoniec som skoncila pri steelseries 5L, musim povedat, ze je vyborna, este aj vo wow sa mi dari lamat rychlostne achiev
0 Darkman Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dobre vediet :confused:Ta moja by uz potrebovala vymenit.
0 damor Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 prevladla dovera v znacku ps. sranda, spomenula som si na teba a pk, ked som zacinala len s wow, neskutocne davno:)
0 Darkman Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 :confused: tak to boli ine casy. Private servery, ktore kazde dva dni spadli a clovek musel zacinat odznova... nostalgia :)
0 damor Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ze, presne:) priviedli ste ma na peknu zavislost, schvalne som pozrela do archivu pf, tak je to sest rokov a s pauzami stale drzi:) pk ten pravy sa ozval sliepky tam zabijat, no nehanbis sa uz som 11 lvl, bola by som uz 12 nebyt toho, ze som dnes musela opakovat vsetko zo vcerajska :confused:) no uplne, to opakovanie bol des ps. sorry za ot
Question
damor
vedeli by ste poradit najvhodnejsiu podlozku aj padsurfers pre tuto mysku? hlavne na hry
pozerala som ponuku na nete, ale mam v tom trochu chaos, taktiez neviem aky je rozdiel medzi padsurfers a skatez? dik
Top Posters For This Question
5
3
Popular Days
Jun 9
5
May 8
3
Top Posters For This Question
damor 5 posts
Darkman 3 posts
Popular Days