Skočiť na obsah

Ako sa Slovensko podieľalo vo vojne na území bývalej Juhoslávie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

btw: A este nezabudni ani na Miroslava Lajčáka, ktorý pôsobil vo funkcii splnomocnenca EU pre bývalú Juhosláviu.

Ten film Ulupene Kosovo je trochu skresleny. Aspon z toho, co som videl, mal som taky pocit. Uz nazov je tendencny. Srbi budu mat tu traumu.

Kazdopadne, tie narody si navzajom spravili vela skaredehom, takze aj ten rozchod Kosova a Srbska bol viac-menej pochopitelny. Oni by sa mali zist ale neskor v ramci EU. :lol:

• Odpovedí 29
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• kelisova

14

• wysky

6

• starsi

5

• game

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

btw: A este nezabudni ani na Miroslava Lajčáka, ktorý pôsobil vo funkcii splnomocnenca EU pre bývalú Juhosláviu.

Ak sa nemýlim, Lajčák bol vysokým predstaviteľom iba pre Bosnu a Hercegovinu. Osobitným vyslancom pre Balkán bol do 30.6.2000 Eduard Kukan.
Zverejnené

Môže byť, neupresňoval som si to, keď som to písal. Ved hadam nadejna bakalarka si bude upresňovať veci, keď bude tvoriť svoj výstup. A ten Kukan sa jej celkom hodí...

Zverejnené

Chalani slubujem vám že sa posnažím...čestné... :D a moc vam dakujem za pomoc,,ak by vás niečo ešte napadlo sem s tým :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Ahoj no ako? podarilo sa napisat? Nie je mozne si ju od niekial stiahnut , rad by som si ju precital ak sa da.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov