Sniper Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Bolo by symbolické, keby sme si zahrali s Rusmi finále po 10 rokoch. Už len kvôli tomu by som bol rád, keby sme postúpili. A v hľadisku by sme mali veľkú podporu.
CREEPER Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 No, myslim, ze po 5:1 je finalista jasny ... kliatba domaceho timu pokracuje :)
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Fíni vybuchli, toto nie je bežný výsledok v semifinále. Dúfam, že Fínov vo finále pomstíme a Rusom tiež nadelíme poltucet.
aljak63 Zverejnené 19. Máj, 2012 Autor Zverejnené 19. Máj, 2012 RUS vs. FIN - 6:2! Tak toto je veľmi smutné... Takáto bezmocnosť! Dosť mi to pripomínalo ten zápas Suomi vs. USA v základnej skupine (0:5). Akurát, že tam to až tak nevadilo, lebo skupinu mali Fíni rozohranú na postup. Tentokrát však už išlo o medaile. Rusi teda vrátili Fínom minuloročnú prehru z Bratislavy (Fíni vyradili Rusov v semfifinále 3:0). Bolo jasné, že proti Rusom to ľahké nebude, ale že to bude až takéto jednoznačné - to som nečakal (a asi ani nikto). Naozaj ma napáda jediné slovo - bezmocnosť! Vehanen veľmi biedny výkon, fínska obrana nedokázala pokryť ruské prieniky a nahrávky v útočnom pásme, útok si nevedel vypracovať lepšie strelecké príležitosti, z ktorých by mohli ťažiť... Rusi zahrali veľmi kvalitne a vyhrali aj 9.zápas na MS, som zvedavý či to zajtra zaokrúhlia (celkom im to doprajem za tie suverénne výkony bez ohľadu na to kto bude vo finále)! No a verím, že Suomi sa s domácimi majstrovstvami zajtra rozlúčia výhrou s bronzovou príchuťou.
CREEPER Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 no, horsi vysledok ako Fini proti Rusom my s Cechmi hadam mat nebudeme :)
pink Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 10 dovodov, preco si dat na slovaky pozor - http://sport.aktualn...570025900fea04/ k urazkam ceskeho naroda by som upozornila na bod 8 clanku :) cechom som nikdy nedrzala palce, aj ked mi v zilach koluje aj ceska kref.. mam kamosa, ktory je cech a je zenaty na sk, povedal, ze drzi palce slovakom, lebo ti to viac potrebuju... ...uraza nas??!! :D ľaľa, na co som natrafila - http://www.topky.sk/cl/1000134/1310842/Nalada-sa-vyhrocuje--Kontroverzny-Cech-zlozil-hokejistom-posmesnu-skladbu- 1
Ryan Giggs Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Inak je sranda sledovať diskusiu pod člankom, ktory tu hodila Pink. Je to diskusia z FB, kde nikto nevystupuje anonymne a hneď je to vidieť na kulture vyjadrovania. No skuste si prečitať nejake diskusie pod člankami, kde useri vystupuju len pod nickom... :) 1
pink Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 ludia su nesmierne tvorivi, ked treba - Milí Česi, poriadne si premyslite výsledok dnešného zápasu, lebo pri Vašej najbližšej návšteve Tatier nemusí prísť horská služba. :) takze - drzte palce, idem hypnotizovat ceskych pepanov... vtedy vravim s prekrizenymi prstami "carovala ryba, aby bola chyba, caroval rak, aby bolo tak! amen
CREEPER Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 uz aby bola prestavka, lebo po zneskodneni Starostu sme uplne rozhodeni :(
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 No treba uznať, že Česi hrajú lepšie a čo je podstatné vyhrávajú skoro všetky buly, čo rozhoduje a priebehu hry. Myslím, že nám skôr pomôže šťastie, do útoku sa málo dostávame. Začínam to vidieť zajtra skôr na ten skorší zápas.
aljak63 Zverejnené 19. Máj, 2012 Autor Zverejnené 19. Máj, 2012 ...::: Výsledky MS 2012 - 19.máj 2012 :::... A po dnešku je rozhodnuté o tom, kto bude bojovať o zlato a kto len o bronz. Ďalší program MS 2012 ...::: Medailové zápasy - 20.máj 2012 :::...15:00 - Zápas o BRONZ : Fínsko vs. Česko19:30 - Zápas o ZLATO : Rusko vs. Slovensko 1
CREEPER Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Sme Majstri svetla :D :slovakia: :slovakia: :slovakia:
game Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 svetla, dnes :) paráda :)to preto, lebo som zasa nepozerala, pre istotu, vydržala som nezapnúť tv, obsesie-kompulzie sú hnusoby ... a verím v český syndróm, a je úchvatné ho prekonať ... :)
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Som rád, že môj predpoklad nevyšiel, kľúčový bol Šatanov gól v oslabení a Hudáček úplne rozbil český stroj, ktorý dovtedy poctivo šlapal. V závere som sa bál pozerať na časomieru, boli to nervy nahovado. Ale ideme do finále!!!!!!!!! :mexickavlna: :mexickavlna: :mexickavlna: :ejha: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 a je to tu. Nech už s Rusmi zahráme čokoľvek, striebro je isté!Krása!Tiež som tie posledné sekundy odratúvala a priam som očami posúvala tie sekundy. :) :ejha: :clap: :slovakia:
pink Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 pepici necakali taketo daco... hura! :ozrani: zajtra dame 4:3 ako desat rokov dozadu... :) Titul MISTR SVĚTA v ledním hokeji n e m ů ž e - ani náhodou - RUSKU zítra uniknout. Snažšího soupeře pro finále si Ruská reprezentace nemůže přát. Bastard Vladimír VŮJTEK se n e s m í do ČESKA v r á t i t = persona non grata :)
lopata555 Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Sen sa stal skutočnosťou, sme vo finále ....
Ryan Giggs Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Rusi nam zajtra pekne nalozia... To bude o 5 golov. Cesi hrali slabucko, ako cely sampionat. Zahrali dobre akurat proti Svedom, aj to preto ze Svedi nehrali nic. 1
lopata555 Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Podľa niektorých nám mali naložiť aj Kanada, aj USA, aj Fínsko, znovu Kanada a Česko ...
CREEPER Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 musim priznat, ze od piatkoveho postupu Cechov cez Svedov som mal obavy skor z toho, ze nam dnes Cesi nalozia sedmicku :unsure: Preto som ani nebol nejako extra nervozny, lebo som ani nepocital s tym, ze vyhrame. Zacal som byt az ked dal Satan nas prvy gol ... A ked dal mlady Hudacek svoj zivotny gol, veril som uz, ze ked udrzime stav 1:3 do 10 minuty, ze to uz dokopeme nejako do konca :clap:
pink Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 game, zdroj je v jednej diskusii... skoda davat, ten prispevok sa uz stratil medzi stovkami podobnych.. zdroj idnes.. v meste to vyzera tak, ako ked sa taliani stali majstrami sveta vo futbale, vtedy som bola san reme.. len zatial je menej opitych.. :) lopata, smiala som sa z tvojho podpisu, beriem spat.. ale musis uznat, ze po tolkych skusenostiach boli moje pochybnosti opravnene... ;)
alarm Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 Mal som pravdu....TERAZ TO PRIŠLO.. :thumbsup:
doll Zverejnené 19. Máj, 2012 Zverejnené 19. Máj, 2012 ...no dnes podali Cesi snad svoj najslabsi vykon ...a dnes isli Slovaci s prehladom, bez chyb...mala som pocit ze komplex maju skor Cesi, boli nervozni, bali sa, kazdy utok nasa obrana zastavila, z presiloviek ziadne utoky na brankara, to sa v dobrom teame diat nema a kecy typu "zajtra sme outsideri" su blbe reci, tymi sme boli predsa aj v zapasoch s Kanadou, USA, Finmi ci Cechmi, styrmi favoritmi celych MS finsky komentator Antero Mertaranta znova exceloval :) ;)Aj priania od Finov pod videom su mile http://www.youtube.com/watch?v=nffFVZRa22k&feature=youtu.be az teraz som si vsimla, ze dva prispevky vyssie bol uverejneny rovnaky link, pardon :)
Odporúčané príspevky