slimak Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 jedno z naj finále duplom, že sa jednalo o futbal Prvy polcas bol dobry. Drzal som prsty MU, nech sa drzia cim dlhsie, keby ze to vyhraju bol by som spokojny,lebo by to znamenalo, ze je dobry futval. V prvom polcase aj ked som si myslel ze Barca to vyhra, mat na nich stavene este by som trpol. Druhy polcas bol uz o niecom inom. To co hral MU by zahralo dalsich 200 klubov. A ak vprvom polcase porovnavali hru Interu a MU. Ja sa radsej pozriem na muzstvo ktore dokaze(ma sancu) vyhrat len tak tak, ako na nejakych odovzdancov. Barcelona je skvela. Cakal som ale viac. Je to nieco ako tenis Djokovic - del Potro. Nedohrany vecer super,ale na druhy den uz nebolo o com.
Ryan Giggs Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 Neviem čo už viac si čakal. Bol to jeden z najlepšich vykonov aky kedy Barca podala. Sledujem ich zapasy tyždeň čo tyždeň pravidelne už asi 3 roky, takže to viem ako-tak porovnať. Treba si uvedomiť akeho mali supera. ManU nie je Getafe či Almeria.
slimak Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 No sklamal ma MU. Druhy polcas by Getafe ci Almeria neodohrala horsie.
Ryan Giggs Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 Aha, ja som myslel že hovoriš o Barce. Z tej tvojej vety to tak vyplynulo.
Odporúčané príspevky