xenocide Zverejnené 5. Október, 2011 Zverejnené 5. Október, 2011 Ale v podstate - ako inac to mohlo byt? Radicova je kompromisny kandidat, nebola vybrana a zvolena kvoli svojej silnej osobnosti, ci neotrasitelnemu postaveniu v politickej scene. Vybrali ju, pretoze najmenej vadila. Prirodzene, keby bola silny politik, s pevnym postavenim v vlastnej strane, ktora by ziskala nespochybnitelnu vacsinu v parlamente...tak by mohla byt kludne prirovnana k Orbanovi ci Ficovi. Pripadne len v inom ideologickom garde. Ale mala by svoje nazory, tie by silou presadzovala, nenechala sa odporcami zviklat, pripadne odporcov usmernila niekam off. Zo samotneho principu by ani toto nebol uplne dokonaly stav...a aj tak by vyhovaval len tym, ktori by suhlasili so vsetkymi jej krokmi. Nuz a Daniska "trosku" prehana, ked pise, ze sa "sprava ako Fico", len kvoli tomu ze podpisala ucast slovenska na eurovale... vramci populistickej vojny na slovensku sa pomaly cely SMER a jeho fungovanie scvrkava len na suhlas s tymto krokom? Smiesne.
tomassi Zverejnené 5. Október, 2011 Zverejnené 5. Október, 2011 ma prekvapila tá prvá veta- veď Daniška nikdy Radičovú neoslavoval, práve naopak inak- . týždeň pri prezidentských voľbách sa priklonili k Ivete Radičovej až v 2. kolea aj to nie všetci, a aj to s rôznym odvôvodnením- pri voľbách lídra do volieb 2010, boli skôr na Miklošovej strane- diskusia z predvolebnej debaty Radičová-Fígeľ v BA UPCčku jej polievočku tiež moc neprihrievala(moderátori Hríb-Hanus(šéfredaktor - zástupca šéfredaktora .týždeň)) čiže hovoriť o .týždni ako o mediálne spriaznenej dušina mieste moc nie je
slimak Zverejnené 5. Október, 2011 Autor Zverejnené 5. Október, 2011 Ta prva veta je citat z clanku, kde pisal o Simeckovi. Som si myslel, ze si prejdem jeho clanky a nieco zaujimave najdem. Prejdem si ak budem mat cas .tyzden a ak nieco najdem dam vediet.
secretka Zverejnené 6. Október, 2011 Zverejnené 6. Október, 2011 Sú ľudia, ktorí bez politiky žiť nedokážu, a tak sa nám budú aj naďalej strany drobiť na straničky ... Radičová pripustila založenie vlastnej strany Premiérka nevylúčila ani opätovnú kandidatúru na post hlavy štátu. Premiérka Iveta Radičová nemusí do konca svojej politickej kariéry pôsobiť v SDKÚ. V rozhovore pre týždenník Trend pripustila založenie vlastnej strany. Na otázku, či si vie predstaviť vstup do inej strany, alebo založenie vlastnej, odpovedala: "Pre pôsobenie v politickej strane sa rozhodujem hodnotovo. Prvý raz som do strany vstúpila v novembri 2006. Pokiaľ by som prišla k záveru, že hodnotovo a programovo je potrebný nový subjekt na slovenskej politickej scéne, tak vtedy prichádza do úvahy sa nad touto otázkou zamýšľať." Predsedníčka vlády v rozhovore reagovala aj na otázku, či bude opätovne kandidovať na prezidentské kreslo. "Brazílska prezidentka nedávno na pôde OSN povedala, že toto storočie bude storočím žien. Pretože žiadny chlap by si toto storočie nevzal dobrovoľne na plecia. Túto káru budem ťahať ďalej, pokiaľ mi budú stačiť sily," povedala pre Trend Radičová. Analytik Ján Baránek predpokladá, že ak by padla vláda, Iveta Radičová založí stranu, s ktorou by išla do prezidentských volieb. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1Zzyg9DmS
slimak Zverejnené 10. November, 2011 Autor Zverejnené 10. November, 2011 Odchádzate z politiky, hoci ste najpopulárnejšia spomedzi politikov pravice. Máte pocit, že ste osobne natoľko zlyhali, že nič iné vám ani nezostalo? V otázke je protirečenie. Občania nehodnotia moje pôsobenie ako zlyhanie. Keby to bola pravda, tak by ste nemohli konštatovať moje osobné preferencie. Je to obrovský prejav dôvery, nie konštatovanie zlyhania. Rozhodnutie uchádzať sa o dôveru občanov je na konkrétnom politikovi so všetkými plusmi a mínusmi, ktoré sú s tým spojené, a myslím si, že každý politik má na takéto rozhodnutie právo. Celý rozhovor si môžete prečítať v piatkovom vydaní denníka Pravda, na webe po 12.00. Čítajte viac: http://spravy.pravda...0#ixzz1dLbDDhR1Si zoberte uspesnejsi clovek je gasparovic. Keby mna snim niekto porovnal a povedal ze je lepsi. OK nehrntesa na mna, je mi z toho zle. Peniaze su dzurinda a Fico. Zneprijme im zivot. Okradaju a kradnu roky. OK , neviem koho by ste mali volit. KDH,SDKU,SMER,SNS voli len totalny trotel. Tito ludia vam nemozu nic vycitat, tie strany su dlhodobi zlodeji a kludne volte zidov, slobodomurarov, zelenych ci ufonov. Dufam ze SDKU skonci ako HZDS.
vlasto1 Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 asi budem za tých ufónov ale musia byť zelení, to je moja obľúbená farba. :Dzdá sa mi že terajšie vládnutie beží akosi tak samovoľne bez nejakého vplyvu predsedníčky vlády Radičovej. asi to vzdala a už len rozsvecuje a zhasína.
alamo Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 http://ekonomika.sme...a-eurozony.html Slovensko je presvedčené, že pre niektoré krajiny eurozóny by pravdepodobne bolo lepšie z menovej únie odísť, ak nedokážu zrealizovať nevyhnutné reformy, citovala agentúra Reuters slovenskú premiérku Ivetu Radičovú, ktorá v rozhovore pre agentúru uviedla, že rozdelenie "de facto" už existuje. Radičová konštatovala, že vlády v niektorých najviac zadlžených krajinách klamali svojmu vlastnému obyvateľstvu a svojim európskym partnerom, čím pomohli vytvoriť terajšie turbulencie. Dodala však, že uchránenie menovej únie je pre Slovensko a ďalších členov životne dôležité. a na to pani premiérka prišla až teraz? pred mesiacom, počas schvaľovania eurovalu II to nevedela? ja to tu tvrdím už dlhšie ako rok, a za to som "hnusný euroskeptik a spiatočník" keď to povedal Sulo, tak sa z neho stal "hnusný populista" načo bol teda dobrý, ten cirkus v parlamente? načo? komu?
informator Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 Ten cirkus spravil Sulik a pomohol Ficovi.....asi tak.
alamo Zverejnené 11. November, 2011 Zverejnené 11. November, 2011 informator :blink:sa už konečne zobuď!!!
informator Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 Preco mas dojem, ze hovorim zo sna??????
tyso Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 alamo a ked sa bude delit eurozona, tak chces byt na strane nemecka alebo talianska ?Pretoze aj o tom bolo hlasovanie, to je zahranicna politika.
slimak Zverejnené 13. November, 2011 Autor Zverejnené 13. November, 2011 Je to co? Premierka? Na co a preco a k comu sa vyjadruje? http://ekonomika.etr...e-eurozony.html Mesiac(ce) je uz nezaujimava, na Slovensku mlci, krci ramena a aka mudra a este obracia kabat. Utriznena a volte ju. Nechapem to. Co mal snou aj Dzurinda robit. Len tan sranda s Miklosom. Hllavne ze SaS polozila vladu. PS. Bol som v adnaluzii o tretinu vacsia krajina aj rozhlohov aj krasami more a mesta,aj krajina. V cestovnom rucho ziadnych 20% DPH ale 8%. Inteligent Miklos. Nemame more,ale dalsie veci mame. Prirodu mame spropagovanu(spristupnenu aj informaciami) 100% lepsie. NIe 100% mame to na ovela vyssej urovni. Na hocijaky kopec, hrad na Slovensku mate viac turistov ako tam. Jaskyne, termalne kupele bazeny. PR. Tam na prirodne krasy absolutne kaslu. NIe cesty(infrastruktura) su tam perfektne. Ale informacie ziadne. V meste nedostanete ziadnu informaciu(myslim v info centrach) nik o nich nevie. Ani domaci(obcania,pytali sme sa na cest mladych ludi), ked si sa pytal na racepcii ci hotelierov. Vsetko co som videl som si nasiel sam a len za pomoci jednej knihy. A ziadny turisti. Ked poviem ziadny tak ziadny a v tej knihe boli zo Slovenska Tatry a raj a odtial 5-7 veci a 5 som navstivil a stretol asi celkovo na vsetkych 5 asi 100 ludi. Aj to som prehnal skusim spamati spocitat. Asi 40 pesich a 10 na bicykli.
informator Zverejnené 13. November, 2011 Zverejnené 13. November, 2011 Odtajni a povedz pointu..... :hmmm:
tyso Zverejnené 13. November, 2011 Zverejnené 13. November, 2011 slimak, ved sa to pise vsade :), staci citat. Vazne sa uvazuje o rozdeleno na severnu a juznu eurozonu. A ako chces byt clenom severnej ked hlasujes proti nemcom ? Staci nam eurohujer Sulik, ale svet je trochu zlozitejsi.
alamo Zverejnené 13. November, 2011 Zverejnené 13. November, 2011 "eurohujer"?no ja neviem.. ale v čechách sa to skôr používa ako nadávka pre nekritických "európeanov" a v čom bol teda Sulík "eurohujer", v tom že správne rozoznal, že pre grécko je euroval zbytočný (ak dôjde k rozdeleniu), a pre taliansko (to bude musieť opustiť eurozónu už asi tiež) primalý?v tom, že rozoznal že je jednoducho nefunkčný a teda aj na nič?
xenocide Zverejnené 14. November, 2011 Zverejnené 14. November, 2011 a v čom bol teda Sulík "eurohujer", v tom že správne rozoznal, že pre grécko je euroval zbytočný (ak dôjde k rozdeleniu), a pre taliansko (to bude musieť opustiť eurozónu už asi tiež) primalý? 1.Primarne pre Grecko EFSF nedava uz zmysel a jeho navysenie bolo kvoli bankovemu sektoru. Ak je niekto zmateny tu na fore a ani po celej dobe mu to nedoslo z paty do hlavy, co uz. Ak je Sulik na takej istej urovni, nema co kecat do europskej ekonomiky, pretoze je blby. 2. Na Taliansko nebol EFSF nikdy ani planovany. Sulik rozoznal maximalne pismenka, pretoze to bolo jasne od zaciatku. Taliansko sa moze zachranit samo, furt ma slusnu ekonomiku, ale v jeho pripade je potrebny zasah ECB. Dumam ze ci je Sulik tak vytrety, alebo len jeho uctievaci.
alamo Zverejnené 14. November, 2011 Zverejnené 14. November, 2011 čo ti na to už len odpísať? xenocide? čo ti na tie tvoje prízemné invektívy, a zahmlievanie, odpísať?
xenocide Zverejnené 15. November, 2011 Zverejnené 15. November, 2011 Invektivy? Pokial chces od politika demagogiu a nepresne vyjadrenia, tak presne to aj dostanes :) A budes sa divit, ze aj napriek takejto retorike Sulik podporuje EFSF a pozicky Grecku a zapadnym bankam. Nehovoriac o tom, ze pokial si niekto predstavuje EMU ako zaujmovy kruzok, kde sa jeden rok vstupi a potom vystupi, tak ma skreslene a velmi nespravne videnie reality. Potom je len otazka, co z toho je chyba politikov a co chyba ich nekritickych uctievacov. A mimochodom - kedze EU aj euro povazujes za zle a navrhoval si vystupit a zaobist sa bez oboch, tak tym urcite nemyslis, ze by slo o nieco zle pre Taliansko, vsak? :)
slimak Zverejnené 28. November, 2011 Autor Zverejnené 28. November, 2011 http://krija.blog.pravda.sk/2010/07/17/iveta-radicova-a-6-marec-2006/ Skoda ze nieje cele video.
slimak Zverejnené 12. December, 2011 Autor Zverejnené 12. December, 2011 http://ekonomika.sme.sk/c/6179035/zatial-rozdali-len-nieco-vyse-polovice-muky-a-cestovin.html Vie tato Radicovej vlada nieco zabezpecit? Aspon muku a cestoviny? Mali lehotu do konca novembra. Predlzili to na februar ak nie polovica ludi co maju na to "narok" by nedostala nic.
xenocide Zverejnené 13. December, 2011 Zverejnené 13. December, 2011 Tazko povedat na zaklade tychto cisiel, ci je to chyba predsedu vlady, alebo je zadrhel niekde inde v samotnej realizacii.
slimak Zverejnené 14. December, 2011 Autor Zverejnené 14. December, 2011 http://www.sme.sk/c/6180940/platinovy-obchod-nedokazali-zrusit.html Mala by ist sediet(do basy)? Porusila zakony, sluby,klamala nespocetne krat? Este ju aj lutujete , nebodaj by ste ju aj volili.
xenocide Zverejnené 14. December, 2011 Zverejnené 14. December, 2011 1. Chces davat do basy kazdeho politika, ktory nesplni nejaky predvolebny slub? Si si isty? Daj zoznam tvojich favoritov a najdeme preco by mali ist brucat. Takto nieco nie je trestne, ved trosku rozumu... 2. Porusovanie zakonov trestne je. Ale rozumny standard je, ze trestany je ten, kto je priamo zodpovedny. 3. Uskutocneny obchod je pravny vztah. Nemozes si to predstavovat ako Hurvinek, ze vlada je NAD zakonom a moze si cokolvek lubovolne rusit. Pokial neslo o priamo trestny cin, tak predaj plati. Co je v tomto pripade nevyhodne, ale to plne v zmysle prava. Viem si predstavit, ze pri tvojom napade by stat nakoniec este platil pekne mastne penale za porusenie zakonov. Takze nemat nejakoho politika rad - OK. Ale robit z toho cirkus je dost hlupe.
slimak Zverejnené 14. December, 2011 Autor Zverejnené 14. December, 2011 http://vybrali.sme.sk/c/Jozef-Satek-Radicova-porusila-zakony-spolu-s-Fedorom-Baskom/ Ja sa nerozumiem do prava a toboz trestneho. Tak som mozno prestrelil.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz