Sniper Zverejnené 14. Február, 2011 Zverejnené 14. Február, 2011 Nová verzia Fóra (ktorá vyjde možno niekedy koncom jari) sa opäť viac priblížila k sociálnym sieťam a nastavenia pre osobné fotografie a avatary sa zlúčia, pretože doteraz to viacerých mýlilo, keď namiesto fotografií si niekto dával avatary a opačne. Čo fungovalo niekoľko málo rokov, to už nebude fungovať vo verzi 3.2.0. Nastavenie bude jednotné, takže obrázok pri vašom mene už bude buď len fotka alebo avatar. Ja som za zachovanie avatarov, čo je typické pre diskusné fóra. Ksichty môžeme vidieť na stretávkach.
game Zverejnené 14. Február, 2011 Zverejnené 14. Február, 2011 avatary, jednoznačne, keď už cítia takú veľkú potrebu zlučovať ... na sociálnych sieťach na mieste fotiek majú ľudia tiež bársčo, nie každý je ochotný sa vystaviť, aj keď je to na fórach trošku iné, moj ksicht tu nemusí byť, ale mačku si nedám ! :blink: :) ;)
tomassi Zverejnené 14. Február, 2011 Zverejnené 14. Február, 2011 avatary na fotky môže slúžiť fotogalériaduplomavatar je istou prezentáciou svojho Ja vo virtuálnom svete
littlewitch Zverejnené 14. Február, 2011 Zverejnené 14. Február, 2011 Avatar, nie je na co pozerat na fotke
Cactales Zverejnené 14. Február, 2011 Zverejnené 14. Február, 2011 Ponechať avatar. Vlastnú fotku, bude aj tak možné umiestniť do fotogalérie, prípadne do profilu na stránku "O mne".
pink Zverejnené 15. Február, 2011 Zverejnené 15. Február, 2011 ja som za, aby boli vlastne fotky povinne avatary :blink: 1
Sniper Zverejnené 15. Február, 2011 Autor Zverejnené 15. Február, 2011 Ponechať avatar. Vlastnú fotku, bude aj tak možné umiestniť do fotogalérie, prípadne do profilu na stránku "O mne". Nooooo. To by šlo.
David Zverejnené 15. Február, 2011 Zverejnené 15. Február, 2011 Nová verzia Fóra... Čo fungovalo niekoľko málo rokov, to už nebude fungovať vo verzi 3.2.0. Nastavenie bude jednotné, takže obrázok pri vašom mene už bude buď len fotka alebo avatar. Ja som za zachovanie avatarov, čo je typické pre diskusné fóra. Ksichty môžeme vidieť na stretávkach. Či na to nové fórum, stary členovia budu automaticko premiestnený spolu s príspevkami ? David.
Sniper Zverejnené 15. Február, 2011 Autor Zverejnené 15. Február, 2011 Samozrejme. To sa iba aktualizujú nejaké súbory, bežní užívatelia až na nejaké nové pridané alebo zmenené funkcie nespozorujú nič.
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2011 Autor Zverejnené 14. Máj, 2011 Po upgrade Fóra na verziu 3.2.0 budú fotografie nahradené avatarmi. To znamená, že to čo máte teraz v profile ako fotografiu, tak tam bude avatar. Zároveň avatar bude vo všetkých náhľadoch, kde sa teraz zobrazuje fotografia. Kto by veľmi chcel mať fotografiu vo svojom profile, tak si ju može dať ako obrázok do sekcie "O mne" ("About me") čo je v Profile.
Odporúčané príspevky