dead Zverejnené 6. Máj, 2010 Zverejnené 6. Máj, 2010 Rano som si preinstaloval win xp. Po kazdom restarte systemu mi teraz mizne toto: Nastavenie rozliseniaNastavenie programov (kazdy sa tvari, akoby som ho spustal prvykrat)Rozlozenie pracovnej plochyZalozky z internetoveho prehliadacaHesla (mozilla, skype, icq, gtalk...) Ja nemam rad specificke problemy a mam iba specificke problemy, prcic. Co to moze byt?
0 Cactales Zverejnené 6. Máj, 2010 Zverejnené 6. Máj, 2010 Windows si iba preinštaloval, alebo úplne nanovo nainštaloval? Zrejme bude problém v zapisovaní do priečinka užívateľského konta. Väčšinou v takom prípade postačí vytvoriť nové konto a prihlásiť sa pod ním.
0 dead Zverejnené 6. Máj, 2010 Autor Zverejnené 6. Máj, 2010 formatoval som hd Zda sa, ze sa to vyriesilo, win si stiahol sp3 a po restarte vsetko ostalo tak, ako bolo predtym :lol: Vdaka.
Otázka
dead
Rano som si preinstaloval win xp. Po kazdom restarte systemu mi teraz mizne toto:
Nastavenie rozlisenia
Nastavenie programov (kazdy sa tvari, akoby som ho spustal prvykrat)
Rozlozenie pracovnej plochy
Zalozky z internetoveho prehliadaca
Hesla (mozilla, skype, icq, gtalk...)
Ja nemam rad specificke problemy a mam iba specificke problemy, prcic. Co to moze byt?
Top Posters For This Question
2
1
Najaktívnejšie dni
Máj 6
3
Top Posters For This Question
dead 2 príspevky
Cactales 1 príspevok
Najaktívnejšie dni
Máj 6 2010
3 príspevky
2 odpovede na túto otázku
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz