Darkman Zverejnené 21. Jún, 2011 Zverejnené 21. Jún, 2011 Problem je v tom, ze Fico nieje idiot. A tych 43.6% idiotov nikam neodislo...
xenocide Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 Pripadne...sa to s tym Ficom mozno prehana. Len zopar rokov dozadu bol obrovsky problem, ako sa "zbavit" Meciara, ze? Ako ho odsunut z politiky a podobne. Toto bolo najdolezitejsie a spusta ludi si myslela, ze ked nebude sefovat Voloda, bude vsetko OK.Akurat...figu borovu, Meciar je out, vsetko ok nie je ani nahodou.A okrem ineho, objavil sa Fico - este lepsi a uspesnejsi. Ak sa to bude prehanat s proti-Ficovstvom, tak hrozi, ze sa objavi nejaky iny...mozno este horsi. A ludia si to ani neuvedomia, pretoze budu zafixovani len na toho prveho.
alamo Zverejnené 22. Jún, 2011 Autor Zverejnené 22. Jún, 2011 Mečiar sa zdiskreditoval svojim "bačovaním", to isté čaká aj Ficaale mňa to už nebaví stále dokolečka si "uťahovať opasok", pri náprave následkov toho "bačovania" :)
Sniper Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 Problem je v tom, ze Fico nieje idiot. A tych 43.6% idiotov nikam neodislo... To nie sú idioti. Súčasná pravica má ešte tri roky na to aby tých 43,6% volilo ju, lebo - položme si ruku na srdce a úprimne si priznajme - ktorý idiot by ju teraz volil? Tento pravicový zlepenec zlyháva absolútne vo všetkom, majú len plnu hubu rečí o ekonomicom raste, ale ľudia to nepociťujú. Pokým tu bude cez 400 000 nezamestnaných z ktorých 3/4 musia žiť zo sociálok, tak SMER za 3 roky s prehľadom vyhrá. To tiež nebude žiadna sláva, ale na Slovensku nie je jediná politická strana, ktorá by bola schopná z toho štátiku spraviť prosperujúcu krajinu. Ťahanie investícií, akým sa vystatovala druhá Dzurindova vláda, teda investícií s nízkou pridanou hodnotou je len krátkodobé riešenie a jeho negatívne dôsledky sme pocítili v uplynulých dvoch rokoch. Ani Fico, ani Radičová nevedia riešenie, nevie ho nikto.
Nokia Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 riesenia su viacere a oni ich velmi dobre vediaalevsetci su priposrati ich zacat realizovat...kto ich zacne realizovat spacha politicku samovrazdu
xenocide Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 vsetci su priposrati ich zacat realizovat...kto ich zacne realizovat spacha politicku samovrazdu V tom bude asi problem, nie? :) Predstav si, ze si doktor - mas ako vyliecit choreho pacienta, ale akonahle aplikujes prvu liecbu, tak - ti da pacient alebo sekerou do hlavy, alebo ta prepusti a zrusi liecbu, takze vlastne nepomozes. Ale nie je to pripad len Slovenska - ved to vidiet aj v inych krajinach, kde si ludia vyberaju snad najhorsie z moznych rieseni.
alamo Zverejnené 14. Október, 2011 Autor Zverejnené 14. Október, 2011 teda xeno.. "s hotový" prorok asi ešte lepší "apokalyptik" ako ja "..kde si ludia vyberaju snad najhorsie z moznych rieseni."
Sniper Zverejnené 14. Október, 2011 Zverejnené 14. Október, 2011 Táto karikatúra presne vystihuje súčasnú situáciu. Zvyšok koalície dobrovoľne pricupká všade kde sa Ficko objaví.
pink Zverejnené 15. Október, 2011 Zverejnené 15. Október, 2011 ficov navrat - http://www.sme.sk/c/6098128/robert-fico-smer-by-mohol-vladnut-sam.html dead ma odhovara od citania, tak neviem, co je obsahom rozhovoru :)
tomassi Zverejnené 15. Október, 2011 Zverejnené 15. Október, 2011 ja som to nedočítal skončil som tu Nezahlasujete ani za zvýšenie bankových odvodov alebo učiteľských platov? „Pokiaľ ide o zvyšovanie bankových odvodov my navrhujeme 180 miliónov, vláda 80 miliónov. My budeme hlasovať za 180.“ Ale to je možné, až potom, čo sa v marci vymení vláda. Nie je zatiaľ lepšie 80 ako nula? „180 je viac ako 80.“ Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6098128/robert-fico-smer-by-mohol-vladnut-sam.html#ixzz1aq8mFXDk[/left]
Sniper Zverejnené 15. Október, 2011 Zverejnené 15. Október, 2011 Fico ja chcem na Slovensku stabilnú vládu, ktorá bude pro európsky orientovanáAk za európskeho lídra považuje Rusko, čo zrejme aj považuje, tak už teraz viem kam sa budeme orientovať. Ešte k tomu článku s Ficovim interview jedna perla: My hovoríme, nebrať ľuďom.Ficko ako tento svoj výrok budeš vysvetľovať po voľbách? :D
alamo Zverejnené 16. Október, 2011 Autor Zverejnené 16. Október, 2011 hm.. túto tému som založil ja.. mám nárok ju aj "ukončiť" som presvedčený, že táto téma je už pasé Fico, sám seba, politicky odkrágľoval a tak, že sa odtrhol od reality, a zdvihol packu za euroval
vlasto1 Zverejnené 16. Október, 2011 Zverejnené 16. Október, 2011 Fico, sám seba, politicky odkrágľoval a tak, že sa odtrhol od reality, a zdvihol packu za eurovalale v tom prípade sú politicky odpísaní aj politici z SDKU,Mostu, KDH či politici z krajín eurozóny ktorí zahlasovali za euroval. koho to potom budeme voliť žeby jedine Sulíka ? či nebodaj panebože len to nie Matoviča ? hrozná predstava.
Sniper Zverejnené 16. Október, 2011 Zverejnené 16. Október, 2011 Fico, sám seba, politicky odkrágľoval a tak, že sa odtrhol od reality, a zdvihol packu za euroval Uvidíme, podľa mňa voľby vyhrá, ale nemyslím si, že bude zostavovať vládu. A treba pripomínať to, že Smer bol jedinou stranou, ktorá protichodne hlasovala za Euroval. Teda najprv nie, potom áno. Čo na to voliči?
informator Zverejnené 16. Október, 2011 Zverejnené 16. Október, 2011 ale v tom prípade sú politicky odpísaní aj politici z SDKU,Mostu, KDH či politici z krajín eurozóny ktorí zahlasovali za euroval. koho to potom budeme voliť žeby jedine Sulíka ? či nebodaj panebože len to nie Matoviča ? hrozná predstava. Obcanom sa to rozlozi na drobne a bude ako bolo vo volbach poslednych. Uvidíme, podľa mňa voľby vyhrá, ale nemyslím si, že bude zostavovať vládu. A treba pripomínať to, že Smer bol jedinou stranou, ktorá protichodne hlasovala za Euroval. Teda najprv nie, potom áno. Čo na to voliči? Ktorychze to volicov mas na mysli? Ak smerackych, tak mas zbytocne obavy.........co robi ich guru to je svate.
alamo Zverejnené 16. Október, 2011 Autor Zverejnené 16. Október, 2011 Ktorychze to volicov mas na mysli? Ak smerackych, tak mas zbytocne obavy.........co robi ich guru to je svate. hurá.. konečne sa je čoho chytiť ja totiž stretávam "Ficovoličov" permanentne a v tento moment, sú hm.. majú chuť niekoho nakopať niekoho konkrétneho ja totiž nechodievam na "beer", ale na "pivo" :D http://www.youtube.com/watch?v=jDaCiGF8wRw "Chcieť si požičať od každého, to je grécke. Ale nechcieť požičať Grécku, to je slovenské." pokiaľ ide o popis "Ficovoliča", v tom je táto reklama, naozaj dobre zacielená
game Zverejnené 16. Október, 2011 Zverejnené 16. Október, 2011 nuž, tá reklama je vhodná skôr do témy o Reklamách : http://forum.freespa...a/3388-reklamy/ pôžička grécku je tam jeden, len jeden aktuálne využitý bonmot z celej ohromnej kopy iných, celkom vtipných, argumentovať s tým v téme o Ficovom návrate a o ficovoličoch trochu kríva ... rovnako by sme mohli tou istou reklamou argumentovať v erotickej téme o tom, či sa nám páčia cudzinci a cudzinky - je tam taká téma. niekto sa zamyslel, konečne, a urobil konečne dobrú reklamu. do reklamy, prosím.
alamo Zverejnené 16. Október, 2011 Autor Zverejnené 16. Október, 2011 game, tá reklama, tam je iba na ilustráciu, to hlavné je o tom, ako to "buble" na "ulici"myslím že politická moc - "demokratúra", sa tak akosi zrútila, a doslova leží na "ulici"
Sniper Zverejnené 16. Október, 2011 Zverejnené 16. Október, 2011 Ktorychze to volicov mas na mysli? Ak smerackych, tak mas zbytocne obavy.........co robi ich guru to je svate. Bohužiaľ to je pravda.
alamo Zverejnené 16. Október, 2011 Autor Zverejnené 16. Október, 2011 ja sa s nimi, stretávam každodennea momentálne bola ich "morálka" nalomená, desným pocitom, že ich "guru" sa zneuctil a znesvätil
alamo Zverejnené 17. Október, 2011 Autor Zverejnené 17. Október, 2011 máme tu prví "reprezentatívny" prieskum, podľa neho by Fico zostavil vládu sámhttp://www.sme.sk/c/6100531/fico-by-podla-prieskumu-zostavil-vladu-sam.htmlčosi na ňom nesedí podľa mňa to kríva na obe nohy, pretože napríkladhttp://www.sme.sk/c/5345515/sme-citaju-najma-volici-smeru.html#ixzz1b1maaDGl"SMEčko" čítajú hlavne voliči SMERU - viac ako 30% čitateľova otázka "koho budete voliť?" tam vzhľadom k tomu faktu, dopadla fakt "čudesne" :D
xenocide Zverejnené 17. Október, 2011 Zverejnené 17. Október, 2011 Nakolko prieskum robila nezavisla agentura a nie noviny SME, tak porovnavat preferencie ciatelov novin s preferenciami respondentov je....dost hlupe. Je jedno na koho objednavku robila agentura prieskum, ale neslo o napr. hlasovanie na strankach, ako tu skorej uvadzane zo stranok HN. Dve odlisne veci. Alebo mozeme predpokladat, ze agentura vysledky sfalsovala.
alamo Zverejnené 17. Október, 2011 Autor Zverejnené 17. Október, 2011 nemusela "falšovať..iba si správne vybrať "reprezentatívnu vzorku"
xenocide Zverejnené 17. Október, 2011 Zverejnené 17. Október, 2011 Co je presne to iste, pretoze ty tvrdis, ze agentura umyselne vyrobila vyskum tak, aby tento zodpovedal nazorom vacsiny citatelov dennika SME. Co si podlozil tym, ze vysledky vyskumu ukazuju o 10% vacsiu podporu strane SMER, nez vyjadruju citatelia dennia. Paranoja?
tyso Zverejnené 17. Október, 2011 Zverejnené 17. Október, 2011 alamo, ak mas pocit ze tvoje okolie je reprezentativna vzorka, tak tazko cosi dodat :DMozeme sa bavit nakolko je telefonicky prieskum reprezentativny ale to je v tomto pripade jedno, ukazuje okamzite posuny nalady. Nic viac ale ani nic menej. A uprimne co si cakal ?euroval je tema, ktora len tazko moze presvedcit volica SMERu aby volil Sulika, ale dnesna situacia odradza volicov pravice. Sulikovi zostane tvrde jadro a par volicov pre ktorych je euroval nadovsetko. Ale tych nebude vela, to je prilis ezotericka tema pre bezneho volica.
Odporúčané príspevky