Skočiť na obsah
  • 0

Notebook - tmavá obrazovka

Otázka

Zverejnené

Na jednom notebooku čo máme doma, som aktualizoval W7 + ovládače k nejakej internej grafike. Po inštalácii si to vyžiadalo reštart, tak som to reštartoval a odvtedy je čierna obrazovka. Len počujem ako sa spustí Windows, ale vidím akúrát tak veľké H. Dá sa s tým niečo robiť, či to mám vyhodiť z okna?

Update:

Raz za čas sa rozsvieti a ukáže sa obrazovka na prihlásenie do Windows. Ale akonáhle pohnem myšou alebo stlačím hociktorú klávesu, tak obrazovska hneď zhasne. Po pár minútach sa rozsvieti znovu a zase to isté spraví.

• Odpovede 1
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• Sniper

2

Najaktívnejšie dni

Top Posters For This Question

Najaktívnejšie dni

1 odpoveď na túto otázku

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

Nakoniec som to poriešil, postupne som sa preklikal až k obnove systému, dal som obnoviť posledný bod a ono to nabehlo. Ale keďže zakaždým po posunutí myšou alebo stlačení hocijakej klávesy mi na pár minút zhasla obrazovka, takže veľa vecí som musel robiť naslepo, úkon pri štarte obnovy systému, ktorý trvá možno 1,5 minúty, som robil takmer hodinu. Takže je to vyriešené. Inak na tomto notebooku je šetrenie nastavené tak, že asi po minúte nečinnosti zhasne obrazovka, možno tam bude treba niečo ponastavovať. Dovtedy nové ovládače ku grafike určite nebudem inštalovať.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov