Skočiť na obsah

Dáta z Nokie do SE


Jovzin

Odporúčané príspevky

Ahojte mam jednu otazku.

 

Ako to je ked stiahnem data z nokie cez nokia pc suite a potrebujem ich skopcit do SE. Kedze mamina si kupila novy mobil a kedze ona bola dost Nokiacky zalozena, tak jej stary mobil je nokia a novy je SE W595 flower editon. A potrebuje si svojich 700+ kontaktov nahodit do SE. A kedze sim karat ma max 250 kontaktov tak by to bolo asi blbe. Inak pozeram ze ta blba nokia nepozna ako SE ze poslat kontakty cez bluetooth kua to co je... :lol: Aspon viem preco som nikdy nemal rad nokie.

 

Takze chcem sa opytat ci existuje nejaky convertor dat z Nokie do SE? Lebo predpokladam ze aj ked skopcim data z mobilu cez nokia pc suite a budem ich chciet nakopcit do SE cez SE PC suite tak to nepojde lebo iny typ to bude asi najskor...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 1
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Jovzin

    1

  • Darkman

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Inak pozeram ze ta blba nokia nepozna ako SE ze poslat kontakty cez bluetooth kua to co je... Aspon viem preco som nikdy nemal rad nokie.

Neviem si predstavit mobil, ktori by potporoval format svojej konkurencie. A k tym blbym nokiam... ja som menil z nokie na nokiu a vsetko (kontakty, sms, galeriu, hudbu..) som mal prenesene hned, kedze nova nokia sa napojila na staru a bolo.

 

A k otazke, najlepsie je pouzit nejaku tretiu stranu, napr. outlook, alebo gmail... zosynchornizovad najpr ten stary mobil (aby sa preniesli kontakty tam), a potom ten novy (aby sa z outlooku/gmailu preniesli na novy mobil).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov