Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tychto chlapcov mam coraz radsej. Nic nemilujem viac ako uprimnost.

http://blog.etrend.sk/iness/2011/04/04/ii-pilier-a-zjednocovanie-vymeriavacich-zakladov/

Chlapci by chceli aby VZ pre II.pilier bol ohraniceny z hora na 2 nasobok priemernej mzdy teda cca 1 500 eur.

P.S. Konečne som pochopil, prečo nemáme nárok na papierovú a zároveň potvrdenú formu výkazov o prejazdených trasách. Elektronicky sa dá všetko zmanipulovať, či slušne povedané včas zmeniť podľa vašich alibistických potrieb, a preto naše vytlačené doklady z Vášho informačného portálu budú vždy len nepreskúmateľné dôkazy na našu obhajobu.

http://jaroslavpolacek.blog.sme.sk/c/261594/Ako-sa-mari-kontrola-aby-zostal-SkyToll-syty.html

Ja mu to verim, uz som nieco napisal o elektronickych aukciach, ze?

Zverejnené

Mame tu opat taky mensi skandalik.

http://hnonline.sk/nazory/c1-51545580-na-tahu-je-radicova

Ako dobry nazor, ci postreh.

Ale s tymto nesuhlasim.

Nemá. Nie že by na to nemala chuť alebo charakter. Nemá na to silu.

Neviem na co ma chut, niekto spomenul pod komentarom, ze mala chut na vozickara ci psa z utulku a ma chut na nejaku funkciu. Charakter isto nie. a o ostatnom skoda sa bavit. Ale koniec tiez mal nieco do seba.

OK mala by mat premierka charakter a vyrazit miklosa do troch sekund? Co jej chyba ja myslim charakter.

Zverejnené

povedal by som, že Radičovej politická kariéra, dospela do určitého bodu zlomu, má na výber s troch ciest

a, rezignovať

b, "handrová bábika"

c, "železná dáma"

nemusím snáď vysvetľovať, čo jednotlivé body znamenajú

väčšina komentátorov sa zhoduje na tom, že Mikloš Dzurinda a "spol" ťahajú za "kratší koniec", a vybrali si zlú situáciu, ktorá je pre nich fatálna

teraz záleží naozaj len na tom akú má Radičová vôľu, a ako sa ona sama rozhodne

pritom nejde len o Radičovú, ale aj o stranu SDKU ako celok, každé oslabenie Radičovej pozícií bude znamenať oslabenie voličských preferencií tejto strany, a to nezvratne

mohlo by sa to skončiť aj totálnym upadnutím SDKU do politickej bezvýznamnosti, v ďalších voľbách by nemusela dostať ani len 10%

naopak ak sa ukáže Radičová ako "železná dáma" stranu SDKU by to mohlo posilniť

čo myslíte nájde v sebe pani "R." dosť "pary", aby to Dzurindu konečne odfúklo zo "scény" (aj s Miklošom, za ktorým je schovaný)?

Zverejnené

dohodli sa na tom, že na "daňovákov" pošlú kontrolu.. odklad rozhodnutia do budúcnosti

Radičová si vybrala je "handrová bábika".. najhoršia možnosť

neschopnosť preukázať zásadný postoj, pritom sme v situácii, ktorá si žiada len jedno preukázať zásadný postoj

Zverejnené

hmm. Radičová oznámila závažný krok.. noo.. nechajme sa prekvapiť ako bude vypadať

závažné kroky by nemali byť kroky na bok

Zverejnené

Radičovej oznámenie o "závažnom kroku" zabralo

"úradníček" si zbalil kufre

asi to bo prípravný krok, na poriadny "vrozkrokkop", a tento "hmat" si väčšinou žiada, jeden krok do zadu, aby noha získala priestor na poriadny "rozmach"

som príjemne prekvapený.. len tak ďalej pani Radičová :)

jedného dňa, z vás možno nakoniec, tá "železná dáma" bude :)

..........................................................................................................................

áno.. mal to byť ťah "VROZKROKKOP"

Radičová pre Mikulčíka hrozila odstúpením

a niekto si uvedomil, že by ho to poriadne bolelo :hufi:

Zverejnené

Vidim alamo, ze v tejto teme preberas moje praktiky, si mi sympaticky.

Radicova a posledna kauza. Bola streda a mavanie papierom a kauza skoncena,vybavena. Ale mala aj lepsiu fazu,ked vyzvala Mikulcika na odchod(politickou zodpovednostou mozno myslela na Miklosa). Potom pondelok(bomba),utorok(zrusila cestu - kludne mohla ist na vylet) kde sa ukazalo, ze je handra, kludne mohla a mala mat argumenty a presvedcit aspon verejnost. Ale kompromis a zatial streda,ked zostala doma aj vec vyriesila.

Ja som velmi sklamany so Sulika,vlastne on ju vyzval aby vec riesila a potom zdrhne z koalicnej rady(vec vybavena) a vlastne aj z ostatnych koalic. partnerov, ze nezatlacili podstatne hned na Miklosa. Trapne.

Ale Radicova ma u mna bod, postavila sa Miklosovi a Dzurindovi a klientelizmu. Ale je to marne, lebo podla mna najblizsie ked bude trucovat ju uz na vladu(koalicnu radu) pozyvat ani prosit nebudu.

Zverejnené

Hladal som temu o kvalite medii, novinarov. Mam v poslednej dobe malo casu, vela roboty. Ale boli veci co ma zaujali. A aby som sa dostal aspon k ciastocnej pravde som musel minut svoj cas.

http://reality.etrend.sk/komercne-nehnutelnosti/drahy-prenajom-daniarov.html

Novinar pisal o potencionalnych najmoch. Staci si pozriet zmluvu,je verejne dostupna.

http://www.drsr.sk/drsr/slovak/poskytovanie_informacii/zmluvy/data/drsr_id_1114.pdf

Ide o trend a reality.

http://www.sme.sk/c/5862160/prezident-vratil-zakon-ktory-znizuje-platy-starostov-a-primatorov.html

Sme samozrejme chvali googleseatovica.

Ja som zachytil spravu na HN a pozrel novelu aj povodny zakon.Ale medzi casom niekto hodil link na rozhodnutie prezidenta aj im poradil ako maju nabuduce zakon napisat.

http://www.nrsr.sk//Dynamic/Do...

Keby to nefungovalo v diskusii hned v prvom vlakne, 3 prispevok je to.

A je to clovek co ma forum o financiach, akcie a vsetko mozne. A bola aktualna tema , ze preco su na Slovensku drahe hypoteky. Mna hypoteky nezaujimaju,ale bol som v diskusii o hypotekach a dostal som sa do sporu ci su vyhodnejsie hypoteky ci sporenie,ale vypocital som ze pri rovnakych podmienkach ,clovek potrebuje za 12 rokov(to je doba rychleho variantu SS)chces 40 000 euro, je to v podstatne jedno. Ale tam som pochopil,ja som to vedeldavno ani som to pocitat nemusel,o okolko drazsie pre stat je dotovanie hypotek statnym prispevkom. A bola tema, preco su na Slovensku drahe hypoteky , ja som len crtol ci to nieje kvoli SP. A moderator, ze nie, ze to je zanedbatelne a vyznam klesa. Dnes dal graf.

http://ako-investovat.sk/index.php/rast-objemu-hypotek-na-slovensku

Ten treti, a tam je objem hypotek so SP je 20% a bez 8% na celkovych uveroch na byvanie.

Vravim nemam cas, preto to pisem sem, nic som tu o novinaroch za kratku dobu nenasiel. Ale co ti novinari robia a z coho ziju?

Zverejnené

Ale Radicova ma u mna bod, postavila sa Miklosovi a Dzurindovi a klientelizmu. Ale je to marne, lebo podla mna najblizsie ked bude trucovat ju uz na vladu(koalicnu radu) pozyvat ani prosit nebudu.

ide len o to čo v tom chce vidieť..

Slabá premiérka

Kauza okolo odvolávania šéfa Daňového riaditeľstva Miroslava Mikulčíka potvrdila, že Iveta Radičová je slabá premiérka. Včera o tom podala ďalší dôkaz. Aby dosiahla, čo chce, musela siahnuť po detinskom truci. Žiadne rokovanie, žiadne argumenty.

tu s toho všetkého "komentátor vyvodzuje že je "slabá"..

lenže.. mala určitú jasnú požiadavku "úradníček musí preč".. dosiahla čo chcela?

áno.. úradníček je preč..

takže aká "slabá"?

a keby došlo k ďalšej konfrontácií, podľa mňa to dopadne rovnako, a možno pre Dzurindu a Mikloša aj omnoho horšie

pretože to už si "ryby zo stredného manažmentu" strany uvedomia, odkiaľ vietor fúka

Dzurinda a Mikloš, možno majú silnú pozíciu v strane, ale to je iba optický klam, stranícke vedenie nie je strana

akonáhle by sa snažili Radičovú "odpíliť", odpília si aj konár sami pod sebou

Radičová síce nemá bezprostrednú podporu v straníckom vedení, ale v členskej základni a voličskom elektoráte, a to je základ skutočnej sily

Zverejnené

v tejto teme sa stretneme po dalsej volbe generalneho prokuratora, ci po dalsej kauze.

Zverejnené

Radičová síce nemá bezprostrednú podporu v straníckom vedení, ale v členskej základni a voličskom elektoráte, a to je základ skutočnej sily

to je hlboký omyl.členská základňa ani voliči nemajú žiadnu možnosť ovplyvňovať činnosť straníckeho vedenia SDKU.jedine čo môžu je vyjadrovať svoju nespokojnosť v krčme pri pive.dokonca ani tá pani od dzurindov radičová nemá žiadny dosah na činnosť straníckeho vedenia SDKU. jej neustále hrozby o odstúpení z funkcie pri neustávajúcich škandáloch tohto zlepenca raz prestanú fungovať a poletí.

Zverejnené

Stranickemu vedeniu neostava nic ine, ako aspon do istej miery reflektovat pocity volicov, preto aj je Radicova tam, kde je.

Zverejnené

v tejto teme sa stretneme po dalsej volbe generalneho prokuratora, ci po dalsej kauze.

to dlho nepotrvá.. vyhliadkovo na budúci týždeň je tu ďalšia kríza

Blíži sa ďalšia koaličná hrozba

Predsedníčka vlády opäť varuje – ak bude zvolený Trnka s pomocou koaličných hlasov, podá demisiu. Jej hovorca Rado Baťo na KDH reagoval slovami , že premiérka je tiež za čo najskoršiu voľbu generálneho prokurátora.

uvidíme ako na možný "vrozkrokkop" od Radičovej, teraz zareaguje celá koalícia.. veď všetci sú citlivý na jednom a tom istom mieste :)
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes si Fico Radicovu na oko vychutnal(resp. kopol, namal na vyber - musel,nie kvoli Radicovej - jeho ona nezaujima). Radicova nestoji za rec. Na Ficovej tlacovke - z toho ako je pokakany si predstavte co nas caka. Zrejme on bude opat premierom,ale budu lietat aj vidly.

Zverejnené

Radicova uz za cas co posobi v politike mohla vediet, ze cakat a ziadat od Fica principialne stanovisko ma taky isty zmysel, ako zakryvat si pred nemym usi. Trochu sa tu ponuka analogia s hlasovanim o Lisabonskej zmluve, aj ked tu boli dovody a pohnutky ine a nakoniec sa podarilo kupit SMK. Rokovanie s Ficom je stratou casu, on uz velmi dobre vie, ako bude Smer hlasovat

Zverejnené

nemyslim, ze nevedela, musela ho zavolat..

zahlasuju za, myslim.. toto su take jeho populisticke tanecky, z ktorych sa bude snazit vytlct co sa bude dat..

ta tlacovka stala za to, sa mi pacila martina dratvova, ked mu oplieskala o hlavu, ze poslanci nebudu hlasovat podla svojho svedomia, radsej zrusil jej otazku..

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

došlo na to ... ale aj na čítanie toho, čo tam páni politici predvádzajú, treba silný žalúdok, neviem, ako môže niekto pozerať prenosy v tv. dávajú ich vôbec ešte ?

takže :

Minúta po minúte: Parlament rokuje o odvolaní premiérky

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1Xr7KnCpZ

Zverejnené

toto ako pozadie :D ... mne ide ako pozadie varenie, to je také pokojné, nenásilné, kľudné, a ešte sa aj čosi človek naučí, sem tam :yes_yes:

klobuk dolu, pink, dokedy ti to išlo ako pozadie ?! :D

práve som pozrela priebežné správy , momentálne je jednanie parlamentu na takejto úrovni, otcovia vlasti sú vo švungu ! :

21:45 Premiérka Iveta Radičová (SDKÚ) sa vrátila do sály, sleduje diskusiu, ktorú po vystúpení ministra obrany Ľubomíra Galka (SaS) sprevádzajú vzájomné útoky politikov. "Čakal som, že vyskočíte na kecpult a zakričíte: Neberte nám princeznú," konštatoval poslanec Smeru Marián Saloň.

Viacerí jeho kolegovia sa nevyhli sexuálnym narážkam. Exminister financií Ján Počiatek (Smer) povedal, že Galko má čudný vkus, keď sa mu páčila fitneska, ktorú podporil Robert Fico ešte ako premiér zo svojej rezervy. Exminister zdravotníctva Richard Raši, tiež zo Smeru, reagoval na Galka, ktorý tvrdil, že Ficovi ľudia sa snažia vraziť klin do koalície. Raši povedal, že koaličné poslankyne nosia priliehavé šaty, na ktorých by klin Galko určite zbadal.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1Xrs8AHmy

to je úroveň, chlapci, idete ! :spiteful:
Zverejnené

doteraz :yes_yes: celkom ma to bavi, ja som masochistka... :spiteful:

Zverejnené

priamy prenos - dúfam, že pink vydržala do konca:

ten riadok o svitaní sa mi páči:

6:30 Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová zostáva vo funkcii. Opozičným poslancom sa jej dnes na mimoriadnej schôdzi nepodarilo vysloviť nedôveru. Za návrh Smeru a SNS hlasovalo 69 poslancov zo 147 prítomných, na vyslovenie nedôvery je pritom potrebných aspoň 76 hlasov.

Po viac ako 12 hodinovom rokovaní za vyslovenie nedôvery Radičovej hlasovali všetci poslanci Smeru a SNS. Naopak, prítomní poslanci SDKÚ, SaS, KDH a Mosta-Híd premiérku vo funkcii podržali. Šéfka exekutívy čelila pokusu o odvolanie od nástupu do funkcie po prvýkrát.

5:19 V Bratislave svitá.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1XvUfQNxV

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Vcera u hriba prostredna cast debaty(medzi Sulikom a Miklosom) bola len politicka a o Radicovej. Dobehli ju slova o "zeleznej politicke", realita je uplne ina. A konci.

Uz sa pomaly pripravuje na svoju buducu cinnost - prednasky.

• Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov