Skočiť na obsah

Sniper

15 členovia hlasovali

1. 1. Čo skôr zachovať?

• Fotky
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nová verzia Fóra (ktorá vyjde možno niekedy koncom jari) sa opäť viac priblížila k sociálnym sieťam a nastavenia pre osobné fotografie a avatary sa zlúčia, pretože doteraz to viacerých mýlilo, keď namiesto fotografií si niekto dával avatary a opačne.

Čo fungovalo niekoľko málo rokov, to už nebude fungovať vo verzi 3.2.0. Nastavenie bude jednotné, takže obrázok pri vašom mene už bude buď len fotka alebo avatar.

Ja som za zachovanie avatarov, čo je typické pre diskusné fóra. Ksichty môžeme vidieť na stretávkach.

• Odpovedí 10
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• game

1

• tomassi

1

• littlewitch

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

jednoznačne, keď už cítia takú veľkú potrebu zlučovať ...

na sociálnych sieťach na mieste fotiek majú ľudia tiež bársčo, nie každý je ochotný sa vystaviť,

aj keď je to na fórach trošku iné, moj ksicht tu nemusí byť, ale mačku si nedám ! :blink: :) ;)

Zverejnené

na fotky môže slúžiť fotogaléria

duplom

avatar je istou prezentáciou svojho Ja vo virtuálnom svete

Zverejnené

Ponechať avatar. Vlastnú fotku, bude aj tak možné umiestniť do fotogalérie, prípadne do profilu na stránku "O mne".

Zverejnené

Ponechať avatar. Vlastnú fotku, bude aj tak možné umiestniť do fotogalérie, prípadne do profilu na stránku "O mne".

Nooooo. To by šlo.
Zverejnené

Nová verzia Fóra... Čo fungovalo niekoľko málo rokov, to už nebude fungovať vo verzi 3.2.0. Nastavenie bude jednotné, takže obrázok pri vašom mene už bude buď len fotka alebo avatar.

Ja som za zachovanie avatarov, čo je typické pre diskusné fóra. Ksichty môžeme vidieť na stretávkach.

Či na to nové fórum, stary členovia budu automaticko premiestnený spolu s príspevkami ?

David.

Zverejnené

Samozrejme. To sa iba aktualizujú nejaké súbory, bežní užívatelia až na nejaké nové pridané alebo zmenené funkcie nespozorujú nič.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Po upgrade Fóra na verziu 3.2.0 budú fotografie nahradené avatarmi. To znamená, že to čo máte teraz v profile ako fotografiu, tak tam bude avatar. Zároveň avatar bude vo všetkých náhľadoch, kde sa teraz zobrazuje fotografia. Kto by veľmi chcel mať fotografiu vo svojom profile, tak si ju može dať ako obrázok do sekcie "O mne" ("About me") čo je v Profile.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov