Skočiť na obsah

Slobodomurári


informator

Odporúčané príspevky

  • Pred 1 mesiacom...

V zasade len humbug, rovnako ako vsetky podobne skupiny, ktore vraj ovladaju svet.

Iluminati, rosenkruciani, slobodumurari, zidia, blabla, bhutanske skupina budhistickych mnichov Lotosovy Drak, mimozemstania infiltrovani do washingtonskej vlady, supertajna tasmanska mafia...

 

Argumentacna skratkam, pomocou ktorej sa vysvetluju tie casti sveta, ktore ludia nechapu. Nevedia o co ide, alebo to je na nich moc komplikovane, tak tam frcnu iluminatov. Sorry, slobodomurarov. Nie, mimozemstanov som myslel.

A rovnako to dobre sluzi na zbavenie sa zodpovednosti: my sme nieco urobili zle? Kdeze, to ti zli - slobodomurari/zidia/vatikan/ateisti/mimozemstania - nam pokazili dobre umysli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ktokolvek, aj neviemaky altruista, filantrop, alebo mecenas umenia a vedy, moze byt obvineny, ze tak nekona preto, ze chce pomoct, ale zo zistnych dovodov, lebo bazi po svetovlade a neobmedzenej moci.

Kto chce byt paranoidny, tak paranoidny bude v akejkolvek situacii.

 

Slobodomurari vznikli ako profesna organizacia, ktora sa neskor transformovala na nieco, co by sme teraz nazvali lobistickou skupinou. Ich ciele boli uslachtile, mali za ulohu pozdvihovat moralnu uroven ludstva ako takeho.

 

Aj templari boli obvinovani z uctievania diabla a pritom islo len o to, ze Filip IV Pekny potreboval ich prachy na zaplatanie svojich dlhov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ved vravim - zase zli sionisti.

Ludia ved toto su uz take stupidity, ze rozum zostava stat. Som zvedavy, kedy urobite z cinanov templarskych slobodomurarskych sionistov - pretoze zacinaju ovladat kus sveta a to predsa mozu len zidia.

Sorry, ale ten clanok obsahuje tolko hluposti, chyb a vymyslov, ze by som musel citovat pomaly kazdu tretiu vetu a uvadzat ju na spravnu mieru.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

čo vás napadne keď poviem slovo "skupinka"?

mne sa vybaví "kauza skupinka", už si ani nepamätám ako to vlastne bolo, v záplave všetkých ostatných kauzičiek

ktosi povedal že na slovensku máme "skupinku", snažiacu sa cez verejnú politiku, presadzovať osobné ekonomické ciele

vyšumelo to do stratena, ukázalo sa že "skupinka" nebola "sirota", ale že na slovensku máme celú haldu, najrôznejších "skupiniek"

 

najnovší podobný takýto príklad je zo "zahraničia", z čiech, turbulencia ktorá sa strhla okolo strany s názvom "veci verejné"

táto strana mala vo voľbách, veľký úspech, lebo sľubovala predovšetkým boj proti korupcii

no ako sa ukázalo celá strana, bola vytvorená s "podnikateľským zámerom", ovládnuť politiku aby sa konkrétna firma dostala k verejným zakázkam

 

bolo by veľmi ľahké povedať, že táto téma patrí medzi konšpiračné teórie, a jej názov by tomu aj zodpovedal

ale najrôznejšie "skupinky" sú bežná prax, bojujú medzi sebou o presadenie svojich záujmov

vo výsledku pochybujem, či by v tom chaose niekto dokázal, presadiť nejaký tajný finálny plán

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Vsetky taketo a podobne " skupinky ludi" jestvuju, ale nerozpravaju o sebe na plne usta. Necitia potrebu a su len pre zasvetenych. Nase konspiracie o nich nevedu nikam.

Je tazke dostat sa do takejto skupinky co i len ako pozorovatel( to je len priklad, tam sa nepozoruje :smilieee: ). Takze ak aj nieco prenikne nechtiac na verejnost, je to pomerne rychlo "ututlane".

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V podstate chudaci slobodomurari - bezneho clena moze akurat stvat, ze nevladne svetu a musi sa nejak pretlkat. V pdostate na nich plati ten isty vtip, ako na zidov:

 

Mose ide jeruzalemskou ulicou a zrazu vidi, ako jeho kamarat Izak sedi v kaviarni a cita si palestinske noviny. Palestinske!! Zdesene k nemu pristupi a pyta sa ho, ze ci sa nahodou nezblaznil.

"Ale, kdeze," mavne rukou Izak. "Ved sa pozri na svet naokolo. Furt nejake pogromy, zabijat nas chcu, zmiest do mora, upaluju nase zastavy, strielaju na nas rakety, a my sa tu zatial tlacime na jedinom kuse puste, ktory v okoli nema ani kvapku ropy. Cintoriny nam nicia, zastavy palia na namestiach, vsade kriza a drahota..."

"No a co?" nechape Mose.

"No ved o to ide! A tu si v palestinskych novinach precitam, ako ovladame cely svet, ako nam patria vsetky svetove banky a zlato, ako je nasa ropa a suroviny a riadime vsetko, co sa len deje. Krasny svet a clovek hned pookreje pri srdci."

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov