Skočiť na obsah

Ako si nájsť lepšiu prácu?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Z temy Tomasove problemy s kockami tak niekto povedal nech skusi ist na Vojnu.

Tomas odporucam: Skus sa prihlasit do armady: 1/ Ziskas pracu 2/ Ziskas pat 3/ Ziskas sebavedomie 4/ Ziskas vodicak 5/ Ziskas moznost nauzit sa jazyk

Proste vidim tam iba same ziskas.

Fakt by som ti to podaril skusit nemas co stratit. A hlavne ziskas to SEBAVEDOMIE co ti tak treba aj pri kockach a baleni kociek ale aj pri pohovoroch...

Zverejnené

preboha, len to nie :detektiv:

armada, on? ved tam musi ist tvrdy chlap...on nie je ani jedno z toho :blink:

ved by ho tam mali ako fackovacieho panaka, ktoreho by sikanovali, a on by sa nechal

Zverejnené

Ty personalista: Chcem pracovat ale tak aby som mohol nevstevovat cez soboty vysoku skolu ako externy student teda okrem soboty som ochotny pracovat ktorykolvek den. Mas pre mna robotu?

Vediet sa predat... Presne o toto ide v oboch pripadoch. Ci je to uspech na pohovore alebo u zien. Nezalezi na tom ako clovek vyzera ale ako sa vie predat. A kto sa nevie predat ma smolu. Za komunistov sa muselo pracovat a tym padom nasli robotu kazdemu a nemusel sa clovek predavat. Nie kazdy na to ma a preto povazujem komunizmus za spravodleivejsi ako tento divoky kapitalizmus.

Zverejnené

Ten personalista to bolo komu ?

Za komunistov sa muselo pracovat a tym padom nasli robotu kazdemu a nemusel sa clovek predavat. Nie kazdy na to ma a preto povazujem komunizmus za spravodleivejsi ako tento divoky kapitalizmus.

Spravodlivé nie je vlastne ani jedno ani druhé ...

Zverejnené

poslal si prihlasku a vzali ta na vysku?

Teraz nie ale keby na napríklad vzali na budúci rok. Alebo hocikedy externe si vyžaduje voľné soboty. Najprv treba to vyriešiť. Ostatne príde potom.

Ten personalista to bolo komu ?

Spravodlivé nie je vlastne ani jedno ani druhé ...

Jedy či jak sa volá s týma tigríma očáma

PS for All: Toto nieje téma ,,tomášove problémy so zamestnávateľmi" takže táto téma nemá taký zámer ako tie moje (tomášove problémy s....) takže si klidne aj vydiskutujte medzi sebou. Ako ste sa pekne začali vyprávat s tú personalistkú že čo robí podľa čeho trídí tí papíre a tak. Tak sa bavte aj medzi sebú. Toto je téma pre šeckých o práci a personalistike.

Zverejnené

Jedy si akurát ty v tom avatare :detektiv:

Teraz nie ale keby na napríklad vzali na budúci rok.

Kam a čo chceš ísť študovať?
Zverejnené

jezisikriste, ty si somar

na aku rit hovoris pri pohovoroch ze chces studovat, ked je to v oblakoch este...

ak je pre teba prioritou nove zamestnanie, tak robim vsetko preto aby som sa tam dostal, nie?

skor zmenis system v ktorom si, ako sa system prisposobi vopred tebe..zas az taky macher nie si, aby si si mohol dopredu diktovat podmienky

ja ked som si konecne nasla po materskej pracu tak povodne podmienky boli pracovny cas od 10-18 + dve soboty do mesiaca

do polroka som zamestnavatela presvedcila, ze mozeme mat v sobotu zavrete a prac. doba sa mi zmenila na prijatelnejsiu 9-17.

ale keby som si taketo podmienky davala dopredu tak sa so mnou ani nebavia :detektiv:

Zverejnené

Lebo mi to tak poradili na Professia Days ,,odborníci" tak som sa opýtal. Lebo v tej firme môžem byť aj o rok aj o dva. A keď pôjdem tak to bude aktuálne. Tak tak aj plánujem že ísť do česka za pás robiť mukla, je to to isté ako u nás len je viac peňazí. Zobrať nadčasy, na ubytovni len prespať, našetriť a potom sa dať trebárs aj na denné štúdium.

Axel Wers: A budem mať ešte lepší avatar. Kamoš mi tú fotku prerobil na svetelný ako neón úplne ako vo filme a zmenším to a vymením hu. A nemám presne pozreté že čo sa čím zaoberá tak sa rozhodujem. To si ja už skonzultujem. Mám na to své lidi.

Zverejnené

To si ja už skonzultujem. Mám na to své lidi.

tak si zozen ludi co ti najdu pracu, frajerku, skolu,... :(

Ty personalista: Chcem pracovat ale tak aby som mohol nevstevovat cez soboty vysoku skolu ako externy student teda okrem soboty som ochotny pracovat ktorykolvek den. Mas pre mna robotu?

:detektiv: :blink: :w00t: mas pre mna robotu? :niee: :doh: -_-

ano, komunizmus by ti vyhovoval, kedze by si sa nemusel o nic postarat, o nic snazit, a mal by si robotu

preco chces v praci vlastne napredovat? resp preco ti nestaci muklovina za pasom?

Zverejnené

Ale ešte stále si nepovedal, čo chceš ísť študovať. Trebárs aj na denné.

Zverejnené

Však neviem. Baví ma spoločnosť, ľudia, mestá regióny takže nejaké spoločenské vedy ale nemám konkrétne odbor. To si vyzistím čo by mi sedelo atď.

Zverejnené

na skole bude kopec ludi cielavedomejsich ako ty, pojdu si za svojim cielom aj cez mrtvoly...s tebou sa budu kamaratit len na to, aby vyuzili tvoje poznamky ktore pises na prednaskach, zatial co oni budu pretahovat spoluziacky na intraku..

zase bude vsetko na vine len nie ty...hnusni spoluziaci, spoluziacky co ta nechcu, profaci, co ta nenechaju prejst, lebo sa nebudes vediet vymotat z toho co sa naucis...

toto vazne nechces

Zverejnené

Vediet sa predat... Presne o toto ide v oboch pripadoch. Ci je to uspech na pohovore alebo u zien. Nezalezi na tom ako clovek vyzera ale ako sa vie predat. A kto sa nevie predat ma smolu. Za komunistov sa muselo pracovat a tym padom nasli robotu kazdemu a nemusel sa clovek predavat. Nie kazdy na to ma a preto povazujem komunizmus za spravodleivejsi ako tento divoky kapitalizmus.

Ty mne do personalistov nenadávaj, tupelo. Pre teba robotu nemám, aj keby som ešte personalistom bola. A hlavne nechápem, načo oznamuješ, že študuješ, keď si si ešte ani prihlášku nepodal. Šak sa zamestnaj, podaj prihlášku a potom ako ukážeš, že si dobrý pracovník, oznám, že ťa prijali. Skôr ti to umožnia, keď tam už si, než keď to vybalíš pri nástupe. Iné by samozrejme bolo, keby si už študoval...

A áno, vedieť sa predať. Ono to znie bombasticky, ale v skutočnosti to znamená len prejaviť chuť do práce a netváriť sa tak, že práca je pre teba apriori obťažujúca. Ak je, tak si to nechaj pre seba, inak to môžeš zabaliť...

A za komunistov sa nemuselo pracovať, ale byť zamestnaný a to je podstatný rozdiel. Ty chceš byť evidentne len zamestnaný...

PS for All: Ako ste sa pekne začali vyprávat s tú personalistkú že čo robí podľa čeho trídí tí papíre a tak.

:detektiv: :blink: :w00t: Jedy a opiáty, to si dobre zapamätaj, aj jody si zapamätá...

A tvoja úžasná predstava o práci personalistu ma načisto zabila, som pod stolom. :niee:

Zverejnené

Z temy Tomasove problemy s kockami tak niekto povedal nech skusi ist na Vojnu.

Tomas odporucam: Skus sa prihlasit do armady: 1/ Ziskas pracu 2/ Ziskas pat 3/ Ziskas sebavedomie 4/ Ziskas vodicak 5/ Ziskas moznost nauzit sa jazyk

Proste vidim tam iba same ziskas.

Fakt by som ti to podaril skusit nemas co stratit. A hlavne ziskas to SEBAVEDOMIE co ti tak treba aj pri kockach a baleni kociek ale aj pri pohovoroch...

Nesúhlasím. Podľa mňa má náš milý Horrorko sebavedomia, že by ho mohol rozdávať. Celý problém je iba v tom, že je nepochopiteľné, ako takého nadaného, všestranne šikovného, šarmantného a 130 menza-inteligentného chalana nikto nechce.

Ani ja tomu nerozumiem. Však už len jeho prítomnosť musí človeka nekonečne oblažiť.

Zverejnené

Počúvaj ty oblažená, šak mu ponúkni robotu. :detektiv:

Zverejnené

Však neviem. Baví ma spoločnosť, ľudia, mestá regióny takže nejaké spoločneské vedy ale nemám konkrétne odbor. To si vyzistím čo by mi sedelo atď.

Inde zas pises, ze nemas dovod vytiahnut paty z okresu. :detektiv:

Zverejnené

Inde zas pises, ze nemas dovod vytiahnut paty z okresu. :detektiv:

...zato ho ešte regióny baviť môžu... :blink:
Zverejnené

Mna tiez bavi jadrova fyzika ... aj ked o nej viem prd a zjavne to tak aj nadalej ostane.

Do CV to ale radsej nepisem :detektiv:

Zverejnené

To je fakt, písať do cv, že vieš prd, sa naozaj neoplatí. Ktovie, čo píše do cv horor... :detektiv:

Fiore a čo s ním na bicykli? DDD

Zverejnené

Ani ja tomu nerozumiem. Však už len jeho prítomnosť musí človeka nekonečne oblažiť.

Moja zlatá, jasné že nerozumieš. 130-menza nepustí!!! :niee: Ešte máš čo doháňať :detektiv:

Ale nateraz môžeš kľudne spávať, tu sa nejako znepokojovať a trpieť komplexami nemusíš,

iba teda, že by ťa prevalcovala empatia. :blink:

Zverejnené

Však neviem. Baví ma spoločnosť, ľudia, mestá regióny takže nejaké spoločenské vedy ale nemám konkrétne odbor. To si vyzistím čo by mi sedelo atď.

Podľa tohto by si mohol študovať politológiu alebo sociológiu, s konkrétnym zameraním na regionálne alebo sociálne politiky EÚ. Ale v tomto prípade musíš mať výborný všeobecný prehľad o danej problematike, ovládať angličtinu a bez problémov ovládať prácu s PC. A keďže som ťa za tých pár rokov stihol spoznať tak ti to moc neodporúčam, pretože podľa mňa ty ten výborný všeobecný prehľad o danej problematike nemáš, anglicky nevieš a z PC si za posledných 10 rokov nevieš odstrániť vírusy. Skôr by som ti odporúčal sa zamerať na nejakú odbornú školu, neviem z čoho si si robil maturitu, ale nebolo by odveci napr. sa vyučiť za automechanika, keďže ťa zaujímajú autá, a vermi, že tam by si sa so svojimi možnosťami a schopnosťami viac uplatnil ako v nejakej humanitnej vede.

...zato ho ešte regióny baviť môžu... :niee:

Čo je na tom zlé? K tomuto záujmu má najbližšie regionálna politika EÚ, pohľadaj si niečo o štrukturálnych a kohéznych fondoch EÚ a zistiš koľko miliárd pretieklo do jednotlivých regiónov Slovenska, vďaka ktorým sa mohlo postaviť alebo renovovať školy, vybudovať čističky odpadových vôd, vybudovať infraštruktúru atď. atď. A ak to bude spieť tým smerom ako to speje, tak aj Slovensko v budúcnosti bude "len" regiónom a nie štátom, takže ak ho zaujíma takáto oblasť, tak to má budúcnosť. Ale samozrejme na to treba mať aj mozgové bunky a tu sa to začína mierne zadrhávať :detektiv: :blink:
  • Pridať bod 2
Zverejnené

Axel, však ja som nenapádala regióny pre regióny. Elfant reagoval, že Tomáš nevytiahol päty z okresu, ale ja si myslím, že aj tak ho môžu baviť regióny. Hoci sa obávam, že netuší, čo to regióny sú...a tým sa dostávame k zadrhnutým mozgovým bunkám... :detektiv:

Zverejnené

Ale však v pohode :detektiv:

Ja som len narážal na to, že regionálna politika viac zasahuje do spoločnosti ako si ľudia uvedomujú, takže ak ho takáto oblasť baví, tak sa tam dá uplatniť. To že ho bavia regióny, neznamená, že musí vytiahnúť päty zo svojho. Žije v regióne Západné Slovensko, najmä na juhu je ešte stále čo rozvíjať. Ale samozrejme, nestačí len to, že "ho to zaujíma".

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov