Skočiť na obsah

Doména "freespaceportal.info"

Sniper

12 členovia hlasovali

1. 1. Myslíte, že je názov domény dlhý?

• Je dlhý, ako môj...
    • Tak akurát, môže byť
    • Stále je krátky
  2. 2. Bolo by lepšie zmeniť doménu?

• Nie, som zvyknutý (zvyknutá, zvyknuté)
    • Možno hej, ale musel (musela, muselo) by som si dlho zvykať
    • Áno, bolo by to lepšie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Orientačná anketa, vyplňte.

Všeobecne s tým problém nemám, názov domény mám vyťukaný behom 2 sekúnd, ale občas sa vyskytne nejaký problém. Nedávno som vypĺňal nejaké dokumenty a nevošla mi tam celá emailová adresa, z .info tam vošlo len .in :lol:

Čo si myslíte o tejto doméne, je dlhá, tak akurát, či vám nevadí aj dlhšia doména?

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

7

• game

2

• weirdo

2

• Mgr. L.E.G. von Trips

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

mne nevadí.

kdekto sa podivuje, ale je mi to jedno.

mne sa páči, lebo je iná.

Zverejnené

Je dlhy ako moj.. a bolo by to lepsie mozno..

Zverejnené

Základom je slovo "freespace". To slovo je veľmi populárne a t.č. je voľná len doména freespace.name, čo nie je nič moc. freespace.sk je obsadené, freespace.info je obsadené, freespace.cz je obsadené, freespace.eu je obsadené a dokonca aj freespace.hu je obsadené. Pred 4 rokmi keď som doménu registroval tak som potreboval dať za freespace ešte niečo, ale ani po 4 rokoch mi lepšia alternatíva nenapadá. Prinajhoršom by som to mohol switchnúť na freespaceportal.sk, ale .info je už zaužívané.

Zverejnené

A čo tak freespaceweb.sk? (momentálne mi nič lepšie nenapadlo)

Zverejnené

4roky je to FREESPACEPORTAL, FSP .. ma to byt zrazu FSW?

Zverejnené

Nie, to mi len tak spontánne napadlo. Potom som si predstavil čo všetko by som musel pomeniť a zistil som že mi napadla dobrá blbosť :lol:

Zverejnené

ked uz tak nechat freespaceportal a forwardovat na fsp.nieco ..

Zverejnené

Asi máš na mysli z krátkej domény forwardovať na freespace.sk. To by sa dalo. Ale momentálne to neriešim, potreboval som to z marketingových dôvodov upraviť, našiel som iné riešenie.

Zverejnené

No nič, okrem toho iného riešenia budem musieť zrejme kúpiť ešte jednu doménu, podstatne kratšiu, teda čo najkratšiu. Už ani to fsp.* sa nedá zaregistrovať, všetko je obsadené :lol:

Zverejnené

ešteže je tu aspoň táto, síce dlhááá, ale je ... : )

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Neviem kto tu dnes hlasoval a prečo, keď to bol len nejaký menší prieskum :) ale len pripomínam, ak nemáte fórum v záložkách a potrebujete rýchly prístup, tak stačí do adresy napísať fspf.sk a dostanete sa priamo na Fórum.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov