xenocide Zverejnené 28. Apríl, 2011 Zverejnené 28. Apríl, 2011 To je v pohode. Ja mam tiez takeho quasimoda v kupelni...divne haro, vankus otlaceny cez cely xicht, priblbly pohlad krvavych oci...no skaredy je, ale aj tak ho kazdy den oholim :innocent:
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 Ináč je zvláštne, že Tomáš sa v tejto téme ešte neangažoval (rozumej neposťažoval).
pink Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 opravujem svoj vyrok, ze vsetky britky su skarede... tieto dve su pekne.. tusim je nevestina sestra este krajsia ako nevesta.. :)
iskra Zverejnené 29. Apríl, 2011 Zverejnené 29. Apríl, 2011 Cate aj segra :) prirodzene úchvatná krása, excelentné .. k téme: u nás na východe?
iskra Zverejnené 30. Apríl, 2011 Zverejnené 30. Apríl, 2011 Proti vkusu žiaden dišputát.:) V mojich očiach je Kate krásna a to píšem nielen o jej postave, svadobných šatách, celkovom vkuse, vizáži, o jej vlasoch a elegancii.Je charizmatická, má úprimný pohľad, milý úsmev. Je to silná osobnosť a inteligentná.Myslím si, že Williamovo srdce si zvolilo skvele. Nech sú šťastní. :)
Eiensama Zverejnené 16. Jún, 2012 Zverejnené 16. Jún, 2012 Mne Kate tiez nie je po voli. Velmi, velmi chudunka, jaj, a ani ta tvar nie je taka ukuzlujuca, ze by som sa jej poklonit chcela. Ale tak je pekna, to nemozem popriet. Uz som videla aj par peknych britiek - a jednu uchvatnu, z ktorej mi padla sanka. No ale teraz neviem, ci to bola prava britka, ale misung, co sa za "made in Britain" iba hra.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz