slimak Zverejnené 7. Október, 2010 Autor Zverejnené 7. Október, 2010 Ze su mimo temy. O statnom rozpocte, hospodareni a dopadoch na ludi su tu ine temy, a som tam celkom aktivny.Dalsia kritika Radicovej.http://petertotitoth.blog.sme.sk/c/243595/Podla-poradcov-a-riaditela-SIS-poznas-premiera.htmlNemam nic proti, ale ma zaujala diskusia, kazdy narazal na jeho SiSkarsku minulost. On je ozaj Siskar?
game Zverejnené 15. Október, 2010 Zverejnené 15. Október, 2010 slimakovu velikú všeobecnú kritiku radičovej zdá sa po sto dňoch analytici až tak nezdieľajú ;) včerajší článok o starých dobrých sto dňoch jej účinkovania nepovažujú za také zlé, alebo slovami z novín - skôr pozitívne, aj keď "málo šetria" , okrem iného ... : Analytici vnímajú prvých sto dní Radičovej vlády skôr pozitívne Prvé mesiace vládnutia v ekonomickej oblasti boli predovšetkým v znamení snahy zlepšiť kondíciu verejných financií. Analytici, ktorých oslovila ČTK, hodnotia prvé mesiace vlády premiérky Ivety Radičovej (SDKÚ) skôr pozitívne. Kabinet sa sústredil najmä na opatrenia, ktoré majú zlepšiť stav verejných financií. Ekonómovia zmeny privítali, vláda však podľa nich mohla viac šetriť na výdavkoch štátu. Komunikácia v koalícii niekedy pôsobila rozpačito, keď ministri návrhy predstavili a neskôr stiahli alebo sa výrazne korigovali. Najbližší víkend uplynie prvých sto dní kabinetu vo funkcii. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5593401/analytici-vnimaju-prvych-sto-dni-radicovej-vlady-skor-pozitivne.html#ixzz12S9r1XmU
elfant Zverejnené 15. Október, 2010 Zverejnené 15. Október, 2010 Tiez hodnotim toto obdobie vcelku kladne, aj ked s vyhradami. Za dokaz "kladnosti" povazujem aj stupnujuci sa krik opozicie.
slimak Zverejnené 16. Október, 2010 Autor Zverejnené 16. Október, 2010 Idem sa trosku odreagovat od prace. ;) Ked analytika - politologa k Radicovej tak nieco taketo.http://nazory.pravda.sk/radicova-pred-rozhodnutim-dcw-/sk-nana.asp?c=A101016_112212_sk-nana_p58 Co sa tyka analitikov ekonomickych, pozrel by som sa co vypisovali pred rokom, ale hlavne sa to bude dat hodnotit po schvaleni rozpoctu poslancami. Meseznikov? ;) Staci povedat, ze je uz po volbach(samozrejme ina vlada) a vlady maju ine problemy, nie? Ja vladu hodnotim, tiez celkom kladne, ide o to kto mal ake ocakavania, a tomu co staci ,ze tam nieje Meciar, ci Fico ten bude maximalne spokojny, resp. ak meritkom je ci opozicia je spokojna.http://spravy.pravda.sk/dzurinda-ficova-vlada-je-bezradna-dqz-/sk_domace.asp?c=A061012_121420_sk_domace_p23
slimak Zverejnené 21. Október, 2010 Autor Zverejnené 21. Október, 2010 http://www.sme.sk/c/5605334/sdku-nema-o-trnkovi-jasno.html SDKci su nejak dezorientovani. Mostari maju nazor. Co je smiesnejsie ci viac nepochopitelne 6/7 ci 22 poslancov sa nevie vyjadrit, este nemaju informaciu, ci 14 /16KDH/20 SASasakov vedia? Skonci Radicova, ci koalicia? NIe ani jedno ani druhe bude to iste dalsie obdobie. Radicovu na koalicne rady,kde nebudu potrebovat hovorkinu pozyvat nebudu. Je mozne, kde nebude potrebovat ci prekazat koalicia sa stretneme so Smerom. KDH to vlastne robi pri poslaneckych platoch. Saskovia maju smolu.Ani futbal si nezahraju. Danisa citam rad, pise jednoducho ,ze aj ja ho pochopim. Niekedy mozno uleti, niekedy jeho inside informacie mi vysvetlia situaciu ci ma zblbnu. http://hnonline.sk/nazory/c1-47405110-pavuk-dzurinda Viac menej kto si v dnesnej situacii moze vyberat? Dzurinda a mozno niekto iny ale to by sa museli dohodnut, mozno ho fico opat dobehne. Ale je zaujimave, ze radicovu uz nepotrebovali ani na schodzi sefov stran, co by tam robila, ale keby Trnka presiel, tak Dzuro obide aj svojich koalicnych partnerov, tomu neverim, ani neverim, ze mu islo o to(cez Janisa). Keby to chcel. 10 poslancov na Trnku bohate stacilo(potichu). Schutz pisal, ze druhy SDKU nominant nema sancu, tak musi vyhrat ten koalicny. Som zvedavy.
slimak Zverejnené 31. Október, 2010 Autor Zverejnené 31. Október, 2010 http://hnonline.sk/slovensko/c1-47609870-sulik-za-trnkom-stoji-dzurinda-neviem-preco Uz aj Sulik spekuluje nad osudom Radicovej a co ona? Podla mna najvacsia jej chyba, ze nieje schopna sa postavit Dzurindovi v suboji. Zrejme by prehrala a prikl. ani keby bola dnes mozno predsedkynou SDKU by Trnka mozno presiel. Ale.. co je moc to je vela. Pokracovanie telenovely. BRATISLAVA. Návrhy, ktoré na verejnom vypočutí na ústavnoprávnom výbore Národnej rady (NR) SR predložil kandidát na post generálneho prokurátora Ján Hrivnák, ktorého navrhla poslankyňa za SDKÚ Jana Dubovcová, by činnosť prokuratúry zlepšili. "Ja mám za cieľ, aby generálna prokuratúra lepšie fungovala," povedala v dnešných Sobotných dialógoch Slovenského rozhlasu (SRo) premiérka Iveta Radičová (SDKÚ), ktorá podľa doterajších vyjadrení podporovala kandidátku SaS, KDH a Mosta-Híd Evu Mišíkovú. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5617955/radicova-hrivnakove-navrhy-by-zlepsili-fungovanie-prokuratury.html#ixzz13xNtEi3h
slimak Zverejnené 1. November, 2010 Autor Zverejnené 1. November, 2010 Ked uz SDKac spekuluje..http://repka.blog.sme.sk/c/245940/Trnkobranie-alebo-Radicova-vs-Dzurinda.html Ja len odporucam video som si pustil bez zvuku je to zaujimavejsie. Aspon pre mna, neviem co presno rozpravali, nejdemi stale zvukova karta.
game Zverejnené 2. November, 2010 Zverejnené 2. November, 2010 táto dnešná správa sa mi zdá viac o radičovej, vyostruje sa to politika je vskutku nepekný vynález. jeden z tých škaredších. nemám z toho ani trochu ani príjemný pocit, ani pocit, že tu skutočne niekto niečo chce riešiť. Radičová: Buď Trnka, alebo ja SDKÚ sa dohodla, že jej kandidátom bude Ján Hrivnák, zvyšné koaličné strany chcú voliť Evu Mišíkovú. Zvolenie Dobroslava Trnku za prokurátora by mohlo znamenať pád vlády. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5621794/radicova-bud-trnka-alebo-ja.html#ixzz14A7rHsO1 1
Yellow Zverejnené 3. November, 2010 Zverejnené 3. November, 2010 K nej ako k političke sa ani vyjadriť nedá..človek,ktorý každý deň hovorí niečo iné,o mnohom,čo rozpráva,nemá ani paru,na konci svojich vzletných rečí ani nevie,čo povedala na začiatku (takto ju vnímam),to nie je politik..aspoň nie podľa mňa..a rečníkom nie je tiež ani zďaleka..akurát vie rukami ovievať spolustojacich..pokiaľ to oni nepovažujú za výhražné gestá. 1
majuska Zverejnené 3. November, 2010 Zverejnené 3. November, 2010 Doverujem trom politikom a pani Radicova je jedna z nich. Uz parkrat ukazala ze s vie priznat chybu a ze si nemysli o sebe ze je jedina neomylna. Pre mna je to vacsia istota ko jedny neomylny, ktory tu vladol styri roky a nikdy nepriznal chybu ani sebe ani svojm blizkym. Po jeho odchode ostatala prazdna kasa a Slovensko na pokraji bankrotu. Jemu stacili sluby, ktore ale nikto z jeho obdivivatelov nepotreboval aby ich plnil. Styri roky klamstva na ktore mu niekto neprisiel? No prosim!!! Ale aby nekto nepocul cisla a fakty o okradani po tom co Fcovlada skoncila??? Nic vymyslene a nepodlozene len fakty a cisla. To ze niekto posobi ako majster sveta nie je pre mna dolezite. Radsej mam cloveka ktory je pravdivy. Nesledujem ako sa vyjadruje ale co hovori. Nesledujem ako "mava rukami" ale to co robi pre to aby mi bolo lepsie. Vonkajsi obal nie je dolezity, aj ked je fakt ze sa mi lepsie pozera na pani Radicovu ako na Fica.
slimak Zverejnené 4. November, 2010 Autor Zverejnené 4. November, 2010 Uz sa aj sme zacina navazat do Radicovej.http://komentare.sme.sk/c/5623395/radicova-nehra-podla-vlastnych-pravidiel.htmlhm. http://komentare.sme.sk/c/5623369/aplauz-pre-ivetu-dzurindovu.html :)Danis sa jej zastal,ale s poslednym odsekom ja nesuhlasim.http://hnonline.sk/nazory/c1-47728540-radicova-nahnevala-uz-aj-meciara U mna politik moze uspiet a je jedno aky len ked zlodeja posle do basy.
Yellow Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Nemôžem si pomôcť,ale nemám najmenší pocit,že teraz by mi bolo lepšie..ale prajem ten pocit tomu,kto takýto pocit má..ja ho teda nemám a z toho,čo sa teraz deje či v politike,či v bežnom živote,ani ho tak rýchlo nenadobudnem..nemám z čoho..len tak námatkou napr.ani z o vyše 15eur drahšej diaľničnej známky,ktorá je jednou z najdrahších v Európe pri súčasne prakticky najkratšej diaľničnej sieti..ale to je len kvapka v mori..z neustáleho vyhovárania sa na minulú vládu nikomu lepšie (podľa mňa) nebude..okrem toho nadpis tohto bloku je Radičová,nie Fico..
Yellow Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Som zabudol dodať,že čo sa týka jej pravdovravnosti,by som za ňu do ohňa ruku zrovna nedal..ako inak možno nazvať jeden deň vyhlásenie,že budeme znižovať kontingent nášho zahraničného vojska a na druhý deň,že ho budeme zvyšovať..nečudo,že tretí deň minister obrany nevedel novinárom povedať,čo z toho platí..ak to nemám v jej prípade nazvať zrovna klamstvom,tak neznalosťou problematiky iste..ale to je z mojej strany všetko,neznášam politiku ako takú,nech ju robí kto chce..v každom prípade si ešte počkám,či pani Radičová abdikuje na svoju funkciu,ak sa Trnka stane generálnym prokurátorom,bola by to najlepšia skúška jej pravdovravnosti..ale toto sa isto nestane,aj keby sa mali všetci zhodnúť trebárs aj na svätom Mikulášovi.. 1
Sniper Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Myslím, že Radičová nemá taký silný vplyv na súčasnú politiku aký mal Fico alebo pred ním Dzurinda. Súčasná koalícia je slabá a nestabilná, takže ešte to bude zaujímavé. Okrem toho, snahy Mikloša a Mihála presadiť deformy na trhu práce u viacerých voličov (vrátane mňa) spôsobili odklon sympatií od súčasných vládnych politických strán. Takže pravicové strany už nemôžu počítať s mojim hlasom pri voľbách. 1
majuska Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Yellow, naozaj si myslis ze sa vsetko do sto dni otoci? Vsetky predbezne cisla boli nakonie zle a statna pokladna dopadla po ficovlade ovela horsie nez v najhorsich vypoctoch. Informacie o tom su dostupne. Cisla a fakty. Ked sme tolerovali rozkradacky styri roky musime si platit drahsiu dialnicnu znamku aj chlieb. Odhady su na dva roky, kym sa Slovensko ako tak spamata. Mna pri novej vlade ukludnuje aj to ze sa mylia a ze si omyl vedia priznat. Viac ma ohrozuju neomylni ludia ktori tu boli styri roky. Ak Pani Radicova abdikuje na svoju funkciu, zas len ukaze ze ma vacsie gule jako ktorykolvek jej kolega. Nebude to prvykrat. Ak tam bude zas Trnka, deklarovanie zmeny bude loz. Ani carovny prutik by na Slovenku nemohol zmenit stav za sto dni. A vladnu nam len ludia.Pamatam si na dobu kedy bolo lepsie, ovela lepsie ja bezpecnejsie ako dnes. Ale na to ludia rychlo zabudaju. V mojom biznise sa stretam s ludmi ktori maju zasluhu v tom ze davaju ludom pracu. Po volbach vidia v dialke svetielko. Axel, nie je uz co rozkradat, co tu bude robit lavicova vlada?????Zda sa mi ze mas dost vseobecny pohlad na vec. Asi ma to u teba prekvapuje
Sniper Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Ja som povedal, že budem voliť ľavicovú vládu? Kde som to povedal? Za ideál považujem liberálny konzervatizmus, bohužiaľ táto vláda má od neho ďaleko a inú alternatívu na súčasnej politickej scéne nevidím. Ďalšia vec, ekonomika dobre šlapala aj za Fica, minimálne prvé dva roky jeho vlády až do nástupu krízy. Je vôbec možné aby vláda za zvyšné dva roky dokázala tak zdevastovať verejné financie? A ak hej, čo opravňuje súčasnú vládu aby deformami zruinovala bežných ľudí? Takže čo ťa vlastne neprekvapuje? Posledné dve tvoje vety považujem za osobnú urážku.
majuska Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Dva prve dva roky to bolo rozbehnute, tak ako to tieto prve dva roky bude pribzdene. Zotrvacnost. Devastovali styri roky, nie dva. Nechapem tvoje počty. Vlada neruinuje ludi, len robi co sa v tejto situacii jedine robit da. Mozno treba viac sledovat co hovoria odbornici na ekonomiku nez co hovoria media. Rujnuje sa tam a nie v odbornej diskusii. Ak by to zacali media prezeentovat ako zachranu Slovenska aj obycajni ludia by to lepsie prijali. Rozdielny pohlad na vec. To ze ma to u teba prekvapuje nemala byt urazka ale poklona. Nepoznam ta tak ze ti staci vseobecny nazor na vec. Ale v tvojom vyjadreni to tak vyznelo. Su fakty a su cisla ktore nechces brat do uvahy.Koho by si to dnes na tom malom Slovensku volil?
Sniper Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Vlada neruinuje ludi, len robi co sa v tejto situacii jedine robit da. Mozno treba viac sledovat co hovoria odbornici na ekonomiku nez co hovoria media. Bežných ľudí nezaujíma čo hovoria tí tzv. odborníci a už vôbec nie médiá. Bežných ľudí zaujíma to aby z platu mohli zaplatiť nájomne, stravu, poistky vrátane všetkých iných poplatkov a žiť na úrovni. To sa bohužiaľ nedeje už niekoľko dlhých rokov. Su fakty a su cisla ktore nechces brat do uvahy. Za fakty považujem realitu, ktorú vidím v bežnom živote a čo sa týka čísiel, len pre porovnanie, slovenské a rakúske ceny na rovnakej úrovni, len s tými platmi je to "trochu" inde. Či aké čísla to mám brať do úvahy? Pochop jednu vec, že ľudia majú dosť sľubov, majú dosť toho, že si stále musia uťahovať opasky a z čísiel sa nikto nenaje. K čomu je nám jeden z najvyšších rastov v EÚ, keď žiadna vláda nie je schopná znižovať nezamestnanosť? A keď taký Mihál odporučí mladým aby si hľadali prácu v zahraničí tak to už je posledný klinec do rakvy. Potom darmo môžem ľuďom vysvetlovať aký je dôležitý hospodársky rast, keď nemajú prácu a žiadnu perspektívu. Koho by si to dnes na tom malom Slovensku volil? Nikoho. Slovenská politika už nemá čo ponúknuť. Pre mňa zostáva jediná alternatíva voliť nezávislých kandidátov, ale to platí len pre komunálne voľby. Keď budú parlamentné, tak do obálky vhodím prázdny lístok.
majuska Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Axel, len mi vadi ze necitim z tvojich slov nasratost na tych predchadzajucich, hoci na tych dnesnych mas po sto dnoch velke ocakavania. Mna ukludnuje ze sa nieco konecne deje, aj ked bolave a s chybami.
Sniper Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Nadávanie nikomu nikdy nepomohlo. Ja som Ficoidov nevolil, nech ich kritizujú tí čo ich volili. Volil som pravicu, ale neočakával som, že začnú takýmito deformami. Ešteže Radičová tým tvom zlosynom klepla krompáčom po rukách, keby tam sedel Miki, tak už tu máme 80% odvody.
Darkman Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Tak si opat pozicajme, nech sa ludia maju dobre. Ved aj v Grecku to fungovalo...nejaky cas. slovenské a rakúske ceny na rovnakej úrovniAko ktore. Napr. sluzby su cenovo niekde uplne inde ako unas.
slimak Zverejnené 8. November, 2010 Autor Zverejnené 8. November, 2010 Ako ktore. Napr. sluzby su cenovo niekde uplne inde ako unas. Ved to, to mna najviac hneva.
Darkman Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Teba hneva, ze mame lacnejsie sluzby ako v Rakusku? :)
majuska Zverejnené 8. November, 2010 Zverejnené 8. November, 2010 Axel, ficovolici budu vidiet spasitela vo Ficovi stale. Maju jednoduchu rovnicu. Prazdna penazenka´= terajsia vlada. Ficovolicovi to staci a nepotrebuje zistovat preco je to tak. Slimak ma rad clanky o Radicovej tak jeden pre slimaka: Podla casopisu Glamour je Radicova zenou roka
slimak Zverejnené 8. November, 2010 Autor Zverejnené 8. November, 2010 Darkman,kedze sa zivim poskytovanim sluzieb,tak by som bol velmi rad ohodnoteni na urovni prikl.aj Bratislavi, by ma to potesilo. Majuska, velmi zaujimavy clanok a gratulujem.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz