Skočiť na obsah

Využívate služby na zdielanie linkov?

Sniper

9 členovia hlasovali

1. 1. Využívate služby na zdielanie linkov?

• Áno, aj pravidelne
    • Áno, ale len málokedy
    • Nie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Využívate na internete služby na zdielanie linkov? Ide o to, že napr. čítate niekde nejaký článok a pod ním máte možnosť odoslať ho napr. na vybrali.sme.sk alebo na facebook alebo na twitter alebo na jagg.cz alebo na del.icio.us alebo na alebo na Digg atď. Kto by presne nerozumel čo mám na mysli tak nech sa spýta a ja mu to vysvetlím.

Článok sa takto dostáva do povedomia širokej verejnosti, takže ho môžu čítať aj tí čo by ho normálne nikdy nečítali.

• Odpovedí 18
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

9

• Mgr. L.E.G. von Trips

3

• D'Ady

3

• Tom

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

využivam občas ale skor nakopirujem ako link lebo ak tam to aj je tak si to nevšimnem ale ak to vidim hned tak to vyuzijem

Zverejnené

Reštartoval som anketu lebo som zabudol označiť aby bola verejná. Ide najmä o tých čo to používajú.

Zverejnené

Píšte aj ktoré služby využívate, to je dosť podstatné.

Zverejnené

zmenila som svoj hlas z "málokedy" na "nie" ... pretože to málokedy bolo u mňa to, že som to raz alebo dvakrát skúsila kedysi dávno odoslať na facebook tuším, len ako to funguje. odvtedy nie. takže vlastne ani občas či málokedy to nevystihuje, to nie je.

Zverejnené

hlasoval som za ANO, pretoze sa nazdavam, ze vyuzivam. ale nevyznam sa v tom natolko, aby som vedel povedat, ze ktore, alebo co. ba

Zverejnené

No tak keď niekam odosielaš článok tak snáď vieš kde sa zobrazí, nie?

Zverejnené

Ano. Dam link na sme a zaobrazi sa na fb. Co z toho vyplyva? :lol:

Zverejnené

Že na Facebooku zdieľaš odkaz na článok, ktorý sa nachádza na Sme. To z toho vyplýva.

Zverejnené

Tak potom teda vyuzivam tento sposob zdielania.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Idem tie služby preriediť, české som dal preč, nie preto, že by som proti nim niečo mal, ale nemyslím si, že by sa nejaká návštevnosť odtiaľ generovala a niektoré služby viac nefungovali ako fungovali a zo slovenských som nechal len vybrali.sme, pretože je to jediná aktívna služba, ktorá funguje.

Tie zahraničné využíva vôbec aspoň jeden človek? Mám na mysli StumbleUpon, Reddit a pod. Twitter a Facebook tam nechám, aj keď ten fasbuk akosi blbne. Neskôr sa na to pozriem.

Zverejnené

este si tam robil zmeny ? ja nevidim ziadne moznosti - vybralisme, FB, ani ine... (len Ano/Malokedy/Nie)

& zatial ziadna statisticky vypovedna hodnota - 9 hlasujucich :-/

Zverejnené

Musíš to pozerať vo verejných témach, pre témy, ktoré nie sú dostupné pre návštevníkov je to vypnuté.

Zverejnené

:D to je nejake divne, nie ? preco ma verejna tema obsahovat VIAC ??? a ak je to tu vypnute, preco je dolezite pisat sem ako poznamku do textu to, co si vypol ?

sorry, mozno mi to ku koncu pracovnej doby uz horsie mysli, ale nerozumiem tomu; (odhliadnuc od toho, ze som do tejto chvile nevedel, ze su nejake verejne a neverejne temy a uz vobec neviem, kde si ich mam pozriet... fu©kt nerad citam navody ... az ked zlyhaju vsetky moznosti)

Zverejnené

Zmysel zdieľania tém je ten, že keď dáš tému zdieľať napr. na vybrali.sme.sk a niekto tam klikne na odkaz, tak ten odkaz ho dovedie sem na fórum, kde tému môže vidieť a čítať.

Konkrétne táto téma služby na zdieľanie neobsahuje, pretože sa nachádza v sekcii, ktorá je prístupná iba zaregistrovaným členom Fóra a nevidím dôvod prečo by jej obsah mal byť verejný keď sa tu riešia vnútorné záležitosti Fóra. Takto to tu už funguje od začiatku založenia Fóra, čo je vyše 5 rokov. Preto nie je potrebné témy v tejto sekcii indexovať a zdieľať na sociálnych sieťach, pretože pre nezainteresovaných majú nulovú výpovednú lehotu. Keby aj tak som túto tému dal zdieľať napr. na vybrali.sme.sk tak návštevník dostane chybové hlásenie, že sa musí zaregistrovať čo ovšem v tomto konkrétnom prípade nemá význam. Ktoré kategórie a sekcie sú verejné a ktoré nie, to zistíš keď sa odhlásiš z Fóra. V noci som spal 3 hodiny, tak dúfam, že som to napísal dostatočne zrozumiteľne.

Zverejnené

:bingo: napisal si to dost zrozumitelne, ale hovorime kazdy o niecom inom - ja o ANKETE a ty o ZDIELANI LINKU nejakej temy, napriklad tejto

t.j. ja som myslel, ze si dostranil tie moznosti z ankety a teraz po nas chces, aby sme v pripade odpovede "ano" pisali do textu "ktora sluzba ano"

takze teraz si uz rozumieme a snad tomu budu rozumiet aj ini :smoking:

Zverejnené

Ja som na tú anketu ani nemyslel, len ma všeobecne zaujímalo či to vôbec niekto používa, lebo ak nie, tak to dám preč, bolo to tu vyše roka, čo bolo dostatok času na overenie úspešnosti, ale keďže na skoro všetkých českých službách mám zrušené kontá a slovenské sú zaspamované alebo nefunkčné (okrem vybrali.sme.sk) tak nemá zmysel to tu mať a v rámci zjednodušenia dizajnu som sa rozhodol to odstrániť. Ale to vybrali.sme.sk, facebook a twittter tu nechám. Ostatné služby ešte preverím, možno jagg.cz alebo linkuj.cz tu nechám.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov