Skočiť na obsah

Ako sa kradnú bankomaty


Sniper

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • game

    2

  • Sniper

    1

  • lopata555

    1

  • xenocide

    1

Top prispievatelia v tejto téme

nedávno v nejakej dedine ukradli takto bankomat ... neviem už kde to bolo, dedinčania boli radi, že ho konečne majú, ledva sa ohrial a nejakí šikovníci ho vytrhli, naložili na náklaďák a zobrali ... a ten bankomat bol ale tuším prázdny, alebo tam bol len nejaký zbytok, nepamätám si už presne ...

zúfalci

títo mali lepší lup, aj tak sa narobia, kým sa k peniazom dostanú ... sú ešte v móde kasári, či sa to robí už nejako modernejšie ? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...

najnovší národný šport je na vzostupe

 

ako čítam, banky sa začínajú zabezpečovať aj v ATM farbiacimi balíčkami

toto muselo byť zaujímavé, keď ťahali za sebou čiaru z červenej farby <_<

 

V martinskom Tulipe vylomili bankomat zabezpečený farbiacou náplňou

 

V ranných hodinách sa neznámi páchateia vlámali do obchodného centra Tulip v Martine, vylomili bankomat Tatrabanky a ušli.

 

Neznámi páchatelia vylomili vchodové dvere na obchodnom centre (OC) Tulip a zvnútra vytrhli k zemi pripevnený bankomat. Ukradnutý bankomat naložili do pristaveného auta a podľa žilinskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej unikli smerom na Banskú Bystricu.

 

Vozidlo zachytil kamerový systém. Ide o svetlé Porche Cayenne. Vozidlo malo otvorený kufor a zanechávalo stopu. Vytekala z neho červená farba.

...

Pravdepodobne ide o tých istých páchateľov, ktorí v máji rovnakým spôsobom vylomili bankomat z galantského Tesca. Predtým úradovali v obchodnom dome v Banskej Bystrici. Aj vtedy neznámi páchatelia bankomat pripevnili lanom o nápravu strieborného Porsche Cayenne a vytrhli ho zo steny.

 

Čítajte viac: http://turiec.sme.sk/c/5652772/v-martinskom-tulipe-vylomili-bankomat-zabezpeceny-farbiacou-naplnou.html#ixzz16EOsmX2a

 

nedávno som kdesi čítala, koľkáty to bol vtedy šlohnutý bankomat, len som zabudla ... odvtedy číslo narástlo, nepamätá si niekto ?

dáme legovi založiť štatistiku, on štatistiky rád :hahaha:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

ako čítam, banky sa začínajú zabezpečovať aj v ATM farbiacimi balíčkami

toto muselo byť zaujímavé, keď ťahali za sebou čiaru z červenej farby

Tak to tam museli mat snad bandasku tej farby :D

Ono sa to pouziva akurat na znehodnotenie penazi, takze kradezi to nezabrani, ani ju to neskomplikuje, ani to nepomoze dochytit zlodejov. Maximalne to sluzi na demotivaciu. Momentalne sa prechadza na GSM moduly.

 

Ale v podstate - pokial nie je ATM uplne vmurovany do nejakej steny, s troskou namahy je mozne ho ukradnut. A ked si to clovek porovna s tym, co pri vacsom riziku vacsinou ukradnu pri prepadnuti na prepazke - je bankomat jasna volba :thumbsup:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov