Skočiť na obsah

Reklamné video FSPF

game

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 12
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

4

• weirdo

3

• Mgr. L.E.G. von Trips

2

• majuska

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

jednak nechapem pointu videa, kde to pojde a pod, jednak mi pride oldschoolove (ale to je cisto moj nazor)

Zverejnené

podla mna sa da (aj ked som nevedel, co je to tam ten katalog :lol:)

edit: respect, ked som sa dozvedel, kto to ako, za ako dlho a za co urobil.

Zverejnené

no reklamné video je na reklamu, video, banner, bársčo ... neviem, čo myslíš pod pojmom oldschool : ) keď to niekde musíme zaradiť, tak snáď retro, a okrem toho čitateľnosť pre akúkoľvek veľkosť bannera : )

pri veľkosti bannera v centimetroch 3 x 2 je rovnako čitateľné a viditeľné to isté, ako pri veľkosti videa na youtube - kontinuita príbehu a povedaného je zjavná a zostáva čitateľná : )

Zverejnené

oldschool v tomto pripade znamena, ze vyzera trochu ako z prelomu tisicroci.

a pod pointou som myslel, ze ma zaujima, kde bude video aktivne pouzite - ale kedze z neho bude banner, je to v poriadku

Zverejnené

nazvi si to ako chces game, mne spracovanie tohoto videa pripada zastarale, ci uz ho niekto vyrobil za boziu menu alebo nie.

Zverejnené

old school neznamená zastaralé, a retro a old school sú dve veci, a veci ako zadanie a marketing a podmienky na celkové využitie ... : )

a v prvom rade musela byť zohľadnená upotrebiteľnosť v akomkoľvek formáte, jednoducho zapamätateľnosť, jednoduchosť, link na fsp nie je svetovo známy, sú tam veci, ktoré si ten, kto klikne na malilinký banner, musí všimnúť, aby vedel, o čo ide ... jednoduchý retroštýl, hravosť a jednoduché línie, bol najpriechodnejší, aby tomu všetkému vyhovel

reklamu ako na coca colu či najnovšie porsche nie je problém vytvoriť, len tam nemusíš zdôrazňovať výrobok, ten sa ponúka sám, stačí milióny stojaca omáčka : )

ale to je jedno, ja ti neberiem názor, nemusíš byť popudený : )

Zverejnené

mne to pride OK, nie je tam toho vela aby to cloveka otravovalo, zrozumitelne a zaujme.

Zverejnené

Mne sa to páči, práve to sa mi na tom páči že to neni nejaké Hyper-moderné ... :lol:

Zverejnené

mne sa to páči :lol: len mi tam chýba informácia že je to aj fórum :)

Zverejnené

Video je dobré ja tam nevidím žiadny problém že je "oldschool".

podla mna sa da (aj ked som nevedel, co je to tam ten katalog :lol:)

To ako myslíš vážne že doteraz si nevedel že na Fóre je Katalóg?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov