Jump to content
  • 0

Podložka pod myš mx revolution

Question

Posted

vedeli by ste poradit najvhodnejsiu podlozku aj padsurfers pre tuto mysku? hlavne na hry

pozerala som ponuku na nete, ale mam v tom trochu chaos, taktiez neviem aky je rozdiel medzi padsurfers a skatez? dik

• Answers 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

• damor

5

• Darkman

3

Popular Days

Top Posters For This Question

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Osobne momentalne pouzivam podlozku STEELSERIES Steel Pad 4D. Moja skusenost je taka, ze aj dalsia podlozka bude steelseries (a asi coskoro, lebo tato ma uz 3 roky). Sucastou balenia boli aj padsurfers, ktore k podlozke pefektne sadli.

• 0
Posted

teraz mam tiez od steelseries len QcK mini a dva roky, tak hladam medzi steelseries alebo razer, s nim skusenost nemam

• 0
Posted

tak nakoniec som skoncila pri steelseries 5L, musim povedat, ze je vyborna, este aj vo wow sa mi dari lamat rychlostne achiev

• 0
Posted

Dobre vediet :confused:

Ta moja by uz potrebovala vymenit.

• 0
Posted

prevladla dovera v znacku

ps. sranda, spomenula som si na teba a pk, ked som zacinala len s wow, neskutocne davno:)

• 0
Posted

:confused: tak to boli ine casy. Private servery, ktore kazde dva dni spadli a clovek musel zacinat odznova... nostalgia :)

• 0
Posted

ze, presne:) priviedli ste ma na peknu zavislost, schvalne som pozrela do archivu pf, tak je to sest rokov a s pauzami stale drzi:)

pk

ten pravy sa ozval sliepky tam zabijat, no nehanbis sa uz som 11 lvl, bola by som uz 12 nebyt toho, ze som dnes musela opakovat vsetko zo vcerajska

:confused:) no uplne, to opakovanie bol des

ps. sorry za ot