rmvn Zverejnené 31. December, 2010 Zverejnené 31. December, 2010 Vážení a ctení ... Drahé Božie Deti – bratia a sestry ... v Božej Rodine (Ef 2,19)...v Rodine Boha Otca a Matky všetkých národov. Pokoj Vám. Nie, ako svet dáva, ale aby sa naše srdcia nestrachovali. :) ...milovaní... veriaci kresťania, hľadajúci agnostici, či ateisti ako aj všetci ľudia dobrej vôle na tomto diskusnom fóre. Už dlhší čas som nebol na tomto mieste vzájomného spoznávania sa a už ani nebudem môcť (pretože moje poslanie na internete bolo na určitý čas a už nebude), ale chcel by som aspoň na konci tohto roka ako aj môjho pôsobenia (na internete) napísať tému, ktorá by bola pre všetkých povzbudením do nového roka 2011. BOH NÁS MILUJE :D A MÁ S NAMI ÚŽASNÝ PLÁN :D Verím, že tak ako na každý Silvester si ľudia rozprávajú zážitky zo starého roka a prajú všetko najlepšie (do nového roka), tak každý z nás by mohol napísať, čo ho potešilo v starom roku a čo očakáva od nového (resp. na čo sa teší). Aj keď už nebudem viac písať, ani odpovedať na vaše otázky, predsa táto téma je pre vás pre vzájomné povzbudenie a naplnenie svojich túžob, ktoré nosíte vo svojich srdciach.:D Ja by som sa chcel podeliť v krátkosti s tým, čo sa mi páčilo na tomto diskusnom fóre a zablahoželať čo najviac do nového roka: Páčilo sa mi, že na tomto mieste sa za ten čas zišlo mnoho ľudí s rôznymi názormi (vyznaním i so zraneniami v duši) a predsa sme si v mnohých záležitostiach vedeli poradiť i povzbudiť sa ako bratia a sestry, ktorí si navzájom pomáhajú, odpúšťajú si a prijímajú sa takí, akí sú... :D Ospravedlňujem sa za všetky moje zlyhania, nevhodné vyjadrenia, či slová, ktoré neboli pre vás povzbudením, ale naopak pohoršením a tak dúfam, že v tomto novom roku budem cítiť vaše odpustenie vo svojom srdci, aj keď sa zrejme všetci neuvidíme.:D Na záver prajem všetkým požehnaný a milostivý nový rok 2011 a prajem Vám hojnosť duchovných ako aj materiálnych potrieb pre dušu i telo. Nech vzájomná láska prebýva v našich srdciach naďalej aby sme sa dokázali prijímať takí, akí sme ... so svojimi talentami, ale aj slabosťami. Nech táto láska sa šíri medzi nami i v našich rodinách, aby na svete prevládal duch Pokoja (mier) a vzájomného porozumenia. :D Všetkým tým, ktorí si hľadajú svoju budúcu lásku do manželstva, prajem odhodlanosť a vytrvalosť v hľadaní a tým, ktorí si našli partnera/ku na tomto mieste, želám špeciálnu požehnanie, nech sa ukáže v rodine na zdravých detičkách, ako aj celej rodinke. :) PS / Ďakujem, že ste ... prijali pozvanie k láske :lol: http://www.youtube.com/watch?v=SXnWbnH-W4o&feature=player_embedded 3
lopata555 Zverejnené 31. December, 2010 Zverejnené 31. December, 2010 aj ja tebe želám šťastný a požehnaný rok v kruhu rodiny a priateľov
Tom Zverejnené 31. December, 2010 Zverejnené 31. December, 2010 Vsetko dobre do noveho roka 2011 nech sa ti dari plnit tvoje poslanie :lol:
Odporúčané príspevky