Skočiť na obsah

Počet príspevkov na stranu?

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Chcem sa spýtať orientačne na vec v ohľade počtu 50 príspevkov na stranu: Je to veľa čítania na jednej strane a tých príspevkov by mohlo byť aj menej alebo je to tak akurát? Každý si to môže nastaviť ako chce, ide mi však o základné nastavenie.

Keď je v téme s 50 príspevkami veľa textu a hlavne obrázkov, tak si všímam, že témy dlhšie naťahuje.

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

6

• D'Ady

5

• game

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

pisal som to uz v suvislosti s temou "Co prave pocuvate" - vela obrazkov, resp. nahladov videi na stranke -> viditelne spomalenie

Zverejnené

Ty si tuším písal, že máš pomalšie pripojenie, tam to chápem. Uvažujem či default nenastavím na 25 príspevkov na stranu, ale nie som si istý či by to bol taký efekt na rýchlosť zobrazenia tém.

Zverejnené

podla mna 3,5 Mbit nie je az tak malo, hoci mame dost velku agregaciu, je to WiFi ...

Zverejnené

3,5Mbit by malo stačiť, ale agregované wi-fi nie je žiadna výhra. Neviem ako to máš nastavené, ale vo svojich nastavenich si môžeš nastaviť koľko príspevkov chceš vidieť na jednej strane a ďalej sú tam možnosti vypnúť si signatúry, avatary alebo aj smajlíky vrátane obrázkov, čo v konečnom dôsledku môže výrazne zrýchliť načítavanie tém.

Zverejnené

vyskusal som nejake nastavenia, nakoniec som sa vsak vratil k default

uvedomujem si, ze nic nemoze byt dokonale :)

Zverejnené

A preo si sa vrátil k default (50 príspevkov) a nenechal si napr. 25?

Zverejnené

beriem spaet, uz som si to nepamatal... skusal som rozne nastavenia, to je fakt, teraz som pozrel, ako to vlastne mam - takze mam nastavene na 15 :)

Zverejnené

A cítiš rozdiel medzi 15 a 50 príspevkami?

Zverejnené

nie, necitim :D

ale nie preto, ze by som mal nejake problemy....

ale preto, lebo

- minimalne, resp. vobec nenavstevujem temy, kde by obsah mohol "brzdit", napr. "co prave pocuvate", alebo "hrady"

- pri mojom obvyklom sposobe surfovania to nemozem pozorovat - mam otvorenych snad 10 okien, dohromady aspon 40 tabov, kym sa mi nieco natiahne, tak sledujem/citam nieco ine

:dalbysomsi:

Zverejnené

No však práve to by som chcel zistiť, či napr. takých 25 príspevkov na stranu zrýchli prehliadanie webu alebo to nespraví nič. Pokým to však nikomu nevadí, tak to nebudem prestavovať.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov