bloodrayne Zverejnené 21. November, 2010 Zverejnené 21. November, 2010 Ahojte, poprosila by som niekoho aby mi poradil. Chcem priatelovi kupit na vianoce hernu mys, spominal ze by to bolo fajn, ale vobec sa do toho nevyznam. je toto dobra mys a primerana cena? http://www.alza.sk/logitech-mx518-1800dpi-d122002.htm Diky <_<
0 tomassi Zverejnené 21. November, 2010 Zverejnené 21. November, 2010 ja by som skor isiel do bezdrotovej
0 Darkman Zverejnené 21. November, 2010 Zverejnené 21. November, 2010 To je dobra myska a velmi oblubena medzi profi hracmi. Takze dobra volba <_<
0 Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 21. November, 2010 Zverejnené 21. November, 2010 Co znamena maximalne zrychlenie?
0 bloodrayne Zverejnené 22. November, 2010 Autor Zverejnené 22. November, 2010 ja by som skor isiel do bezdrotovej mam nejake skusenosti s bezdrotovymi, aj ked nie s logitech, ale zda sa mi, ze to nereaguje nejak presne. mna by to pri hre dost otravovalo
0 Darkman Zverejnené 22. November, 2010 Zverejnené 22. November, 2010 Co znamena maximalne zrychlenie?Budem len hadat, ale asi ide o zrychlenie, pri ktorom je este mys schopna drzat tempo s tvojou rukou. Pri vyssom zrychleni uz bude kurzor akcelerovat pomalsie ako tvoja ruka. Inak povedane, ako rychlu zmenu pohybu je mys schopna verne zreprodukovat. mam nejake skusenosti s bezdrotovymi, aj ked nie s logitech, ale zda sa mi, ze to nereaguje nejak presne. mna by to pri hre dost otravovaloNa bezdrotove sa vykasli, u hernej mysky su dolezitejsie vlastnosti ako to ci ma/nema kabel. Kvalitna bezdrotova herna myska by ta vysla 3x tolko, prave preto co pises, musi to mat rychlost a vahu kablovej mysky.
0 tomassi Zverejnené 22. November, 2010 Zverejnené 22. November, 2010 aha tak ja ako konzolový hráč som s týmto vôbec nepočítal
Otázka
bloodrayne
Ahojte, poprosila by som niekoho aby mi poradil. Chcem priatelovi kupit na vianoce hernu mys, spominal ze by to bolo fajn, ale vobec sa do toho nevyznam. je toto dobra mys a primerana cena?
Diky <_<
Top Posters For This Question
2
2
2
1
Najaktívnejšie dni
Nov 21
4
Nov 22
3
Top Posters For This Question
Darkman 2 príspevky
tomassi 2 príspevky
bloodrayne 2 príspevky
Mgr. L.E.G. von Trips 1 príspevok
Najaktívnejšie dni
Nov 21 2010
4 príspevky
Nov 22 2010
3 príspevky
6 odpovedí na túto otázku
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz