weirdo Zverejnené 3. Máj, 2011 Zverejnené 3. Máj, 2011 na jednej strane som spokojny s vysledkom dnesneho zapasu, lebo Barca je vo finalena druhej strane nechapem, preco rozhodca neuznal Higuainov gol. Mascherano sa tam sklatil za nieco, co by nepotklo ani mojho rocneho bratranca. Barcu zboznujem, ale tieto oscarove fauly ich stavaju na uroven Realu a kreslia velke skarede cervene X na skutocnost, ze postupili
bobsapp Zverejnené 4. Máj, 2011 Zverejnené 4. Máj, 2011 Tak tak. Mascherano včera počas celého zápasu (čo je uňho však klasika) a herecký výkon Alvesa v minulom zápase po zákroku Pepeho. Veľké škvrny na postupe FC.Škoda tých nejednotných a chybných rozhodnutí v oboch zápasoch a aj toho neuznaného gólu. Trpasličí tím by musel zapnúť ešte na vyššie obrátky.
Ryan Giggs Zverejnené 4. Máj, 2011 Zverejnené 4. Máj, 2011 Mascherano je vo svojom živle. V Anglicku si to dovoliť nemohol, zožrali by ho ešte aj fans Reds. V Španielsku ho už na uzde nedrži nič.
Sniper Zverejnené 4. Máj, 2011 Zverejnené 4. Máj, 2011 Trochu ma prekvapilo že Valencia dal gól, však keď sa hralo v Schalke tuším ani raz neprešiel cez obrancu :)
Sniper Zverejnené 4. Máj, 2011 Zverejnené 4. Máj, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ Glory glory Man united, Glory glory Man united, Glory glory Man united, As the reds go marching on on on! Just like the busby babes in days gone by, We'll keep the red flags flying high, Your gonna see us all from far and wide, Your gonna hear the masses sing with pride. United, Man united, We're the boys in red and we're on our way to Wembley! Wembley, Wembley, We're the famous Man united and we're going to Wembley, Wembley, Wembley, We're the famous Man united and we're going to Wembley In Seventy-Seven it was Docherty Atkinson will make it Eighty-Three And everyone will no just who we are, They'll be singing que sera sera United, Man united, We're the boys in red and we're on our way to Wembley! Wembley, Wembley, We're the famous Man united and we're going to Wembley, Wembley, Wembley, We're the famous Man united and we're going to Wembley Glory glory Man united, Glory glory Man united, Glory glory Man united, As the reds go marching on on on! Glory glory Man united, Glory glory Man united, Glory glory Man united, As the reds go marching on on on! Glory glory Man united, Glory glory Man united, Glory glory Man united, As the reds go marching on on on!
aljak63 Zverejnené 4. Máj, 2011 Autor Zverejnené 4. Máj, 2011 ...::: Odvety semifinálových zápasov (3./4. máj 2011) :::... FC Barcelona vs. Real Madrid CF - 1:1 . . . celkové skóre 3:1 ( 2:0 / 1:1 )Góly: 54. Pedro - 64. Marcelo Manchester United FC vs. FC Schalke 04 - 4:1 . . . celkové skóre 6:1 ( 2:0 / 4:1 )Góly: 72. a 76. Anderson, 26. Valencia, 31. Gibson - 35. Jurado ...::: Finále Ligy majstrov - 28.máj 2011 :::... FC Barcelona (Španielsko) vs. Manchester United FC (Anglicko)
aljak63 Zverejnené 5. Máj, 2011 Autor Zverejnené 5. Máj, 2011 Pridaná ANKETA na vrchole témy: Koho favorizujete na celkový triumf v Lige Majstrov 2010/2011? (ZAHLASUJTE)
Sniper Zverejnené 5. Máj, 2011 Zverejnené 5. Máj, 2011 Anketu som vyresetoval, lebo alajkovi sa nelúbilo, prečo sa nezobrazovalo kto za čo hlasoval. Veľmi mierne favorizujem Barcu, ale verím že ManU vyhrá.
weirdo Zverejnené 5. Máj, 2011 Zverejnené 5. Máj, 2011 tak predsa Mascheho CRonaldo potkol, beriem preto spet pasaz o nesejmuti, ale filmovat tak nemusel, za tym si stojim. Dani Alves filmoval tiez, ale to portugalske prasa slo von ferovo. Taky agresivny keket nema co v LM a vobec v profi futbale co hladat. verim v Blaugranas!
oiler Zverejnené 5. Máj, 2011 Zverejnené 5. Máj, 2011 Barca je favorit, ale vsetko je mozne. Nejak citim, ze ManU je silnejsi (co sa tyka fantazie) v utoku nez v 2008 (Rooney, Ronaldo, Tevez). Teraz je tam viacej srandy a menej ega (Rooney, Chicha, Valencia). Mohlo by sa to podarit...Samozrejme, este to aj zavisi od rozhodcu, nakolko bude odolny "divadlu snov" of Barcy (myslim to filmovanie, nie hru...:))
Ryan Giggs Zverejnené 5. Máj, 2011 Zverejnené 5. Máj, 2011 Samozrejme to prajem ManU. Ale rave pre to čo sa dialo v El Clasicu to vyhra Barca. Proti celej Uefe sa hra ťažko.
weirdo Zverejnené 5. Máj, 2011 Zverejnené 5. Máj, 2011 Ryan, dalsi z hlucka konspiratorov, pozeram :)
Ryan Giggs Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 No neviem, ja mam Barcu rad ale to s Realom bolo dosť okate. A to nebolo prvy krat. Nepride mi to už ako konšpiracia.
tomassi Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 podľa mňa chce Ryan ospravedlniť prípadný neúspech MUFC vo finále :)
weirdo Zverejnené 6. Máj, 2011 Zverejnené 6. Máj, 2011 co konkretne bol okate? Pepeho vylucili ferovo.Higuainov gol bol neuznany ferovo (aj ked RM mal kopat priamy kop).Arbelou im nevylucili.Nie som si isty, ci Di Maria dostal zltu za film, ak nie, nemaju pravo pindat do Sergia a Pedra. Uz som sa parkrat vyjadril, ze sa mi nepaci filmovanie FCB. To asi nikomu. Na druhej strane by si mali fandovia RM a inych klubov uvedomit, ze Mourinho naordinoval taktiku branenia - za kazdu cenu, co v tomto pripade znamena tvrdo. Viacero zakrokov bolo toho dokazom. Nemaju najmensi narok vyplakavat kvoli akymsi fiktivnym uplatkom ci protezovaniu. Nech si vstupia do svedomia a pozru sa na realitu, na svoj antifutbal, ktorym neboli schopni dokazat nic ine, len hrat na remizu, prip. horsie a nicit superove clenky, potencialne aj ine kosti. V CdR bol prvy gol Barcy neuznany. Offside, ak bol, tak milimetrovy. Pan rozhodca musi mat zrak geparda s objektivom od Nikonu, aby to videl. Ale asi sa mu zazdalo, tak odpiskal. Aj kvoli tomu sme prehrali Copu. Ale na toto uz kazdy fanda konspiracnych teorii zabudol, a my kvoli tomu vyplakavat ako male deti nebudeme.
bobsapp Zverejnené 8. Máj, 2011 Zverejnené 8. Máj, 2011 chceš sa prekrikovať :D - Alves bez vylúčenia pri penaltovom zákroku (v zápase 1:1) - keď mal ísť von Pepe tak potom aj Pedro v poslednom súboji v ich súbojoch sa iba na jednej strane vylučuje. neverím na konšpirácie, skor by som to pripísal vačšiemu rešpektu pred hráčmi Barcelony. každý hrá tak aby uspel. prečo by to mal Real proti Barce otvoriť keď sa hrá futbal na góly a nie na držanie lopty. keby mali aspoň o 20 šancí viac alebo nejaké nastrelené tyčky. ale nie mať orgie zo sto sedemdesiatich dvojmetrových prihrávok :dalbysomsi: a btw: pod pojmom milimetrový offside si predstavujem ničo úplne iné http://www.youtube.com/watch?v=jYmKnYLd2rY
Ryan Giggs Zverejnené 8. Máj, 2011 Zverejnené 8. Máj, 2011 A v neposlednom rade na čo som zabudol, je treba sa pozrieť aj na ligovy rozpis. Kedy zvykla hrať po alebo pred LM svoje ligove zapasy Barca a kedy Real. Buď hrali v rovnaky deň, čo je ok alebo bola o 1 deň zvyhodnena Barca. Pritom Real viackrat žiadal o presunutie zapasu. Nikdy im nevyhoveli. Aj to je trošku podozrive.Ak zhrniem to všetko, tak mi to pride minimalne divne. 1
Ryan Giggs Zverejnené 27. Máj, 2011 Zverejnené 27. Máj, 2011 Vyborny članok :flowers:: http://sport.aktuali...stipkou-humoru/
tomassi Zverejnené 27. Máj, 2011 Zverejnené 27. Máj, 2011 najlepšie na tom je, že ktorýkoľvek bod sa môže kľudne stať :flowers: inak ja sa rozhodnem komu budem (ne)fandiť až počas zápasu,bo to ťukanie si v strede poľa vie liezť pekne na nervy
Sniper Zverejnené 28. Máj, 2011 Zverejnené 28. Máj, 2011 Tak to budeš fandiť Menčestru. Dúfam, že ManU rozprášia Barcu, to by aj v Madride oslavovali.
weirdo Zverejnené 28. Máj, 2011 Zverejnené 28. Máj, 2011 co vam na to povedat. zakrok pedra a alvesa si nepametam a zjavne nie je preco, pretoze keby bolo, realisti by ich donekonecna oplakavali a nadavali na ne, to by som si stopro vsimol. ak sa real otvorit nechce, nemusi, ale potom nic nevyhra. barca nema orgazmus z prihravok, barca ma prvenstvo v LaLige a po dnesku aj usaty pohar so znakom Champions League :flowers: co sa ligovych zapasov tyka, tak to su same pindy bludy .. citam vecne forum na real-madrid.cz a co sa nedocitam? jeden tyzden borec nadava, ze hraju az po barcelone a teda ze ked ona vyhra, tak su pod tlakom, lebo vedia ze musia vyhrat a drzat krok. o 2 tyzdne iny borec nadava, ze hraju pred barcelonou, lebo je to blizsie k LM. no proste ani tak dobre, ani tak dobre. tak nech sa s prepacenim so svojou paranoiou a problemami poseru. len by sa lutovali furt, nic nie je dobre, za vsetko moze vzdy iny rozhodca a zasadne aj barca. a este uefa samozrejme. no proste, uplakanci nech si trhnu. anyway, velmi pekny zapas, ManU dostali na prdel a som maximalne spokojny, barca dala krasne goly a aj ten rooneyho bol pekny (i ked z ofsajdu chlapci) BAAAAAAAAARCA! btw viete co je zaujimave? hrali proti barce, nepadali, nepokusali sa lamat kosti, nebili sa, neplakali a necesali sa kazdych 5minut a ako to skoncilo? dohrali v plnom pocte. asi bude nejaky gombik realu otoceny na velmi vysoku hodnotu.
aljak63 Zverejnené 29. Máj, 2011 Autor Zverejnené 29. Máj, 2011 Wembley v Londýne privítalo finále Ligy majstrov: FC Barcelona vs. Manchester United - 3:1Góly: 27. Pedro, 54. Messi, 69. Villa - 34. RooneyStrely celkovo: 16 : 3Strely na bránu: 12 : 1Držanie lopty: 63% : 37%Rohové kopy: 6 : 0Fauly: 5 : 16Offsidy: 1 : 5Žlté karty: 2 : 2Červené karty: 0 : 01992 * 2006 * 2009 * 2011
tomassi Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 jedno z naj fináleduplom, že sa jednalo o futbal MUFC k tomu značne prispel, ale BARCA bola famóznaaj tak si stále myslím, že v dlhodobej súťaži akou je EPL,by mali problémy s účasťou v LM
Ryan Giggs Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 aj ten rooneyho bol pekny (i ked z ofsajdu chlapci)Odbornici sa zhodnu, že to bolo ok, že sa to ma pušťať, ale ty si tam videl ofsajd. Hm...:flowers:
tomassi Zverejnené 29. Máj, 2011 Zverejnené 29. Máj, 2011 jjmŕtvy ofsajd - výrazne neovplyvnil hru, neclonil brankárovi, . . .ak by sa takéto "ofsjady" pískali, futbalu by to len uškodilo
Odporúčané príspevky