Tomáš Zverejnené 22. Jún, 2016 Autor Zverejnené 22. Jún, 2016 Ked sa mi podari byt pri PC niekde tak sa na to pozriem. Z mobilu mi ten link nefunguje vypisuje nieco o chybe s APN ked na to kliknem. Bola by to suprovina aj keby tych 500 v cistom plus gastrace, tricka usetrena na cestu. Ak ma tam zoberu tak garantujem ze do jesene budem mat 150 kil a prostitucii pribudne novy stamgast...
lopata555 Zverejnené 22. Jún, 2016 Zverejnené 22. Jún, 2016 Ja mám nápad Tomáš. Čo takto robiť Sumo bojovníka? Ale to by si mal mať ešte lepší cieľ ako chabých 150kg ... snaž sa
Tomáš Zverejnené 22. Jún, 2016 Autor Zverejnené 22. Jún, 2016 Mat tvoje zivotne ciele....Nemusi to byt uplne pravda ale prisiel som na to ze vlastne mne je ten vyssi plat zbytocny kedze jeho zvysenie by len zvysilo trzbu fastfoodov takze peniaze minute na hluposti = nepotrebne peniaze. Ja mam pocit ze moj problem nieje v tom ze malo zarabam ale v tom ze stale musim nariekat a lutovat sa... Vlastne tie peniaze tym padom ani nepotrebujem. Viete to je take ze zvysite decku vreckove, a ono si namiesto jednej zmrzliny kupi dva. Takze vlastne plytva a tym padom na nic rozumne ich nevyuzil tak to znamena ze ich ani nepotrebuje. Ak by si kupovalo nadalej jednu zmrzlinu a ostatne dalo do prasiatka tak by to malo vyznam... Ale to uz patri do temy o peniazoch a mzdach. Lepsia praca neznamena iba lepsi plat. Moze clovek vymenit zamestnavatela aj kvoli kolektivu, lepsiemu dochadzaniu atd.
game Zverejnené 22. Jún, 2016 Zverejnené 22. Jún, 2016 Tomáš, teóriu ovládaš ...... jediný rozdiel je v tom, že si použil príklad rozmaznaného decka a vreckového ... a ty si dospelý 35 ročný chlap s platom, z ktorého často musia vyžiť rodiny a matky s deťmi, s mlsným jazykom a bez jediného ušetreného centu. teraz ale neviem: znamená to asi, si myslím, že tá práca zrejme aj tak nebude pre teba : )
doll Zverejnené 22. Jún, 2016 Zverejnené 22. Jún, 2016 ... jediný rozdiel je v tom, že si použil príklad rozmaznaného decka a vreckového ... a ty si dospelý 35 ročný chlap Dospely???? Chlap???Nie som si ani jednym, ani druhym ista.Poznam jednu 11 rocnu slecnu, ktora chodi poctivo k svojmu ujovi /mojmu kamosovi/ kazde leto na prazdniny a celych 30eur ktore si za prazdniny zarobi si posuva na dalsie prazdniny, a bezia jej aj uroky :agree: Tomas nerozmysla, on si neuvedomuje ze s vyssim prijmom pridu ine moznosti.Raz darmo :) 1
Adela2410 Zverejnené 12. Jún, 2017 Zverejnené 12. Jún, 2017 To je pravda. Takýto všelijakí opravári, alebo čo robia plastové okná a všeličo podobné veľmi dobre zarábajú. Tam sa je tiež ťažko dostať. Tak bolo to myslené všeobecne. Nielen kancelária ale hocijaká lepšia robota. Napríklad sú fabriky ako Bosch a pod. kde dobre platia aj za prácu pri linke. Len ako sa tam dostať? To niesu výmysly ale realita. Podrobnosti si môžete o tomto si môžete prečítať v téme: Ako bojovať so zamestnávateľmi.Realita je taka ano ze ide sa do prace kde zaribis brgadne na den 10 euro s tym suhlasim a su zavody lde zarobit sa da par eur a clovek sa narobi ako otrok aj ked bide mat clovek tych 1000 eur aj to je malo ale inde nezarobi ako 700 euro ale to uz su peniaze ze su zasluzene t ...
Adela2410 Zverejnené 14. Jún, 2017 Zverejnené 14. Jún, 2017 Potrebujem radu a pomoc poradte mi aka praca je fobra v Bratislsve kde dobre zarobim potrebujem zarobit na daky podnajom poradte mi o mejskej praci ...
Sniper Zverejnené 14. Jún, 2017 Zverejnené 14. Jún, 2017 Skús Volkswagen, síce teraz tam štrajkujú, ale zarobiť sa tam dá. A čo by si vlastne chcela robiť? Keďže si nenapísala aké máš vzdelanie, prax a skúsenosti, predpokladám, že ambície máš na všetko, od upratovacích služieb po post premiérky.
Adela2410 Zverejnené 14. Jún, 2017 Zverejnené 14. Jún, 2017 Robila som uz upratovacie sluzby potom pomocnu silu v kuchyni a take obycajne veci mam iba zakladne vzdelanie neviem kde si najst daku pracu chcem ist skusit do Galanty do samsungu vraj je tam dobre takze neviem ako tam je vibec ale vyskusat chcem
Tomáš Zverejnené 3. Júl, 2017 Autor Zverejnené 3. Júl, 2017 Ked neobratny clovek bez vzdelania co nic nevie a da otazku ako si najst lepsiu pracu, co mu na to povedat? Sam zo svojich skusenosti viem ze takyto clovek sa uplatni len v regione kde praca hlada ludi a nie ludia pracu. Lebo niekde kde je 20% nezamestnanost este aj na pozicie ktore obvykle robim si vyberu jedneho z 20! Ja mam fakt len stastie ze zijem kde zijem lebo inde by som bol v kategorii nezamestnatelny clovek. Tam je kamen urazu. Sikovny a vzdelany clovek sa zamestna vsade aj na vychode ci na gemeri. Ten sa presuva na zapad len preto by sa mohol este viacej realizovat. To len obycajni manualni pracovnici tvrdia ze ma zapade ci zahranici je lespie lebo aj tieto prace su lepsie zaplatene alebo potrebne (na vychode su tie pozicie plne obsadene).
Sniper Zverejnené 23. Júl, 2017 Zverejnené 23. Júl, 2017 teraz je teraz bola som v galante hladat si pracu pohovor ma byt v utorok o devistej tak dufam ze bude ok a zoberu ma Pfúúú, robíš si opatrovateľský kurz, do Nemecka sa chystáš, k tomu ešte robota v Galante, však ty musíš byť na roztrhanie :o 2
Adela2410 Zverejnené 23. Júl, 2017 Zverejnené 23. Júl, 2017 Bi do nemecka sa nejde neuribila som skusky bolo to tazke s tou nemcinou tskze sa nejde a co sa tyka galanty tam ano tam pojdem
Tomáš Zverejnené 24. Júl, 2017 Autor Zverejnené 24. Júl, 2017 uz bajna povest krajov BA/TT s lahkostou najst si pracu konci. Jednoduche pozicie kam davali najvacsie (domace) nemehla, zahlcuju gastarbaitri. Este pred dvoma tyzdnami zufalo hladali zamestnancov, ze staci prist a ste prijaty! Zrazu prislo 300 gastarbaitrov a uz to zrazu neplati! Uz su navelko ze poslite si mail atd.
Sniper Zverejnené 24. Júl, 2017 Zverejnené 24. Júl, 2017 Takže konkurencia ti rastie závratnou rýchlosťou. Aby si nakoniec neskončil zase SBS za tristopadesát mesačne.
Darkman Zverejnené 17. August, 2017 Zverejnené 17. August, 2017 Tak ja si momentalne hladam lepsiu pracu. Hodil som CV na profesia.sk a odvtedy si musim vypinat telefon, lebo stale nejaky headhunter zhana. Za dva dni mam na buduci tyzden naplanovanych 7 pohovorov a v mailoch dalsich +-20 ponuk. Joooj, a keby tomasko tusil kolko kebabov si budem moct dovolit za ten plat co si idem pytat. :D :D 1
Sniper Zverejnené 17. August, 2017 Zverejnené 17. August, 2017 Ale však aj Tomáš chce toľko zarábať, len spoločnosť a žgrloši podnikatelia mu to nechcú umožniť!
Tomáš Zverejnené 17. August, 2017 Autor Zverejnené 17. August, 2017 Takže konkurencia ti rastie závratnou rýchlosťou. Aby si nakoniec neskončil zase SBS za tristopadesát mesačne. Vyzerá to tak. Dnes som sa pohádal s kolegami. Lepšia práca neznamená len lepšie platovo, ale aj lepší kolektív, lepšia robota samotná. Keď som robil na stavbe s pankáčmi, cigánmi, starými alkoholikmi, som sa nehádal tolko ako s hentými pri linke. Dobre sme sa povadili, kričali po sebe a povedal som im keď sa vám nelúbi zajtra neprídem a hotovo. Doprajem im nech tam majú juhošov, balkáncov lebo do nich raz rypnú a zapichne ich nožom. 4
Darkman Zverejnené 18. August, 2017 Zverejnené 18. August, 2017 No to si im to nandal :D Ale ty aj tak zajtra dojdes so stiahnutym chvostom, lebo, kde inde by si isiel?
Sniper Zverejnené 18. August, 2017 Zverejnené 18. August, 2017 Keď som robil na stavbe s pankáčmi, cigánmi, starými alkoholikmi, som sa nehádal tolko ako s hentými pri linke. No tak už aspoň vieš, kam patríš. A kvôli čomu ste sa tak pohádali? Robil si najpomalšie? Ale ak stíhaš normy, tak by si sa mal poradiť s tímlídrom, jednoducho mu povedz, že chceš preložiť na inú linku alebo k inej partii. Problém môže byť aj v tom, že na súčasnom mieste si sa proste nepohodol s určitými typmi ľuďmi. To sa stáva.
Vilma Flinstonova Zverejnené 18. August, 2017 Zverejnené 18. August, 2017 no dark, s tvojím vzdelaním, tvojími znalosťami, špecializáciou, charizmou a ešte ani vek nie je zanedbateľný, sa nečudujem a vlastne nič iné by som ani nečakala, len že sa o teba budú trhať. Klobúk dolu.Ale až sa takto o teba budú trhať aj vtedy keď budeš mať nad 60, tak potom nieželen snímem klobúk, ale sa ti aj pokloním, keď ešte budem medzi živými a budem zohnutiaschopná :)
Darkman Zverejnené 18. August, 2017 Zverejnené 18. August, 2017 Popravde, cudoval by som sa, keby sa trhali ;) Ved vieme ako to je a neviem ci sa to zmeni.Ja som to videl na svojej mame, odbornicke, kde mala velky problem si najst pracu. A to nie v 60, ale okolo 50. A teraz, ked ma ist do dochodku ju zas vsemocne presviedcaju aby zostala, ze najst nahradu je tazke a za jej plat v podstate nemozne.
Sniper Zverejnené 18. August, 2017 Zverejnené 18. August, 2017 Ono je to aj tým, že čím ďalej, tým viac ľudia chýbajú na trhu práce a tento trend bude pokračovať. Ešte pred pár rokmi nebolo toho allaha, čo by mi zareagoval na CV, aj keď som poslal a teraz mi zvyknú chodiť ponuky samé od seba. Raz za čas aj zájdem na pohovor povyprávať sa :zubiska:
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. August, 2017 Zverejnené 19. August, 2017 ...Ved vieme ako to je a neviem ci sa to zmeni.Ja som to videl na svojej mame, odbornicke, kde mala velky problem si najst pracu. A to nie v 60, ale okolo 50. ... to poznám. teraz už sa nemusí písať rok narodenia do CV, ale ved nie sú mechom bachnutí, podľa rokov ukončenia štúdií a praxe si to ľahko spočítajú a ak niekto príde o prácu pár rokov pred penziou, je to takmer nemožné niečo adekvátne si nájsť.Hoci niektoré firmy už prišli na to, že mladosť a dravosť nie je všetko, ale aj skúsenosť a nadhľad majú svoju cenu.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz