CCCP Zverejnené 26. Január, 2011 Zverejnené 26. Január, 2011 Potreboval by som nieco ako tlmiacu penu, nieco ako molitan ale skor trochu tvrdsie...Take tie typicke peny roznej tvrdosti trebars na podlozky, vypchavky, tesnenia, a tak. Kde sa da vobec taketo cosi zohnat? Lebo ako rozmyslam, tak rozmyslam, nic ine nez kupit v tescu karimatku a nastrihat si ju na potrebne kusky ma nenapada. Vlastne ani neviem kde mam take cosi kupit, ani co treba googlit :thumbsup: Vie niekto kde zohnat na rozne ucely taketo peny ci vypchavky (idealne aby tam aj bol nejaky vyber, okrem rozmerov aspon tvrdost a hrubka)? PS: ak si moderator precita tu poslednu vetu, uistujem ho ze bola myslena nezistne, a tato tema nepatri do erotiky :D dakujem
arwiel Zverejnené 27. Január, 2011 Zverejnené 27. Január, 2011 určite by som to hľadala v stavebninách, dákom Baumaxe, Hornbachu či čom (nepoznám veľmi tieto obchody), ale ako sa to volá, to netuším... aj keď myslím si, že mám predstavu o tom hovoríš... niečo som našla, ale neviem, či je to ono. TU
CCCP Zverejnené 27. Január, 2011 Autor Zverejnené 27. Január, 2011 určite by som to hľadala v stavebninách, dákom Baumaxe, Hornbachu či čom (nepoznám veľmi tieto obchody), ale ako sa to volá, to netuším... aj keď myslím si, že mám predstavu o tom hovoríš... niečo som našla, ale neviem, či je to ono. TU vdaka za tip. Dufam len, ze tam vsetko nepredavaju vo velkom ako na dom - vreco cementu, plna paleta tehal, 5m kotuc peny a pod. :rolleyes: Lebo mne toho staci fakt malo, len na par podloziek ako tlmenie...
elfant Zverejnené 27. Január, 2011 Zverejnené 27. Január, 2011 Čalunícky materiál Molitan - Platne 200x100 cm, hrúbky (1cm, 2cm, 3 cm, 5 cm, 10 cm) a 7 cm do detských postieľok - rozmer 120 cm x 60 cmMolitanová drť - balenie 1 kgGumokokosové vlákno /Gumožina/ - Platne 200x90 cm, hrúbky (1,5 cm)http://rempo.webcent...erial-a-vyrobky ODDELENIE PLASTOV Koncom roka 2007 sa Supermarket BA rozšíril o oddelenie PLASTOV, čím Vás srdečne pozývame a ponúkame Vám tieto druhy tovarov: Akrylon (plexisklo) - tabule 1500 x 1000, 1000 x 2000, hrúbka 2 mm-10 mmUpchávky – lojová, sklenené, grafitové, sklo-teflónovéDosky – novodurové, polypropylénové, termoizolačné, klingeritovéTeflónové – tyče, dosky, páskyGuma mikroporéznaGuma technická – s vložkou, bez vložkyDialektrické koberceHadice – PVC SEMPERID - na vodu, na palivá a olej, vzduch, kyslík a acetylénTkanina ECONETDENTACRYL – tekutý, práškovýAlkalický polyamid (silon) -tyče, priemer od 20 mm – 250 mmhttp://rempo.webcentrum.eu/index.php/maloobchod/supermarket-bratislava/38-oddelenie-plastov
Odporúčané príspevky