Skočiť na obsah

Česko-Slovenská Superstar II.


aljak63

Odporúčané príspevky

Luto mi je Jergusa... Odisiel sice riadne so stylom, ale skoda, ze odisiel... Od vcera som mala pocit, ze jeho ucinkovanie v show sa s pondelnajsim hodnotim skonci.Skoda nad skody :niee: Ale ak vyda album, kupim. Kupim a rada :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jj, tie piskoty v hladisku davaju tusit, ako bude vyzerat tohto rocna superstar :niee:

 

tato sutaz zvykne byvat hlavne o sympatiach a o platonickych laskach nastrocnych, ved ked daju zaber do hladiska, ako kvoli Noahovi nariekaju 11-rocne slecny :) to nemozme cakat, ze niekto ako Jergus alebo Matej Pinak sa dostanu do finalovych top duelov

chyba im nast za vekom a nevinny pohlad

 

naopak, ja ako -dsat rocna zenska mozem povedat, podla mojho nazoru, ze tito dvaja maju charizmy ako ani vsetci dokopy :) (a co sa tyka prejavu, to netreba snad komentovat :) )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No tak to maximalny suhlas, ti dvaja maju tej charizmy na rozdavanie. Inak, ani Cmorik nebol nejaky krasavec pre nastrocne, a predsa vyhral, takze mozno ta najde tu predsa len je? Ak nie Jergus, tak ten druhy. Chlapci su fesni vsetci, ale mna siroke chutnucke usmevy neberu. Z Pinaka a Jergusa to muzikantske caro proste srsi a na ich koncerty by bola radost chodit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

posledné vystúpenia som si pozrel na you tube :lol: podľa toho hlasujem za tieto mená ... Michal Šeps a Gabriela Gunčíková ... i keď dobrý sú aj Petr Ševčík a Simona Fecková ... škoda že sa nedalo hlasovať viacej
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Možno je ešte skoro, ale v doterajšom priebehu sa mi najviac páčili:

z chalanov - Petr Ševčík, z dievčat - Gabika Gunčíková (ale aj Celeste)

 

... keby som zmenil názor, tak hlasovanie ešte zmením :lol: (ale asi nie)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V prvom finálovom večeri zaznejú tieto piesne

 

A ešte niečo o spevákoch ... TU

 

V tomto finálovom kole asi ešte nebude až taký problém koho vyradiť, ale každým ďalším kolom to bude ťažšie a ťažšie, pretože sa na jednom mieste zišlo veľa dobrých spevákov a víťaz môže byť IBA jeden.

 

To, že nemusím Michala a Celeste ešte neznamená, že práve im by som priala vyhadzov.

Každému sa páči niekto iný, rozhodnujú sms-ky násťročných šumienok a je jasné, že vkus -násťročných šumienok a môj sa porovnávať vôbec neda a navyše, ja tie sms-ky posielať určite nebudem. :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

posledné vystúpenia som si pozrel na you tube :D podľa toho hlasujem za tieto mená ... Michal Šeps a Gabriela Gunčíková ... i keď dobrý sú aj Petr Ševčík a Simona Fecková ... škoda že sa nedalo hlasovať viacej

 

Lopata, skus mi povedat dovod, preco Michal

viem ze ma nic do toho, ale su tam talenty, ktorym by si vobec nedal sancu?

je to spevacka sutaz, v prvom rade, tak sa skus zapocuvat

 

navyse ked porota povie, ze by si jeho CD nekupili a ani na koncert by nesli, to je potom o tom, aby sa mohol skerit do kamery alebo fotoaparatu so svojim prihulenym pohladom? stale nerozumiem :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, z vyberu ma potesil pinak, adamec, guncikova a koleckarova..

 

u mna boduje zatial viac ludi, ako tych, co ma nezaujali..

 

doll, nechcem odpovedat za lopatu, ale seps ma nesmiernu charizmu, z neho vyzaruje nieco, co neviem definovat, mne nejde iba o dokonalost tonov, ale dotycny musi zaujat.. tym ako spieva, ako sa prezentuje na podiu, z neho srsi energia, napriklad sevcik moze spievat neprekonatelne cisto, nezaujal ma.. keby som si mala vybrat s kym by som chcela stravit nedelne pobedie bol by to seps.. fandim mu, pre mna nazaujimavejsi typek v tohorocnej ss, uz teraz sa tesim na jeho vystupenie...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

doll jednoduchá odpoveď, páči sa mi jeho hlas ...

 

viem ze ma nic do toho, ale su tam talenty, ktorym by si vobec nedal sancu?

šancu by som im kludne dal ... ale mohol som vybrať len jedného :spiteful:

navyse ked porota povie, ze by si jeho CD nekupili a ani na koncert by nesli,

ale to je ich bordel, nie môj :D ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pochybujem, ze Doll sa snazila naznacit, ze je to tvoj bordel... Skor ide o vseobecnu neschopnost pochopit, preco ho tak zeru, ked potom porota sama by si jeho CD kupila, co je protirecive. Inak, tento fakt celkom matie i mna.

 

Pink:

 

seps ma nesmiernu charizmu, z neho vyzaruje nieco, co neviem definovat, mne nejde iba o dokonalost tonov, ale dotycny musi zaujat.. tym ako spieva, ako sa prezentuje na podiu, z neho srsi energia, napriklad sevcik moze spievat neprekonatelne cisto, nezaujal ma..

No jo, tak to je pravda... Konkretne nemozem povedat, ze by Seps na mna nejako posobil, a tu charizmu som si zatial nevsimla, ale celkovo je to fakt, ze charizma spravi svoje. A Sevcik je super, len tiez... Charizma mozno taka mensia, ziadna... Ehm.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no dnes, prepacte...ale idu sa chytat frazovania, tonov, presnosti...a nieco ako spev u Sepsa vobec neriesia?? :spiteful:

 

ja som cakala ze si ho Pali poriadne poda...a ostala som sokovana..

ake veme-no?? to nie je schopny sa aspon takyto jednoduchy text naucit?

 

priznavam, ze na Sepsa som priam alergicka..ale snazim sa to pochopit, preco je to tak ako to je..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vystupenia vsetkych finalistov: ... TU

 

Alzbeta bola asi bezkonkurencna, super!

A este sa mi celkom pacil Martin Harich. Aj ked som doteraz mala k nemu nejake vyhrady, teraz sa mu vystupenie vydarilo.

 

Teraz to uz nie je o tom, ze by niektory z nich nevedel spievat, zalezi uz vacsinou iba od vyberu skladby a ako sa ju komu podari predviest.

 

Myslim, ze tento rocnik je o nieco lepsi, ako predchadzajuci.

A "sedi" mi aj moderatorska dvojica, aj "Gabina" v porote. :spiteful:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najviac sa mi páčila Alžbeta K. bola úžasná, takisto aj Gabriela G.

Najmenej sa mi páčila Klaudia P.

Takou malou čerešničkou na konci bol 16 ročný reggaeman Michal z Trutnova. Potešil ma skladbou od legendy, akou je Bob Marley.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ze vypadla Klaudia Pappova asi az take velke prekvapenie nebolo, ale Monika Povysilova?!

Domnievala som sa, ze prave Monika sa dostane ovela vyssie, ze von pojde Celeste Buckingham.

 

Len mi je luto tych deti, je to taky napor na nervy.

A este sa od nich chce, aby na zaver, taki vynervovani, aj nieco zmysluplne rozpravali

... vsak to nie su profesionali, su to este "neostrielane" deti.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som vcelku spokojný - Pappová si to zaslúžila, no Moniku mohli ešte nechať ... Mohli vykopnúť Feckovú, lebo tú grécku odrhovačku z Eurovízie čo spievala - to bolo strašne slabé. Celeste sa mi celkom pozdáva, takže som rád že ešte pokračuje a snáď vydrží aj čo najdlhšie. Som zvedavý dokedy tam bude ešte Šeps - v podstate mi až tak nevadí, ale objektívne - jeho štýlový rozsah je zameraný len na jedno, takže keď prídu kolá špecializované napr. na disko alebo nejaký pop, tak tam to bude dosť nanič... Je fajn, že sa dostali do TOP12 a je oživením súťaže, ale čoskoro by mal ísť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ŠOK!!!!!!! :spiteful:

no, trochu ma myklo, ze monca ide off, aj ked podla fb som kus tusila, ze nepatri medzi top oblubencov, ale na moj vkus bola velmi dobra a skoda jej, hned by som mala za nu nahradnikov na odstrel.. nejak neviem, co tam splietali o divokej karte, ale zjavne ju porota nemala zaujem pouzit...

 

nepredpokladam, ze seps sa nejako prilis dlho udrzi, idu kola, kde bude musiet spievat aj nieco ine, mozno ho to frisko potopi..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Meh, Seps sa udrzi... Ludia mu nahadzu plno hlasov a pozenu ho dalej a to na ukor ovela lepsich spevakov. No nadhera. Pochybujem vsak, ze by to nakoniec vyhral... No teda dufam.

 

Ale skoda tej Moniky, sympaticka, pekna kocka, co fakt super vedela spievat a ludia ju vyrazili :spiteful: Niektore veci, co sa tam daju, mi fakt nedavaju zmysel.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aljak

Mohli vykopnúť Feckovú, lebo tú grécku odrhovačku z Eurovízie čo spievala - to bolo strašne slabé.

nooo mne sa tá pesnička páčila, respektíve počul som tú pesničku spieať naživo aj Helenu a zaspievalo to skoro rovnako, a ešte kolo predtým spievala Búrku a to zaspievala super, krásne, nádherne ... takže som rád že nevypadla ... inak to vypadávajú až dvaja ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

divoka karta sluzi na to, ze v pripade ak by sa porote nepozdavalo rozhodnutie divakov, moze svojim rozhodnutim zmenit vyradenie, to znamena, ze ten koho sa rozhodli divaci vyhodit by oni mohli zachranit...ale iba raz mozu pouzit tuto kartu, tuto moznost

 

preco nepouzili v tomto kole? no pretoze by to bolo asi zbytocne, Monika nesadla divakom, preto ju vyhodili, nepodporili hlasmi, a to ze by sa posunula o kolo dalej by jej nezarucilo, ze ostane aj nadalej

takze skor by islo o unahleny krok poroty

kartu je potrebne si ponechat do poslednej chvile...kedy hrozi, ze by vypadol niekto fakt dobry a niekto ako Seps by ostal..

 

co sa tyka Feckovej, mne sa ten jej hlas akosi nepaci, pride mi taky "muzatkoidny"

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov