Sniper Zverejnené 20. Február, 2011 Zverejnené 20. Február, 2011 V budúcej verzii Fóra kalendár už nebude pevnou súčasťou Fóra, ale voliteľnou. Preto sa pohrávam s myšlienkou odinštalovať ho, ušetrí sa tým miesto v databáze. Otázne je len, či ho niekto používa. Kalendár má veľa funkcií, kde si môžete písať aj svoje súkromné pripomienky a udalosti, ale neviem kto ako často a či vôbec niekto to využíva. Ak ho používate, tak ho nechám. Ak nie, tak ho odinštalujem. V súčasnosti napr. upozorňuje na to, kto má narodeniny a kedy.
game Zverejnené 20. Február, 2011 Zverejnené 20. Február, 2011 ja ho používam, hlavne ako "Kalendár" - namiesto stolného či akéhokoľvek iného, pozrieť, aký deň je koľkáteho, aj mimo potrieb FSPF, kam vychádza istý dátum, aký je to deň ... občas si prezriem už vpísané poznámky a výročia. / ale keď ho používam len ja, a ušetrí miesto, bude mi síce chýbať, zvykla som si na neho, ale zvládnem to bez neho. /
aljak63 Zverejnené 20. Február, 2011 Zverejnené 20. Február, 2011 Nie nie, nepoužívam ho vôbec. Využívam buď kalendár čo mám vo Windowse dole na lište, ale kalendár v mobile.
Sniper Zverejnené 20. Február, 2011 Autor Zverejnené 20. Február, 2011 Ešte som neskúmal koľko toho zaťažuje, možno len minimum, ale to čo sa nevyužíva, tak sa môže odinštalovať a zdroje sa ušetria pre iné aplikácie. Kalendár bol vždy pevnou súčasťou inštalácie Fóra, ale to sa bude meniť, takže ak sa do nahodenia novej verzie Fóra (čo bude ešte trvať niekoľko mesiacov) za Kalendár vysloví len minimum užívateľov tak ho odinštalujem. To isté sa týka aj portálu, ten je tiež od istého obdobia viac-menej zbytočný.
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2011 Autor Zverejnené 14. Máj, 2011 Kalendár s najväčšou pravdepodobnosťou nebude súčasťou tohto Fóra po upgrade na verziu 3.2.0 Tak isto ani Portal, ktorý som vypol už asi pred mesiacom.
Odporúčané príspevky