Skočiť na obsah

Cudzia mena

bobsapp

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Kde na Slovensku si môžem zameniť eurá za bieloruské ruble?

Písal som do NBS a to mi odpísali že sa mám obrátiť na komerčné banky, že oni nie sú zmenáreň.

Tak som písal do SlSp a do Vubky a oni ich nezamieňajú.

To akože mám hľadať nejakú zmenáreň na hraniciach? Či to bude bez problémov?

Potreboval by som aj inú menu. Polsko, Litva, Estónsko...ale to by už nemusel byť taký problém dúfam.

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• bobsapp

2

• Ryan Giggs

2

• Sniper

1

• Darkman

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Eura by si imho mal v pohode zamenit na bieloruskych hraniciach. Ja si pamatam, ze par rokov dozadu sme chorvatske kuny museli menit sk->euro a potom v chorvatsku euro->kuna, na hraniciach a potom aj v nejakej chorvatskej banke.

Zverejnené

Ja som svojho času menil v Chorvatsku v banke koruny na kuny. Trvalo im vyše 3/4 hodiny, kym v nejakej knihe naštudovali ochranne znamky na tisic a pätstokorunačke.

S eurom nebude problem nikde.

Zverejnené

S eurom nebude problem nikde.

Ak myslíš s platením, tak s tým si nebuď istý, mne v Bulharsku nechceli brať Eurá, v Turecku mi niektorí obchodníci zas nechceli brať centy, alebo mi to menili so zaujímavým (pre nich, pre mňa nie) kurzom.

Všeobecne odporúčam si Eurá zameniť na hraniciach alebo v tej-ktorej krajine v nejakej banke (tie by mali brať eurá bez problémov). Neodporúčam eurami platiť aj keď je to možné. Kurz vyjde horšie ako v prípade výmeny valút.

Zverejnené

:) Nemyslel som s platenim, ale s vymenou. Logicke.

Zverejnené

tak, už som prišiel nato, prečo sa nedajú zohnať

dovoz a vývoz domácí měny je omezen na 100 běloruských rublů. Valuty můžete dovážet v neomezeném množství

zdroj: Belorusko.cz

s € by to nemal byť problém

Zverejnené

v čase, keď vypukla kríza naplno, bolo jednou z prvých aktivít prehodnocovanie predaja a nákupu cudzích mien v bankách

sezónne sa síce pridali, chorvátske a bulharské, väčšinou, ale kopa iných málo obchodovaných zmizla, švédske koruny ešte kdečo, a tieto pobaltské a posovietske sa ani neobchodovali vôbec, nemalo to zmysel, tak boli obchody zriedkavé, bolo to pracné, a hlavne bez zisku.

situácia je zrejme rovnaká stále, a zameniť euro by nemal byť problém v samotných krajinách

viem, že do arabských krajín a egypta, usa nosili ľudia radšej doláre, inam vystačili s eurami

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov