Skočiť na obsah

Mám kúpiť web s wallpapermi?

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zúčastnil som sa jednej aukcie, kde som momentálne ponúkol najvyššiu ponuku za odkúpenie webu s wallpapermi. Zatiaľ to vychádza na nejakých 50 €, síce taký web som už chcel dávnejšie a teraz sa mi ponúka možnosť taký web získať, obsahuje 4000 wallpaperov, na trhu existuje 1,5 roka, ale rozmýšľam či mám ísť do toho. Návštevnosť tam nie je nejako extra vysoká, len okolo 200 UIP denne a do budúcna bude treba platiť doménu .com a hosting, čo vychádza dokopy asi 60-80€ na rok. Čo myslíte, oplatí sa takáto investícia? Ak by sa to spropagovalo tak návštevnosť by mohla vyskočiť hore.

• Odpovedí 16
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

8

• Darkman

3

• elfant

2

• Evangelos

2

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

nevie, nerozumiem sa tomu, ja osobne nenavstevujem webove stranky s wallpapermi...vygooglim si proste nejaky vyraz v obrazkoch, a mam "pozadie" :lol:

Zverejnené

Pokial myslis, ze vytlacis navstevnost, tak chod, aj ked je otazne aka navstevnost to bude. predpokladam ze si chces naklady vyhojit na reklame.

Zober papier a ceruzku a rataj, potom uvidis.

Zverejnené

No tak skromne si myslím, že reklama by mohla vykryť náklady za hosting, len ma zaujíma či takéto weby sú perspektívne. Myslím, že tú návštevnosť by som mohol vytlačiť aspoň na nejakých 400 UIP denne. Doména by bola prepojená s týmto portálom, čo by mohlo zvýšiť návštevnosť na oboch stranách.

Zverejnené

Tu navstevnost by si mohol dosiahnut, stranok podobneho druhu je dost na nete, na druhej strane, pokial ponuknes daco kvalitne vo vybere, tak to nemusi byt marne.

Zverejnené

V prvom rade musis vymysliet, v com sa chces lisit od tych 34214 roznych wallpaper stranok na nete, cim a ako chces prilakat ludi.

Bez toho nema vyznam do toho ist.

Zverejnené

No ak mi vypíšeš tých 34214 rôznych wallpaper stránok na nete tak ti prisahám že z toho spravím navštevovanejší web ako Google. Ten web nie je zle spravený, ale určite nejaké SEO tam bude treba spraviť.

Zverejnené

Toto sa už asi začne označovať ako chorobná diagnóza. Prísť na nejaké ničím nepodložené výsledky na základe Google vyhľadávania je to isté ako určiť diagnózu pacienta na základe jeho sťažnosti že mu je zle. Takže keď zadám kľúčové slová wallpaper site a vypíše mi vyše 99 miliónov výsledkov tak to znamená že existuje 99 miliónov stránok o wallpaperoch? To som nevedel... A čo keď zadám: "wallpaper site"? takto dostanem už len "127 000".

Zverejnené

no keď to bude prepojené s týmto webom tak dobre, rád by som nejaké wallpapery na web pridal :lol: , aj tak sa do takýchto záležitosti veľmi nevyznám, ale návštevnosť by sa zvýšila, som si tým skoro istý

Zverejnené

No do tej aukcie sa stále nikto nehlási, takže ak by som to predsa kúpil tak by som to niekomu posunul nech sa o to stará. Evangelos píšem si ťa...

Zverejnené

eh?...čo?, ak pôjde len o to, že sem tam...no...možno aj častejšie, pridať nejaké wallpapery aby tam bolo stále niečo nové tak dobre, ale nejakú zložitejšiu organizáciu webu odo mňa nečakaj lebo s takým niečim nemám skúsenosť

Zverejnené

Tu viacerí nemali skúsenosť s inými vecami :lol: Ešte ten web nie je môj, takže keď to bude aktuálne potom preberieme detajly :)

Určite by nešlo o žiadne programovanie, max. tak schvalovanie nových wallpaperov aby tam niekto nepridával bársjaké hovadiny.

Podľa všetkého tie wallpapery budú zadarmo. Web si bude na seba zarábať iba platenou reklamou.

Zverejnené

Toto sa už asi začne označovať ako chorobná diagnóza. Prísť na nejaké ničím nepodložené výsledky na základe Google vyhľadávania je to isté ako určiť diagnózu pacienta na základe jeho sťažnosti že mu je zle.

Co sa ti nepaci? Ked idem hladat wallpaper, tak pouzijem google, alebo idem na nejaku stranku, ktoru poznam. Si myslis, ze co clovek zada do vyhladavaca? Z toho vysledku mas vcelku dobru predstavu (a nie podla cisla), kolko stranok sa venuje wallpaperom a pokial ta tvoja stranka bude len jedna z mnozstva, zapadnuta niekde na xy strane, tak necakaj, ze sa k nej ludia preklikaju.

Ale su to tvoje peniaze, tak si to kludne vydraz...

Zverejnené

Od toho je už SEO aby stránka bola na prvej strane v Google. Tá o ktorú sa zaujímam je v Google na 7. mieste.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Tú doménu kupovať nebudem, aukciu som prehral, trhli ma o nejakých 150 Kč, ale to len preto lebo som už akosi nemal o ňu záujem, to len na doplnenie :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov