game Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 portál freespace.sk objednalo a má svoje vlastné reklamné propagačné video, vhodné na použitie bannera akéhokoľvek formátu aj videa na prezentáciu ... : ) vot, voilá : http://www.youtube.com/watch?v=MeGZL52BI48
weirdo Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 jednak nechapem pointu videa, kde to pojde a pod, jednak mi pride oldschoolove (ale to je cisto moj nazor)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 podla mna sa da (aj ked som nevedel, co je to tam ten katalog :lol:) edit: respect, ked som sa dozvedel, kto to ako, za ako dlho a za co urobil.
game Zverejnené 13. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2010 no reklamné video je na reklamu, video, banner, bársčo ... neviem, čo myslíš pod pojmom oldschool : ) keď to niekde musíme zaradiť, tak snáď retro, a okrem toho čitateľnosť pre akúkoľvek veľkosť bannera : )pri veľkosti bannera v centimetroch 3 x 2 je rovnako čitateľné a viditeľné to isté, ako pri veľkosti videa na youtube - kontinuita príbehu a povedaného je zjavná a zostáva čitateľná : )
weirdo Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 oldschool v tomto pripade znamena, ze vyzera trochu ako z prelomu tisicroci. a pod pointou som myslel, ze ma zaujima, kde bude video aktivne pouzite - ale kedze z neho bude banner, je to v poriadku
game Zverejnené 13. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2010 uhm, tak to potom nie je old school : )
weirdo Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 nazvi si to ako chces game, mne spracovanie tohoto videa pripada zastarale, ci uz ho niekto vyrobil za boziu menu alebo nie.
game Zverejnené 13. Apríl, 2010 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2010 old school neznamená zastaralé, a retro a old school sú dve veci, a veci ako zadanie a marketing a podmienky na celkové využitie ... : )a v prvom rade musela byť zohľadnená upotrebiteľnosť v akomkoľvek formáte, jednoducho zapamätateľnosť, jednoduchosť, link na fsp nie je svetovo známy, sú tam veci, ktoré si ten, kto klikne na malilinký banner, musí všimnúť, aby vedel, o čo ide ... jednoduchý retroštýl, hravosť a jednoduché línie, bol najpriechodnejší, aby tomu všetkému vyhovel reklamu ako na coca colu či najnovšie porsche nie je problém vytvoriť, len tam nemusíš zdôrazňovať výrobok, ten sa ponúka sám, stačí milióny stojaca omáčka : )ale to je jedno, ja ti neberiem názor, nemusíš byť popudený : )
majuska Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 mne to pride OK, nie je tam toho vela aby to cloveka otravovalo, zrozumitelne a zaujme.
aljak63 Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 Mne sa to páči, práve to sa mi na tom páči že to neni nejaké Hyper-moderné ... :lol:
lopata555 Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 mne sa to páči :lol: len mi tam chýba informácia že je to aj fórum :)
Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 Video je dobré ja tam nevidím žiadny problém že je "oldschool". podla mna sa da (aj ked som nevedel, co je to tam ten katalog :lol:) To ako myslíš vážne že doteraz si nevedel že na Fóre je Katalóg?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz