Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2012 (Fínsko & Švédsko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bolo by symbolické, keby sme si zahrali s Rusmi finále po 10 rokoch. Už len kvôli tomu by som bol rád, keby sme postúpili. A v hľadisku by sme mali veľkú podporu.

Zverejnené

No, myslim, ze po 5:1 je finalista jasny ... kliatba domaceho timu pokracuje :)

Zverejnené

Fíni vybuchli, toto nie je bežný výsledok v semifinále. Dúfam, že Fínov vo finále pomstíme a Rusom tiež nadelíme poltucet.

Zverejnené
RUS vs. FIN - 6:2! Tak toto je veľmi smutné... Takáto bezmocnosť! Dosť mi to pripomínalo ten zápas Suomi vs. USA v základnej skupine (0:5). Akurát, že tam to až tak nevadilo, lebo skupinu mali Fíni rozohranú na postup. Tentokrát však už išlo o medaile. Rusi teda vrátili Fínom minuloročnú prehru z Bratislavy (Fíni vyradili Rusov v semfifinále 3:0). Bolo jasné, že proti Rusom to ľahké nebude, ale že to bude až takéto jednoznačné - to som nečakal (a asi ani nikto). Naozaj ma napáda jediné slovo - bezmocnosť! Vehanen veľmi biedny výkon, fínska obrana nedokázala pokryť ruské prieniky a nahrávky v útočnom pásme, útok si nevedel vypracovať lepšie strelecké príležitosti, z ktorých by mohli ťažiť... Rusi zahrali veľmi kvalitne a vyhrali aj 9.zápas na MS, som zvedavý či to zajtra zaokrúhlia (celkom im to doprajem za tie suverénne výkony bez ohľadu na to kto bude vo finále)! No a verím, že Suomi sa s domácimi majstrovstvami zajtra rozlúčia výhrou s bronzovou príchuťou.
Zverejnené

no, horsi vysledok ako Fini proti Rusom my s Cechmi hadam mat nebudeme :)

Zverejnené

10 dovodov, preco si dat na slovaky pozor - http://sport.aktualn...570025900fea04/

k urazkam ceskeho naroda by som upozornila na bod 8 clanku :)

cechom som nikdy nedrzala palce, aj ked mi v zilach koluje aj ceska kref.. mam kamosa, ktory je cech a je zenaty na sk, povedal, ze drzi palce slovakom, lebo ti to viac potrebuju... ...uraza nas??!! :D

ľaľa, na co som natrafila - http://www.topky.sk/cl/1000134/1310842/Nalada-sa-vyhrocuje--Kontroverzny-Cech-zlozil-hokejistom-posmesnu-skladbu-

• Pridať bod 1
Zverejnené

Inak je sranda sledovať diskusiu pod člankom, ktory tu hodila Pink. Je to diskusia z FB, kde nikto nevystupuje anonymne a hneď je to vidieť na kulture vyjadrovania. No skuste si prečitať nejake diskusie pod člankami, kde useri vystupuju len pod nickom... :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

ludia su nesmierne tvorivi, ked treba - Milí Česi, poriadne si premyslite výsledok dnešného zápasu, lebo pri Vašej najbližšej návšteve Tatier nemusí prísť horská služba. :)

takze - drzte palce, idem hypnotizovat ceskych pepanov... vtedy vravim s prekrizenymi prstami "carovala ryba, aby bola chyba, caroval rak, aby bolo tak!

amen

Zverejnené

uz aby bola prestavka, lebo po zneskodneni Starostu sme uplne rozhodeni :(

Zverejnené

No treba uznať, že Česi hrajú lepšie a čo je podstatné vyhrávajú skoro všetky buly, čo rozhoduje a priebehu hry. Myslím, že nám skôr pomôže šťastie, do útoku sa málo dostávame. Začínam to vidieť zajtra skôr na ten skorší zápas.

Zverejnené

...::: Výsledky MS 2012 - 19.máj 2012 :::...

A po dnešku je rozhodnuté o tom, kto bude bojovať o zlato a kto len o bronz.

Ďalší program MS 2012

...::: Medailové zápasy - 20.máj 2012 :::...

• 15:00 - Zápas o BRONZ : Obrázok Fínsko vs. Obrázok Česko

• 19:30 - Zápas o ZLATO : Obrázok Rusko vs. Obrázok Slovensko
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Sme Majstri svetla :D

:slovakia: :slovakia: :slovakia:

Zverejnené

svetla, dnes :) paráda :)

to preto, lebo som zasa nepozerala, pre istotu, vydržala som nezapnúť tv, obsesie-kompulzie sú hnusoby ... a verím v český syndróm, a je úchvatné ho prekonať ... :)

Zverejnené

Som rád, že môj predpoklad nevyšiel, kľúčový bol Šatanov gól v oslabení a Hudáček úplne rozbil český stroj, ktorý dovtedy poctivo šlapal.

V závere som sa bál pozerať na časomieru, boli to nervy nahovado.

Ale ideme do finále!!!!!!!!!

:mexickavlna: :mexickavlna: :mexickavlna:

:ejha:

• Pridať bod 1
Zverejnené

a je to tu. Nech už s Rusmi zahráme čokoľvek, striebro je isté!

Krása!

Tiež som tie posledné sekundy odratúvala a priam som očami posúvala tie sekundy. :) :ejha: :clap: :slovakia:

Zverejnené

pepici necakali taketo daco... hura! :ozrani:

zajtra dame 4:3 ako desat rokov dozadu... :)

Titul MISTR SVĚTA v ledním hokeji n e m ů ž e - ani náhodou - RUSKU zítra uniknout.

Snažšího soupeře pro finále si Ruská reprezentace nemůže přát.

Bastard Vladimír VŮJTEK se n e s m í do ČESKA v r á t i t = persona non grata

:)

Zverejnené

Sen sa stal skutočnosťou, sme vo finále ....

Zverejnené

Rusi nam zajtra pekne nalozia... To bude o 5 golov.

Cesi hrali slabucko, ako cely sampionat. Zahrali dobre akurat proti Svedom, aj to preto ze Svedi nehrali nic.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Podľa niektorých nám mali naložiť aj Kanada, aj USA, aj Fínsko, znovu Kanada a Česko ...

Zverejnené

musim priznat, ze od piatkoveho postupu Cechov cez Svedov som mal obavy skor z toho, ze nam dnes Cesi nalozia sedmicku :unsure:

Preto som ani nebol nejako extra nervozny, lebo som ani nepocital s tym, ze vyhrame.

Zacal som byt az ked dal Satan nas prvy gol ...

A ked dal mlady Hudacek svoj zivotny gol, veril som uz, ze ked udrzime stav 1:3 do 10 minuty, ze to uz dokopeme nejako do konca :clap:

Zverejnené

game, zdroj je v jednej diskusii... skoda davat, ten prispevok sa uz stratil medzi stovkami podobnych.. zdroj idnes..

v meste to vyzera tak, ako ked sa taliani stali majstrami sveta vo futbale, vtedy som bola san reme.. len zatial je menej opitych.. :)

lopata, smiala som sa z tvojho podpisu, beriem spat.. ale musis uznat, ze po tolkych skusenostiach boli moje pochybnosti opravnene... ;)

Zverejnené

...no dnes podali Cesi snad svoj najslabsi vykon ...

a dnes isli Slovaci s prehladom, bez chyb...mala som pocit ze komplex maju skor Cesi, boli nervozni, bali sa, kazdy utok nasa obrana zastavila, z presiloviek ziadne utoky na brankara, to sa v dobrom teame diat nema

a kecy typu "zajtra sme outsideri" su blbe reci, tymi sme boli predsa aj v zapasoch s Kanadou, USA, Finmi ci Cechmi, styrmi favoritmi celych MS

finsky komentator Antero Mertaranta znova exceloval :) ;)

Aj priania od Finov pod videom su mile

http://www.youtube.com/watch?v=nffFVZRa22k&feature=youtu.be

az teraz som si vsimla, ze dva prispevky vyssie bol uverejneny rovnaky link, pardon :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov