Tomáš Zverejnené 3. Február, 2018 Autor Zverejnené 3. Február, 2018 Tak že treba ísť do Amazonu :thumbsup:Výplatná páska zamestnankyne tej spoločnosti: Takúto sumu som v živote nemal ani v hrubom...
lopata555 Zverejnené 4. Február, 2018 Zverejnené 4. Február, 2018 Tipujem, že tam vydržíš maximálne tri dni ... 3
Tomáš Zverejnené 4. Február, 2018 Autor Zverejnené 4. Február, 2018 Pozor ešte som stále v tej BAZ-ke teda Volkswagene a už tretí týždeň. Bez prúseru. Na zmluve mám 830 v hrubom tak predpokladám že to bude menej ako v amazone čo hentá dostala... Kedysi sa tam vraj výrábali rapidečky. Zatiaľ sa tam nechystám. Saša tam už ťahá tretí mesiac a Jana sa tam tiež chystá. Počkám akú výplatu bude mať ona a samozrejme sa opýtam ako to tam vyzerá, či je ťažká práca (tým nemyslím fyzicky ale či je zvládnuteľná) akí ľudia sú tam. Či to je s tými juhošmi pravda a tak. U Marcely v bare majú balkán párty každú sobotu čo vravela aj Martina aj Natália a tí určite nepracujú v skrachovanej niklovke alebo v IDC holdingu...
doll Zverejnené 4. Február, 2018 Zverejnené 4. Február, 2018 A však za akých podmienok jej prišla taká suma na účet?Zaujíma Ťa aj to alebo znova len slepo vidíš obnos peňazí a už hikas?
Tomáš Zverejnené 4. Február, 2018 Autor Zverejnené 4. Február, 2018 To nepovedala. Ale ani nenadávala že ťahala kopu nadčasov alebo niečo také. Nech sa ku všetkému vyjadrí axel. Najlepšie odhaduje moju realitu.
Populárny príspevok. member2793 Zverejnené 5. Február, 2018 Populárny príspevok. Zverejnené 5. Február, 2018 Tak že treba ísť do Amazonu :thumbsup:Rozhodne! na rozdiel od zvyšku fóra, ti prácu v Amazone určite odporúčam, pochopil som presne o čo tu/ti ide...ale začnime poporiadku: momentálne máš zamestnanie s platom zhruba raz takým ako si mal v tej dedinskej SBS a podstatne lepšími pracovnými podmienkami - prácu zvládaš a stíhaš, nikto ti pri práci nesťahuje gate, ani po tebe nehádžu matice, + neviem čo všetko ešte ti robili v predošlých zamestnaniach... dokonca si aj cestou do/z práce stihneš aplikovať niekoľko dávok mozgových anestetík v podobe nasprostastých TV seriálov. čiže dá sa konštatovať, že v terajšej situácii sa vlastne nemáš na čo sťažovať. no a v tom je práve ten hlavný problém, že Tomáš? za posledných 10 rokov tvojho života, sa závidenie iným, a večné sťažovanie na všetko, stalo tvojim zmyslom života. a keď sa teraz nemáš na čo sťažovať, tak tvojmu životu zrazu chýba nejaká náplň, a potrebuješ zmenu, aby si mal znovu o čom písať. lebo v tvojich dvoch témach to v poslednom čase otíchlo, a nejakých 170 strán, ktoré spolu majú tvoje témy, sa ti zdá málo. tak preto ťa tak láka Amazon...no smelo do toho! pomiešať tri sorty jabĺk v zelovoci, a dopliesť dve objednávky na dvere takým spôsobom, že kvôli tomu musia stopnúť linku v zacvakávarni dzindzíkov, to nedokáže len tak hocikto, na to treba mať Talent! a Amazon s XY tisícami skladových položiek + ZY tísicami denne vybavených objednávok, je vlastne ideálne prostredie pre logistika tvojho formátu - rýchlu prácu pod tlakom a stresom, s veľkým množstvom rôznych položiek, predsa zvládaš ľavou zadnou, že?Lopata má pravdu, vydržíš tam max tri dni! pôvodne som chcel napísať týždeň, ale tri dni bude práve doba, počas ktorej prídu reklamácie prvých troch tebou vybavených objednávok - to bude vtedy, keď Predstavenej kláštora doručia leporelá s Mackom Pu, do materskej školy dodá kuriér sadu pomôcok pre Sado/Maso, a Domine v bordeli doručia Jednotný Katolícky spevník :D o ďalších reklamáciach sa už dozvedieť nestihneš, lebo už budeš z Amazonu spoľahlivo vonku. a o to predsa celý čas ide, zase sa bude dôvod sťažovať sa na nespravodlivý život, zlú robotu a neviem čo ešte všetko... takže máš pravdu: treba ísť do Amazonu!!! 6
Tomáš Zverejnené 5. Február, 2018 Autor Zverejnené 5. Február, 2018 Počkať poďme na to takto. Saša obyčajná dedinská polocigánka s tromi deťmi, nemá maturotu, nevie žiaden svetový jazyk, počítač videla maximálne tak z piatich metrov a ťahá tam už tretí mesiac. Moja otázka znie: Ako to robí? Ako je možné jej to ide a napriek tomu čo sa o amazone všade šíri ona je nadmieru spokojná? Viac ako v predošlých prácach kde tiež len robila najposlednejšie pozície v nejakých fabrikách. Tam je technika, všetko ti systém napovie len ideš podľa manuálu. To s tými jablkami nemá nič spoločné kde som nemal žiadne etikety, skenery, nič k dispozícii a ja sa do ovocia vôbec nevyznám nieje to moja parketa. Nerozoznám ani marhulu od broskyne. Pre mňa je to rovnaké ale keby to bolo označené tak by som vedel. Aj dvere že som naložil zlé obkednávky nič dokopy sa nestalo len nebolo dobre nasekvencované poradie a tak sa zastavila linka kým sa to nenasekvencovalo znovu a plán sa vyrobil tak či tak. Ale ostaňme pri otázke. A Saša to zvláda tak ja prečo nie? Veď aj Janka tam už tento týždeň ide.
member2793 Zverejnené 5. Február, 2018 Zverejnené 5. Február, 2018 tak ešte raz a pomaly - prečítaj si pozorne predposledný odstavec môjho predošlého príspevku, a potom skús odpovedať ako budeš zvládať prácu v strese s XY položkami, keď si nezvládol ani dokladanie jabĺk v zelovoci s pomerne pokojným tempom roboty... ja sa nepýtam ako to zvláda nejaká Saša, pýtam sa, ako to zvládneš ty! lebo mne to fakt nevychádza na iné, ako na to, že si momentálne v pozícii tej povestnej kozy, ktorej je už príliš dobre, tak hľadá nejaký vhodný ľad, na ktorom by si zatancovala... 1
Darkman Zverejnené 6. Február, 2018 Zverejnené 6. Február, 2018 Počkať poďme na to takto. Saša obyčajná dedinská polocigánka s tromi deťmi, nemá maturotu, nevie žiaden svetový jazyk, počítač videla maximálne tak z piatich metrov a ťahá tam už tretí mesiac. Moja otázka znie: Ako to robí? Ako je možné jej to ide a napriek tomu čo sa o amazone všade šíri ona je nadmieru spokojná? Viac ako v predošlých prácach kde tiež len robila najposlednejšie pozície v nejakých fabrikách.Asi tak, ze obycajna polociganka s tromi detmi sa vie lepsie obracat v praci, ako ty.
Tomáš Zverejnené 6. Február, 2018 Autor Zverejnené 6. Február, 2018 Povien to ináč. Niesom v Amazone aj keď som tam už druhý januárový týždeň mohol byť. Kľudne som mohol ísť ale poviem vám celé ako to bolo: Ešte pred vianocami ako som odišiel z learu (firma s tými agresívnymi cigánmi) som si už hľadal zamestnanie. Za minimálnu mzdu by som sa zamestnal kdekoľvek v našom meste a nemusel by som cestovať atď. Ale keďže som sa odpálil tou kreditkou ktorú som vlastne ani nepotreboval tak už musím ísť nad minimálku a nekvalifikovaná práca je lepšie platená len v zahraničí a v okolí hlavného mesta a vraj aj v amazone a teraz som to videl aj na vlastné oči. Neveril som tej výplate preto lebo na mieste kde sa amazon nachádza sú bežné 400 eurové platy. No ale nie tom som chcel ale že na teletexte bol inzerát na dve automobilky Volkswagen a Peugeot. Volal som všade a všade by ma aj zobrali ale že až po sviatkoch (keby neboli sviatky tak nemusím ani na úrad práce) v tej dobe som bol na nábore do Amazonu kde ma prijali s tým že nástupy a podpisy zmlúv budú v januári. Tak mi neostalo nič iné ako evidovať sa na ÚPSVAR a čakať. Prišiel január a najprv mi volali z Peugeotu že na akú zmenu chcem ísť lebo majú klasickú že cez týždeň za 650 alebo je taká špeciálna víkendová že sa pracujú nejaké 12-ky od piatka do pondelnajšieho rána a cez týždeň voľno za 450. Tak som im povedal že čakám ešte nejaké ponuky ale ozvem sa keby dačo. Vtedy som ešte nevedel pravdu že koľko sa naozaj zarába v amazone. Medzitým sa mi ozval Volkswagen že pozajtra sa mám dostaviť do tej a tej budovy na ulici Jána Jonáša za 830. Tak som s tým súhlasil. Ale hneď ďalší deň mi volali z Amazonu že mám sa dostaviť na podpis zmluvy (ale na nábore povedali že 4,60 na hodinu a keď som si to vynásobil tak mi vyšlo niečo cez 700 a majú strhávať za dopravu) tak som si povedal veď to nebude ani 600 tak som povedal že už mám lepšiu ponuku. Tak som vlastne kvôli Volkswagenu odmietol nástup do amazonu. Keby VW nezavolá tak už idem do Amazona. Takže to boli všetko náhody okolnosti a tesnotky. Čo ponúkli vo VW? Tých 830 vraj aj nejaký nástupný bonus čo po častiach vyplatia k mzde, pol roka zadarmo dopravu takže to že som každý deň v Btatislave ma prakticky nič nestoji. Takže ak to zhrnieme tam kde momentálne som mi vychádza že je najlepšie a keby neexistoval amazon ani nepochybujem lebo napríklad u nás DHL-ka dáva 520. A v Samsungu som uz dlho nebol ani len na brigade takze neviem ako to tam teraz vypada. Ten nas co je v Galante nie ten odchadza ale ten Voderadsky pri Trnave co je. Nas ostava tak aj tam este hocikedy mozem ist. Naposledy tam bolo 480 v hrubom. Ale mozno sa to uz pomenilo. Ale ci smerom hore je otazne kedze uz viac ako polovica pracovnikov su cudzinci a ti su tam prave preto ze slabo zaplatia.
Sniper Zverejnené 7. Február, 2018 Zverejnené 7. Február, 2018 Niesom v Amazone aj keď som tam už druhý januárový týždeň mohol byť. Kľudne som mohol ísť Dobre. Nemusíš sám seba v kuse presviedčať, a ani nás, aký si ty nenahraditeľný a ako sa firmy o teba do krvi bijú. Prestaň stále dookola tárať jak pokazená platňa o tom Amazone, zdvihni riť a všetkým ukáž ako tam budeš normy trhať.
doll Zverejnené 7. Február, 2018 Zverejnené 7. Február, 2018 Vidíš výplatnú pásku na sumu, ktora ani len netusis za akých podmienok bola vyplatena, Tebe ponúkali 4,60 a strhavanie dopravy. V totale by si bol na Tom horšie.Teraz máš vyššiu mzdu, benefity a pohodu. Wtf?!?!?Čo Ťa tam láka? Potencionálne vyšší zárobok, ktorý má niekto na páske? Ty naozaj vyhladavas problémy.Chces byť chudobný, chces byť nevzdelany, chces byť sikanovany. Tak si buď...
game Zverejnené 7. Február, 2018 Zverejnené 7. Február, 2018 ... a na toto som skutočne zvedavá. Tomáš je nerozmýšľajúci pruďas, niečo mu preletí cez nos a bude schopný zasa si dosrať dobrú prácu, zaučenie, relatívne dobrý plat aj s benefitmi, ... možnosť trochu niekam postúpiť, konečne..... bez rozumu. teraz je až na prasknutie vyštengrovaný tou odfotenou výplatnou páskou z Amazonu... ajaj, nešťastie hotové. ale to som chcela:všetci do jedného ho tu od Amazonu odrádzame, Amazon nie je dobrý zamestnávateľ, Amazon má zlý chýr, sťažnosti zamestnancov po celom svete, všetci mu predpovedáme, že to nie je práca pre neho, nebude stíhať, zvládať a nevydrží to tam dlhšie - maximálne do týždňa... ale videl výplatnú pásku nejakej Saši, a Tomášovi sa práve robia kruhy pred očami ako v animovanej rozprávke o chipmunkoch z Rýchlej roty tomu tučnému potkanovi, keď videl syr.
Tomáš Zverejnené 7. Február, 2018 Autor Zverejnené 7. Február, 2018 Už sa na to nemôžem pozerať aké blbosti robím tak s prepáčením musím opäť napísať v druhej osobe: To čo napísali doll a game si prečítaj 100x! A keď to nebude stačiť tak aj 150x! Okrem toho Volkswagen je jeden z najnormálnejších zamestnávateľov z tejto "muklovskej" kategórie. Tá firma je tu už cez 20 rokov, stále sa rozširuje, nevyzerá to tak že by sa chystala v blízkom horizonte odísť do tretích krajín. Tak sa pochlap a môžeš mať zamestnanie minimálne na 20 rokov! Veď si chcel lámať rekordy v dĺžke pracovných pomerov. Teraz máš možnosť. Nikto ťa odtiaľ nevyháňa. Tak ostaň vo volkswagene a opusti túto tému. Ďakujeme.
chlapeczjuhu Zverejnené 7. Február, 2018 Zverejnené 7. Február, 2018 Už sa na to nemôžem pozerať aké blbosti robím tak s prepáčením musím opäť napísať v druhej osobe: To čo napísali doll a game si prečítaj 100x! A keď to nebude stačiť tak aj 150x! Okrem toho Volkswagen je jeden z najnormálnejších zamestnávateľov z tejto "muklovskej" kategórie. Tá firma je tu už cez 20 rokov, stále sa rozširuje, nevyzerá to tak že by sa chystala v blízkom horizonte odísť do tretích krajín. Tak sa pochlap a môžeš mať zamestnanie minimálne na 20 rokov! Veď si chcel lámať rekordy v dĺžke pracovných pomerov. Teraz máš možnosť. Nikto ťa odtiaľ nevyháňa. Tak ostaň vo volkswagene a opusti túto tému. Ďakujeme. GRATULUJEM, DOSIAHOL SI ABSOLUTNY VRCHOL TRAPNOSTI.
Sniper Zverejnené 7. Február, 2018 Zverejnené 7. Február, 2018 Už sa na to nemôžem pozerať aké blbosti robím tak s prepáčením musím opäť napísať v druhej osobe: Je jedno v akej osobe to píšeš, stále to píše rovnaký blbec :) Zajtra ti Saša odfotí čo si kúpila v bufete a zas tu budeš kotkodákať o Amazone.
member2793 Zverejnené 7. Február, 2018 Zverejnené 7. Február, 2018 ešte sa vrátim k výplatnej páske z Amazonu, čo je z nej Tomáš doteraz v tranze ... nevieme či mala nejaké nadčasy, bonusy, atd ... účtovník by vedel z tých čísiel viac, ale aj ako laik /v účtovníctve/ som si všimol, že tá slávna Saša tam má daňový bonus na decká 85€ - čiže Tomáš by za rovnakých podmienok nemal v čistom 800€, ale len 715 ... ale to sú pre neho zrejme nepodstatné detaily, lebo keď Saša mala 800, tak určite by toľko dostal aj on :D a ešte doplním, neviem teraz narýchlo nájsť kde Tomáš písal nástupný plat v terajšej robote, ale čosi sa mi marí že tuším 830 v hrubom - slečna Saša má v Amazone na výplatnej páske 800 v hrubom, aj to asi s nadčasmi ... takže áno, Tomáš by si odchodom do Amazonu určite polepšil :smilieee: 1
chlapeczjuhu Zverejnené 8. Február, 2018 Zverejnené 8. Február, 2018 Tak že treba ísť do Amazonu :thumbsup:Výplatná páska zamestnankyne tej spoločnosti: Takúto sumu som v živote nemal ani v hrubom... Lol, 26.1 som sem napisal toto: "Mam divny pocit ze o tri tyzdne max. tu budeme citat ako odtial odchadza a podlozi to 1000 dovodmi preco je to tak.Je to obycajny spekulant." Trafil som to uuuuuplne presne. 3
Tomáš Zverejnené 9. Február, 2018 Autor Zverejnené 9. Február, 2018 čiže Tomáš by za rovnakých podmienok nemal v čistom 800€, ale len 715 a ešte doplním, neviem teraz narýchlo nájsť kde Tomáš písal nástupný plat v terajšej robote, ale čosi sa mi marí že tuším 830 v hrubomPozor to je v čistom! Pozrite si to poriadne. Je to mzda poukázaná na účet teda už strhnuté gastráče atď. Jasné že má bonus na deti to mi aj vravela že 80€ tak mi to aj písala v messengri že dostala 720€ v čistom (čo je stále suma ktorú som ja nikdy nemal. A dodala že preto je tam 800 lebo má bonusy. Nahodil som do mzdovej kalkulačky mojich presnejšie 834€ a vyšlo toto: A potom by ma ešte zajímalo ako je to s tým klamaním o náboroch a či je to vôbedz v medziach zákona takto zavádzať ľudí ako to spravila tá agentúra čo ma zamestnala vo Volkswagene? Pozrite si obrázok kde som vám odfotil inzerát na teletexte na ktorý som reagoval a pod tým pracovnú zmluvu kde je tá suma podstatne nižššia. Dalo by sa to posunúť ako podnet úradom za závadzanie?
Darkman Zverejnené 9. Február, 2018 Zverejnené 9. Február, 2018 A co ked si ju nikdy nemal? Moju vyplatu si tiez nikdy nemal, tak ides teraz robit programatora, ci co? Pred rokom si tu plakal, ze by ti stacilo mat viac ako minimalku, to teraz mas. Este k tomu robotu, kde zatial nemas problemy a stihas, tak prestan vymyslat a zavidiet druhym.
Tomáš Zverejnené 9. Február, 2018 Autor Zverejnené 9. Február, 2018 Počkaj ale príspevok som upravil. Ide aj o to že ma oklamali a oklamali aj celú verejnosť!
Sniper Zverejnené 9. Február, 2018 Zverejnené 9. Február, 2018 dostala 720€ v čistom (čo je stále suma ktorú som ja nikdy nemal Ano, poľutuj sa. A poriadne a ešte raz. Pozrite si obrázok kde som vám odfotil inzerát na teletexte na ktorý som reagoval a pod tým pracovnú zmluvu kde je tá suma podstatne nižššia. Dalo by sa to posunúť ako podnet úradom za závadzanie? Môžeš napísať doporučený list na Inšpektorát práce, Úrad práce, Vláde SR a aj prezidentovi. Asi fakt nemáš čo robiť. A kedy nastupuješ do toho Amazonu? Či tu budeš zase na 300 stranách o tom len kotkodákať ako je tam Saše super?Ide aj o to že ma oklamali a oklamali aj celú verejnosť! Ano nehorázna spravodlivosť voči tvojej osobe, strašne ťa klamú všade kam sa pohneš, okamžite tam daj výpoveď a ťahaj už do toho Amazonu lebo ma nasereš!!!!
Darkman Zverejnené 9. Február, 2018 Zverejnené 9. Február, 2018 Počkaj ale príspevok som upravil. Ide aj o to že ma oklamali a oklamali aj celú verejnosť!Podpisal si zmluvu, na ktorej ta mzda, ktoru mas, dobrovolne? Sedit tvoja mzda s tym, co mas zmluve? Ak ano, tak ta nema preco nejaky teletex zaujimat (som netusil ze to dnes este niekto vyuziva :D ), horsie podmienky si podpisal dobrovolne.
game Zverejnené 9. Február, 2018 Zverejnené 9. Február, 2018 dnes som mala niekoľkokrát cukanie napísať sem, že podľa mňa teraz Tomáško buď napíše, že už je v Amazone a práve premýšľa, ako zdôvodniť, prečo v tom Amazone je...Tomáš, keď robíš cez agentúru, nepozeraj teletext... pozeraj google na internete a hľadaj čerstvé informácie a informácie od zamestnancov tej ktorej firmy...každá agentúra si strháva za každého zamestnanca, z toho žijú, a kráľovsky,tie vysoké platy sú zvyčajne uvádzané ako tie s bonusmi, príplatkami, nočnými a kdečím... aj Amazon uvádzal vyššie platy aj Jaguár aj každý zamestnávateľ, ktorý lanári zamestnancov... to už predsa dávno vieš. nikto ťa neoklamal - máš to určite kdesi v pracovnej zmluve, to je jedna vec,druhá vec je, že ty predsa nemusíš zastať, budeš pracovať, budeš pracovať dobre, bude na teba spoľah, vždy môžeš o kúsok postúpiť alebo ti môžu niečo pridať...alebo nie, to ja neviem. ale ty nikdy neprečkáš to začiatočné obdobie, prichádzaš a odchádzaš zo zamestnaní ako severný vietor, nikdy nevieš, čo je v tom zamestnaní o rok, napríklad. ty máš namyslený teraz Amazon, lebo Saša, a budeš robiť možné aj nemožné, aby si zdôvodnil, prečo chceš okamžite do Amazonu... Tomáš... nepôjde to. vystríhame ťa už všetci, niekto vážne, niekto ironicky, niekto už s nervami... ale nemáš na Amazon, chlapče.neposer si to zasa. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz