Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Potreboval by som nieco ako tlmiacu penu, nieco ako molitan ale skor trochu tvrdsie...Take tie typicke peny roznej tvrdosti trebars na podlozky, vypchavky, tesnenia, a tak. Kde sa da vobec taketo cosi zohnat? Lebo ako rozmyslam, tak rozmyslam, nic ine nez kupit v tescu karimatku a nastrihat si ju na potrebne kusky ma nenapada. Vlastne ani neviem kde mam take cosi kupit, ani co treba googlit :thumbsup: Vie niekto kde zohnat na rozne ucely taketo peny ci vypchavky (idealne aby tam aj bol nejaky vyber, okrem rozmerov aspon tvrdost a hrubka)?

PS: ak si moderator precita tu poslednu vetu, uistujem ho ze bola myslena nezistne, a tato tema nepatri do erotiky :D dakujem

• Odpovedí 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• CCCP

2

• arwiel

1

• elfant

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Zverejnené

určite by som to hľadala v stavebninách, dákom Baumaxe, Hornbachu či čom (nepoznám veľmi tieto obchody), ale ako sa to volá, to netuším... aj keď myslím si, že mám predstavu o tom hovoríš... niečo som našla, ale neviem, či je to ono. TU

Zverejnené

určite by som to hľadala v stavebninách, dákom Baumaxe, Hornbachu či čom (nepoznám veľmi tieto obchody), ale ako sa to volá, to netuším... aj keď myslím si, že mám predstavu o tom hovoríš... niečo som našla, ale neviem, či je to ono. TU

vdaka za tip. Dufam len, ze tam vsetko nepredavaju vo velkom ako na dom - vreco cementu, plna paleta tehal, 5m kotuc peny a pod. :rolleyes: Lebo mne toho staci fakt malo, len na par podloziek ako tlmenie...

Zverejnené

Čalunícky materiál

• Molitan - Platne 200x100 cm, hrúbky (1cm, 2cm, 3 cm, 5 cm, 10 cm) a 7 cm do detských postieľok - rozmer 120 cm x 60 cm
  • Molitanová drť - balenie 1 kg
  • Gumokokosové vlákno /Gumožina/ - Platne 200x90 cm, hrúbky (1,5 cm)
http://rempo.webcent...erial-a-vyrobky

ODDELENIE PLASTOV

Koncom roka 2007 sa Supermarket BA rozšíril o oddelenie PLASTOV, čím Vás srdečne pozývame a ponúkame Vám tieto druhy tovarov:

• Akrylon (plexisklo) - tabule 1500 x 1000, 1000 x 2000, hrúbka 2 mm-10 mm
  • Upchávky – lojová, sklenené, grafitové, sklo-teflónové
  • Dosky – novodurové, polypropylénové, termoizolačné, klingeritové
  • Teflónové – tyče, dosky, pásky
  • Guma mikroporézna
  • Guma technická – s vložkou, bez vložky
  • Dialektrické koberce
  • Hadice – PVC SEMPERID - na vodu, na palivá a olej, vzduch, kyslík a acetylén
  • Tkanina ECONET
  • DENTACRYL – tekutý, práškový
  • Alkalický polyamid (silon) -tyče, priemer od 20 mm – 250 mm
http://rempo.webcentrum.eu/index.php/maloobchod/supermarket-bratislava/38-oddelenie-plastov
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov