Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nech vyhrajú Švajčiari, a zajtra nech Francúzi pokoria Bielorusov.

Potom by mali SVK, SUI, aj FRA 9 bodov a všetko by rozhodol utorok.

A aspoň by to bolo úžasne napínavé všetko - nech je o čo hrať :)

Zverejnené

Ale je, ak my vyhráme dnes a porazíme potom Francúzov, a Fíni medzitým puknú v poslednom zápase, tak ich ešte aj predbehneme.

Zverejnené

:)

zbožňujem tieto každoročné hokejové manévre :happyroll:

Zverejnené

Ja "zbožňujem" hlavne tie úvahy typu, že keby toto a zároveň toto a toto, ale len za podmienky že toto nie a hento hej, tak vtedy by to mohlo byť takto :) Úplne ma to fascinuje tie hypotézy všetky, ktoré sú schopní niektorí vytvoriť.

Zverejnené

Ja si niekedy pripadam ako martan, ked citam tieto hokejove diskusie; proste ako su niektori schopni predvidat, nic mi to nehovori. Citim sa az zahanbene, ze ja to vsetko odriesim proste slovami "Slovensko, Slovensko, vyhrame!", pripadne "joj, vyhrali Svedi/Fini/Cesi" :mellow:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Úplne ma to fascinuje tie hypotézy všetky, ktoré sú schopní niektorí vytvoriť.

Čo sa sťažuješ, ty si začal :D
Zverejnené

dodávam : všetci ! :)

a aljak :), tie moje "manévre boli o tom istom ako tvoje v ďalšom príspevku "keby bolo keby " ... no manévre, vysoká taktika na papieri ! :D

Zverejnené

Nóri nakladajú Nemcom ako keby sa blížili Vianoce.

Zverejnené

Sme Majstri svetla :)

:slovakia: :slovakia: :slovakia:

• Pridať bod 1
Zverejnené

sme trt, jo svetla, takého dnešného večerného :) zatím len na polceste :P ale toto bol pôrod ... pfuj tajbl ... jaj :) :slovakia:

edit.

nóri - nemci 9:1 ... a ešte nie je koniec :o

Zverejnené

Ja si myslím, že aj aljak je rád, že sme vyhrali.

Ale ten záver bol na infarkt, keď sme v útoku pred prázdnou bránou šachovali tak, že sme prišli o puk a Švajčiari sa rútili na Laca.

Zverejnené

Dominik Graňák aj Marcel Hossa majú zlomeniny. Šampionát pre nich skončil. :(

Ale inak gratulujem k našemu vydretému víťazstvu

Zverejnené

Fini neprekvapili. Vylucenie v 23.minute ten herec krasne spravil. Nechapem tych rozhodcov. Utok marny ako vzdy(nevidel som ani minutu ich hry s nami a kanadou(. Neskutocny chudak ten bezmozgovec v III.tretine, co v plnej rychlosti zo zadu kroscekoval americkeho hraca. Toto by nespravil nik. USA ale hralo velmi dobre. Skoro by som povedal,po II. tretine, ze aj nasi sa im vyrovnali. U nas mi chybal brejkovy ukludnujuci gol. Perfektny brankar, dobra obranna hra, nestracali puky v obrane a vedeli si ho nahrat a spracovat(tri krat som si v simol kiks Charu/. Nasi nemusia ani faulovat. Ja som nemal vobec nervy,bol som velmi kludny a spokojny.

Este by som pochvalil aj Cechov, nevidel som vela,ale nato ze dostali gol v I.minute, celkom slusny vysledok, zrejme aj hra a gol by som im doprial.

Inak nefilmuju len fini.

Zverejnené

ano, skoda

ale tu nemecku nakladacku by som si rad pozrel :D

Zverejnené

No som zvedavý koho povolajú, keď drevorubači zo Švajčiarska nám odkráglovali dvoch hráčov.

Inak Nórsko - Nemecko už 10:2, Nemci asi trénujú hru bez brankára po celý zápas.

Zverejnené

...::: Výsledky MS 2012 - 13.máj 2012 :::...

Američania zničili domácich Fínov a zaistili si postup do štvrťfinále

Slováci zdolali Švajčiarov futbalovým výsledkom a postup je už na dosah

Rusi vyhrali aj svoj 6.zápas - dnes poobede zdolali českých hokejistov

Vo večernom zápase padlo 16 gólov! Nóri porazili Nemcov vysoko 12:4

• Pridať bod 2
Zverejnené

neviem neviem, ale vysledok 4:12 na MS nenajde v statistikach tusim ani aljak :)

Zverejnené

Snazil som sa najst video toho herca. Nepodarilo sa,ale idem spat aspon komentar.

22:40

Pesonen si došel pro faul, Alex Goligoski je vyloučen za nedovolené bránění. Nic na tom nezmění ani snaha kapitána Johnsona reklamovat Pesonenovu simulaci.

Zverejnené

plus najnovšiu senzáciu - radšej sem dám článok ... hokejové krimi :

Bielorusov potopil vlastný brankár. Odišiel

Dva dni po odchode od reprezentácie na majstrovstvách sveta nik nevie, prečo Andrej Mezin odišiel a kde je.

„Nič podobné som ešte nezažil. Nie je to pre nás dobrá situácia,“ krútil hlavou tréner bieloruského tímu Kari Heikkilä. Deň pred dôležitým zápasom so Slovenskom na majstrovstvách sveta doslova zdúchol prvý brankár tímu Andrej Mezin.

„Bolo to pre nás všetkých skutočne prekvapenie. Nik nevie, kedy a kam Andrej odišiel. On normálne zmizol. Bez stopy,“ opisoval Heikkilä čo sa stalo pre server naviny.by.

Čítajte viac: http://hokej.sme.sk/...l#ixzz1umv2fE59

Zverejnené

Až taká senzácia to zase nebola... A že bieloruská teamová "jednotka"? Hm, celý článok mi príde taký, že silou mocou z toho tú senzáciu spraviť chceli. Jednotkou bol od začiatku MS Vitali Koval... Možno práve to Mezina tak vzalo, že už nebol jednotkou on. Zbytočné zveličovanie médií - nič neobvyklé!

Zverejnené

Takže napokon je to pravda... Kari Lehtonen sa počas včerajšieho zápasu s USA zranil a zrejme ho na MS už neuvidíme. Ešteže Fíni majú k dispozícii Petriho Vehanena, na ktorého sa dá spoľahnúť... Aj tak by Jalonen po po tých dvoch nevydarených zápasoch proti Kanade a USA asi na Lehtonena už nevsadil. Vehanen bol jednotkou počas minuloročného zlatého fínskeho úspechu, takže verím že fínska brána bude Vehanenom dobre chránená.

No a Anssi Salmela dostal za ten nešetrný zákrok na Goligoskiho trest stop na 3 zápasy (asi oprávnený trest)... Jeden z kľúčových fínskych obrancov je teda mimo hry - a zahrá si jedine v prípade fínskeho postupu cez štvrťfinále (potom by hral až v zápase o medaile).

Dneska treba vyhrať nad Kazachstanom, nech si Suomi po tých 2 prehrách zlepšia náladu a pozdvihnú späť svoje sebavedomie... To bude veľmi dôležitý krok pred blížiacim sa štvrťfinále. Aj keď v prípade že Bielorusi prehrajú aj proti Francúzom (v riadnom hracom čase), tak Kazachovia budú mať stále šancu na záchranu a Fínom isto nič nedarujú!

Zverejnené

Až taká senzácia to zase nebola... A že bieloruská teamová "jednotka"? Hm, celý článok mi príde taký, že silou mocou z toho tú senzáciu spraviť chceli. Jednotkou bol od začiatku MS Vitali Koval... Možno práve to Mezina tak vzalo, že už nebol jednotkou on. Zbytočné zveličovanie médií - nič neobvyklé!

No dobre, beriem späť... Koval sa zranil, takže za stavu 1:1 bude musieť Bielorusov zachraňovať Milčakov!

Zverejnené

Do certa! Minuta a pol nas delila od play off :)

Zverejnené

Aspoň to zajtra bude divácky atraktívnejšie :) Ale že Francúzi vybojujú 3 víťazstvá a budú v hre o štvrťfinále prakticky až do posledného dňa základných skupín, tak to je obrovské prekvapenie. Som zvedavý čo predvedú proti Slovensku.

Zverejnené

Tak zajtra to bude ešte boj! V robote ma asi porazí...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov