drobi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ľudia zaobchádzajú s časom, ako keby mali žiť večne. Dnes ešte aj dôchodca povie nemám čas. Ako ste na tom Vy?Vite si čas zadeliť a ste spokojní?
lopata555 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 u mna je to buď tak že bud mám celý deň voľno a flákam sa alebo presne opačne že neviem kde mi hlava stojí :lol: ale nie som stým spokojný
littlewitch Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Hej, naucila som sa ovladnut svoj cas a je mi panom.Je to prijemne vediet, ze nie vsetko musim stihnut...ze je hromada veci, ktore nestoja za to, aby som s nimi stracala cas.Na druhej strane, mnohe potrebuje akoby casom dozriet. :lol:
Anomalia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mojim problémom je skôr to, že neviem ako čas vyplniť...naozaj večne žiť nebudem, preto nevyužiť ho je...niečo hrozné. 1
Johnko Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 čas mi plinie pomedzi prsty a ja mám pocit že celý život som ním mrhal... pretože akokoľvek človek využije svoj čas, nikdy ho nevyužije naplno... stále je čo robiť stále sa dá urobiť všetko efektívnejšie a presne preto som sa tým prestal zaoberať... pretože zaoberať sa časom je strata času... 1
Recommended Posts