Sniper Zverejnené 3. Máj, 2011 Zverejnené 3. Máj, 2011 Chcem sa spýtať orientačne na vec v ohľade počtu 50 príspevkov na stranu: Je to veľa čítania na jednej strane a tých príspevkov by mohlo byť aj menej alebo je to tak akurát? Každý si to môže nastaviť ako chce, ide mi však o základné nastavenie.Keď je v téme s 50 príspevkami veľa textu a hlavne obrázkov, tak si všímam, že témy dlhšie naťahuje.
D'Ady Zverejnené 3. Máj, 2011 Zverejnené 3. Máj, 2011 pisal som to uz v suvislosti s temou "Co prave pocuvate" - vela obrazkov, resp. nahladov videi na stranke -> viditelne spomalenie
Sniper Zverejnené 4. Máj, 2011 Autor Zverejnené 4. Máj, 2011 Ty si tuším písal, že máš pomalšie pripojenie, tam to chápem. Uvažujem či default nenastavím na 25 príspevkov na stranu, ale nie som si istý či by to bol taký efekt na rýchlosť zobrazenia tém.
D'Ady Zverejnené 4. Máj, 2011 Zverejnené 4. Máj, 2011 podla mna 3,5 Mbit nie je az tak malo, hoci mame dost velku agregaciu, je to WiFi ...
Sniper Zverejnené 4. Máj, 2011 Autor Zverejnené 4. Máj, 2011 3,5Mbit by malo stačiť, ale agregované wi-fi nie je žiadna výhra. Neviem ako to máš nastavené, ale vo svojich nastavenich si môžeš nastaviť koľko príspevkov chceš vidieť na jednej strane a ďalej sú tam možnosti vypnúť si signatúry, avatary alebo aj smajlíky vrátane obrázkov, čo v konečnom dôsledku môže výrazne zrýchliť načítavanie tém.
D'Ady Zverejnené 5. Máj, 2011 Zverejnené 5. Máj, 2011 vyskusal som nejake nastavenia, nakoniec som sa vsak vratil k defaultuvedomujem si, ze nic nemoze byt dokonale :)
Sniper Zverejnené 5. Máj, 2011 Autor Zverejnené 5. Máj, 2011 A preo si sa vrátil k default (50 príspevkov) a nenechal si napr. 25?
D'Ady Zverejnené 5. Máj, 2011 Zverejnené 5. Máj, 2011 beriem spaet, uz som si to nepamatal... skusal som rozne nastavenia, to je fakt, teraz som pozrel, ako to vlastne mam - takze mam nastavene na 15 :)
Sniper Zverejnené 6. Máj, 2011 Autor Zverejnené 6. Máj, 2011 A cítiš rozdiel medzi 15 a 50 príspevkami?
D'Ady Zverejnené 7. Máj, 2011 Zverejnené 7. Máj, 2011 nie, necitim :D ale nie preto, ze by som mal nejake problemy....ale preto, lebo- minimalne, resp. vobec nenavstevujem temy, kde by obsah mohol "brzdit", napr. "co prave pocuvate", alebo "hrady"- pri mojom obvyklom sposobe surfovania to nemozem pozorovat - mam otvorenych snad 10 okien, dohromady aspon 40 tabov, kym sa mi nieco natiahne, tak sledujem/citam nieco ine :dalbysomsi:
Sniper Zverejnené 8. Máj, 2011 Autor Zverejnené 8. Máj, 2011 No však práve to by som chcel zistiť, či napr. takých 25 príspevkov na stranu zrýchli prehliadanie webu alebo to nespraví nič. Pokým to však nikomu nevadí, tak to nebudem prestavovať.
Odporúčané príspevky